İlgisiz eşimin hayatının neresindeyim?

Bu akşamı beklicem bugün çok uzağa misafirliğe giden dayısı ve eşi var.
eşi aradı beni. bu akşam benim kocama söyleyecekmiş.
gelip bizi alsın dedi bana. sıkıyosa alsın.
eğer onları almaya giderse işte o an beni kaybettiği andır.

Sakinnnnnnnnnnn haaaa diyorum!!! Cocukla cozulmuyor bu isler, aksine...!!!!!!!

şuan zaten bende istemiyorum.
onun sorumluluğunu bile almaz.

çok zor gerçekten.eşimle yeni tanıştığımız zamanlarda annesiyle tanıştırmaya götürmüştü beni.annem de gitmeden önce "kızım annesinin yanında iyi gözlemle,şımarık mı davranıyor?seni unutuyor mu?ya da küçümsüyor mu?" falan demişti.ne alakası olduğunu anlamamıştım.Hoş...Öyle şeyler yapmadı zaman hiçbir zaman.ama baştan bunlara da dikkat etmek lazım demek ki.

Evde hizmetçi olmadığını ona göstermen gerekiyor sanırım. Kendi yemeğini yap,ye,yıka çekil kenara. Ne yerse yesin.

merhaba, yazdiklarinizin hepsini okuymadim,
fakat ayni seyleri bende yasadim,
2 senelik evliyim ilk bundan 1 sene oncesine kadar cok sorunlarimiz oldu,
günün 4te 3ünü disarida arkadaslariyla kahvede geciriyordu,
ama zamanla düzeldi kahveye ayda birkere gidiyor su an hep evde isindende ayrildi,
beni dizinin dibinden ayirmiyor,
bende bundan sikayetciyim :-(
istedigim gibi rahat yalniz kalamiyorum,
tv bakicaz komanda onda, cocuk odasinda ps oynar
beni yanina cagirir oturmam icin ev isi bile yaptirmiyor,
sürekli yapisik ikizler gibiyiz, annemlere gidicem o gitmek istemiyor:-(
insanoglu boyle, ne isticemizi bilmiyoruz:-(

bence siz esinizle bir konusun evli bir erkegin geceleri disarda isi yok deyin,
yanlis anlasilir, mahallede arkandan konusurlar deyin,
umarim gönlünüzce olur hersey;-)

çok zor gerçekten.eşimle yeni tanıştığımız zamanlarda annesiyle tanıştırmaya götürmüştü beni.annem de gitmeden önce "kızım annesinin yanında iyi gözlemle,şımarık mı davranıyor?seni unutuyor mu?ya da küçümsüyor mu?" falan demişti.ne alakası olduğunu anlamamıştım.Hoş...Öyle şeyler yapmadı zaman hiçbir zaman.ama baştan bunlara da dikkat etmek lazım demek ki.

Evde hizmetçi olmadığını ona göstermen gerekiyor sanırım. Kendi yemeğini yap,ye,yıka çekil kenara. Ne yerse yesin.

dün aynen öyle yaptım.
hastayım oruçlu değilim oda değildi. kursa gitmeden kalktım kahvaltı hazırladım yaptım. kaldırmadım onu.
çıktım evden kendim gittim.
geçen hafta o bırakıp almıştı.
2. hafta da ne mal olduğunu yine belli etti.
umurumda değil isterse aç kalsın.

