Konuya çok üzüldüm. Çalışan çabalayan kendi ayakları üzerinde durabilen, kendini geliştirmek için sürekli uğraşan kadınların böyle saygısız eşler tarafından yıpratılıp, üzülmesine hiç dayanamıyorum.Şunu merak ettim eşiniz nasıl bir iş yapıyor da gece o saatlere kadar kahvede oturup sabah işe gidiyor, yanlış anlamayın lütfen benim eşim 11.30-12 gibi yatmazsa sabah kalkmakta zorlanır da o yüzden soruyorum. ben de kahveye eski kafalı adamlar gider, gençlerin ne işi var diye düşünürdüm ama demek ki değilmiş.bir de yanlış anlamazsanız, çok isteksiz bir eşim var demişsiniz acaba tüm sorunların kökeninde beyefendinin bu konuyla ilgili bir sıkıntısı olabilir mi?evliliklerdeki ciddi problemlerin temeli genelde yatak odasından çıkıyor maalesef

ben kurulmuş olan bir yuva yıkılırken üzülürüm ama bazı insanlar eş veya baba olma sorumluluğuna ve duygusuna sahip değiller ve evlendikleri insanlara yazık ediyorlar.Siz zaten anladığım kadarıyla kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsunuz, bunun ötesinde zaten evliyken de yalnız bir yaşam sürüyorsunuz.Allah sabır versin ama bence eşinizin 'lütfen' le 'konuşalım' la çözülecek bir durumu varmış gibi durmuyor.Aile terapisti gibi bir şeyi kabul ederse belki bir şansı olabilir ama siz zaten kendi kendinize yaşıyorsanız evli olmanın bir manası yok.Size kolaylık ve sabır diliyorum umarım her şey istediğiniz gibi olur...