Konuya çok üzüldüm. Çalışan çabalayan kendi ayakları üzerinde durabilen, kendini geliştirmek için sürekli uğraşan kadınların böyle saygısız eşler tarafından yıpratılıp, üzülmesine hiç dayanamıyorum.Şunu merak ettim eşiniz nasıl bir iş yapıyor da gece o saatlere kadar kahvede oturup sabah işe gidiyor, yanlış anlamayın lütfen benim eşim 11.30-12 gibi yatmazsa sabah kalkmakta zorlanır da o yüzden soruyorum. ben de kahveye eski kafalı adamlar gider, gençlerin ne işi var diye düşünürdüm ama demek ki değilmiş.bir de yanlış anlamazsanız, çok isteksiz bir eşim var demişsiniz acaba tüm sorunların kökeninde beyefendinin bu konuyla ilgili bir sıkıntısı olabilir mi?evliliklerdeki ciddi problemlerin temeli genelde yatak odasından çıkıyor maalesef :( ben kurulmuş olan bir yuva yıkılırken üzülürüm ama bazı insanlar eş veya baba olma sorumluluğuna ve duygusuna sahip değiller ve evlendikleri insanlara yazık ediyorlar.Siz zaten anladığım kadarıyla kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsunuz, bunun ötesinde zaten evliyken de yalnız bir yaşam sürüyorsunuz.Allah sabır versin ama bence eşinizin 'lütfen' le 'konuşalım' la çözülecek bir durumu varmış gibi durmuyor.Aile terapisti gibi bir şeyi kabul ederse belki bir şansı olabilir ama siz zaten kendi kendinize yaşıyorsanız evli olmanın bir manası yok.Size kolaylık ve sabır diliyorum umarım her şey istediğiniz gibi olur...

Merhaba,
daha önceden de eşimle olan sorunlarım hakkında konular açmıştım.
hepinizin verdiği fikir ve yorumlar oldu.
yine buradayım yine sıkıntılıyım.
belki kızacaksınız. sen yaz dur denileni yapma yorumları dikkate bile alma diyebilirsiniz. haklısınız da ama napıcam elimden bişey gelmiyor.
yine küsüz cumartesiden beri konuşmuyoruz.
eve geç geliyo 2:30 -2:00 gibi gece

canım benim eşimde öyle daha 1 yıllık evliyim,beyefendi sürekli arkadaşlarının yanında,allah yardımcımız olsun

ben ayrı bir şehir değil ama anneme kardeşlerime herkese uzağım.
hiç komşum arkadaşım yok. çalıştığım için olmuyor haliyle.
ama onun akrabalarından arkadaşlarım var. bi onlarla sık görüşüyorum.
işve cilve derken oda ayrı sorun. 15 gün dokunmasın adamın aklına gelmiyor.
kusurabakmayın belki özel ama hiç istekli bir eşim yok.

şahsen ben rest çekerek işlerin yola geleceğini düşünenlerden değilim, 4 yıllık evliymişsiniz hangi sıkıntınız küstünüzde tartıştınızda çözüldü, bence ne hissetiğinizi tatlı bir dille anlatmaktan geçer, özel konular içinde onun aklına gelmiyorsa siz getirin biraz yoracaksın ki dışarı çıkmaya hali olmasın :34: evde olmasına da bir sebep olur ....

Son düzenleme:
Konuya çok üzüldüm. Çalışan çabalayan kendi ayakları üzerinde durabilen, kendini geliştirmek için sürekli uğraşan kadınların böyle saygısız eşler tarafından yıpratılıp, üzülmesine hiç dayanamıyorum.Şunu merak ettim eşiniz nasıl bir iş yapıyor da gece o saatlere kadar kahvede oturup sabah işe gidiyor, yanlış anlamayın lütfen benim eşim 11.30-12 gibi yatmazsa sabah kalkmakta zorlanır da o yüzden soruyorum. ben de kahveye eski kafalı adamlar gider, gençlerin ne işi var diye düşünürdüm ama demek ki değilmiş.bir de yanlış anlamazsanız, çok isteksiz bir eşim var demişsiniz acaba tüm sorunların kökeninde beyefendinin bu konuyla ilgili bir sıkıntısı olabilir mi?evliliklerdeki ciddi problemlerin temeli genelde yatak odasından çıkıyor maalesef :( ben kurulmuş olan bir yuva yıkılırken üzülürüm ama bazı insanlar eş veya baba olma sorumluluğuna ve duygusuna sahip değiller ve evlendikleri insanlara yazık ediyorlar.Siz zaten anladığım kadarıyla kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsunuz, bunun ötesinde zaten evliyken de yalnız bir yaşam sürüyorsunuz.Allah sabır versin ama bence eşinizin 'lütfen' le 'konuşalım' la çözülecek bir durumu varmış gibi durmuyor.Aile terapisti gibi bir şeyi kabul ederse belki bir şansı olabilir ama siz zaten kendi kendinize yaşıyorsanız evli olmanın bir manası yok.Size kolaylık ve sabır diliyorum umarım her şey istediğiniz gibi olur...

Gerçekten üzülecek içler acısı bir durumdayım. yıllarca hep kendi kazandığımla herşeyi yaptım. bir gün olsun ne kendi aileme ne onun ailesine ne eşime asla yük olmadım.
yük derken yanlış anlaşılmak istemem çalışmayan kadınlar tabi ki yük değiller. hatta bir erkektir evi idare edecek kadın isterse çalışmayacağım deme hakkına bile sahip.
adı üstünde olan koca eşinin her ihtiyacını karşılamakla yükümlüdür.özel bi şirkette masa başı çalışıyor. yorulmuyor yani. kafası rahat bedenen de işi yok.
bana pek yaklaşmıyor. ama tekrar çok özel olacak özür dilerim. gece geç geldi ya cumartesi banyo yapmış. normalde iç çamaşırını yıkamayan adam yıkamış ama hala leke vardı?
bu da kafaı ayrıca kurcalamadı değil.
aynen öyle ben sözde evliyim. özde tek başına çabalayan yorulup edip tek başına her gece yatan bir kadınım.

Gerçekten üzülecek içler acısı bir durumdayım. yıllarca hep kendi kazandığımla herşeyi yaptım. bir gün olsun ne kendi aileme ne onun ailesine ne eşime asla yük olmadım.
yük derken yanlış anlaşılmak istemem çalışmayan kadınlar tabi ki yük değiller. hatta bir erkektir evi idare edecek kadın isterse çalışmayacağım deme hakkına bile sahip.
adı üstünde olan koca eşinin her ihtiyacını karşılamakla yükümlüdür.özel bi şirkette masa başı çalışıyor. yorulmuyor yani. kafası rahat bedenen de işi yok.
bana pek yaklaşmıyor. ama tekrar çok özel olacak özür dilerim. gece geç geldi ya cumartesi banyo yapmış. normalde iç çamaşırını yıkamayan adam yıkamış ama hala leke vardı?
aynen öyle ben sözde evliyim. özde tek başına çabalayan yorulup edip tek başına her gece yatan bir kadınım.

seni aldattığından mı şüpheleniyorsun

şahsen ben rest çekerek işlerin yola geleceğini düşünenlerden değilim, 4 yıllık evliymişsiniz hangi sıkıntınız küstünüzde tartıştınızda çözüldü, bence ne hissetiğinizi tatlı bir dille anlatmaktan geçer, özel konular içinde onun aklına gelmiyorsa siz getirin biraz yoracaksın ki dışarı çıkmaya hali olmasın :34: evde olmasına da bir sebep olur ....

irem keşke olsa ama tatile gittik detaylı yazayım.
2 aile gittik onların 1 çocuğu var samimi arkadaşız. adı üstünde tatil kafa rahat dert yok kasavet yok.
sabah kahvaltıya gideceğiz öpüyorum kaldırıyorum ne var ne oldu kahvaltıya gidelimi? sen git ama desem ya git başımdan.
ben gidiyorum tabi kendim kahvaltı yaptıktan sonra tabaklarla ona da getiriyorum aman aç kalmasın odada yesin diye.
denize gidilecek çağırırım sen git ben gidip gelirim o gider.
gece sokuldum ona döndü arkasını yattı. giydim olmadı süslendim olmadı o tatili sanki tek yaptım anlatabiliyormuyum ne kadar yaparsam yapayım adam yontulmamış kalas.
ama bana karşı. başkaları öve öve bitiremez.

2 aile gittik onların 1 çocuğu var samimi arkadaşız. adı üstünde tatil kafa rahat dert yok kasavet yok.
sabah kahvaltıya gideceğiz öpüyorum kaldırıyorum ne var ne oldu kahvaltıya gidelimi? sen git ama desem ya git başımdan.
ben gidiyorum tabi kendim kahvaltı yaptıktan sonra tabaklarla ona da getiriyorum aman aç kalmasın odada yesin diye.
gece sokuldum ona döndü arkasını yattı. giydim olmadı süslendim olmadı o tatili sanki tek yaptım anlatabiliyormuyum ne kadar yaparsam yapayım adam yontulmamış kalas.

bu bi evlilik değilki ana oğul gibisiniz, bırak aç kalsın, aç kalınca vaktinde kahvatıya inmesi gerektiğini öğrenir, seni tek başına sahile yollamasıda tuhaf bi kıskançlığıda yok demekki
yatak konusu ayrıca bi tartışma konusu
bence sen artık yorma kendini bişeyleri düzeltmeye çalışma, saçını süpürge etmeyide bırak

bu bi evlilik değilki ana oğul gibisiniz, bırak aç kalsın, aç kalınca vaktinde kahvatıya inmesi gerektiğini öğrenir, seni tek başına sahile yollamasıda tuhaf bi kıskançlığıda yok demekki
yatak konusu ayrıca bi tartışma konusu
bence sen artık yorma kendini bişeyleri düzeltmeye çalışma, saçını süpürge etmeyide bırak

yok yok kıskançlığı yok.
beni eve kim bırakırsa bıraksın? nere gidersem gideyim.
ne alırsam alayım. kim gelirse gelsin. ne giydiğimi görmez bile.
ki ben bunları yapmam. her zaman kendi başımın çaresine bakarım.
ya cumartesi balkonda çöp var geç geldim atamadım cumadan kalma hemde.
cumartesi atmamış. pazar resmen leş kokuyor her zaman ki gibi yine ben attım ona bile elini sürmez.
sanırım bende artık düzelmesinden yana değilim.

Bu durumda ne hissettiğini soracaksın, sevip sevmediğini boşan demekte boşanmakta kolay bişey değil ama nereye kadar çekersin böyle bir durumu çocuğunda yokmuş kahır çekme derim...

Sizi aldattığından şüpheleniyorsanız konu burada iyice hassaslaşıyor. sudefne ilişkiniz hep mi böyleydi sonradan mı böyle oldu?ne emeklerle bir yuva kuruyorsun ve karşındaki adam neye dönüşüyor, hayret edilecek bir durum...

anlattıklarınız aynı eşimi anlatıyor sadece kahve alışkanlıgı yok.dün gece arkadaşlarının yanına gitti saat 22.30da cıktı evden banada sordu gideyimmi diye bende git dedim ama ilk defa sordu başka zaman olsa ben gidiyorum der cıkardı bende saldım ilgilenmedim hatta dün akşam sen nasıl evdesin dedim çıkmıyomusun dışarıya arkadaşlarının yanına dedim yok dedi ifatrdan sonra benimle iki saat oturdu saat 22.30da arkadaşı aradı yok gec oldu faaln dedi tlfnu kapattıktan sonra gideyimmi dedi git git dedim arkadaşların dalga gecer seninle eşin yollamamıştır derler dedim gitti önceden olsa kızıyordum gitme bu saatte neişin var diyodun ozaman dahada inada biniyordu gidicem diyordu bende izin verdim ben ona git diyince bu sefer gidesi hiç gelmiyor birazda böyle denicem.
benim eşimde çok soguk yapıda birisi öperim öpmez giysem kuşansam güzel olmuş demez seni seviyorum demez buzdolabı diyorum ben eşime

canım seni üzmek istemem ama kocanın elle tutulur hiçbir yanı yok:50:bir arkadaşta yazmış sanki karı koca değil de anne oğul ilişkisi yaşıyor gibisiniz.bu adamı sen çok şımartmışsın bence çocuğunda yokken evliliğini bir gözden geçir iyi düşün taşın.kocan değişmez sanmıyorum ben böyle bir ömür yaşayabilirmiyim diye kendine sor canım:31:

Back
X