İlgisiz eşimin hayatının neresindeyim?

canım seni üzmek istemem ama kocanın elle tutulur hiçbir yanı yok:50:bir arkadaşta yazmış sanki karı koca değil de anne oğul ilişkisi yaşıyor gibisiniz.bu adamı sen çok şımartmışsın bence çocuğunda yokken evliliğini bir gözden geçir iyi düşün taşın.kocan değişmez sanmıyorum ben böyle bir ömür yaşayabilirmiyim diye kendine sor canım:31:

Bekarliga doyamadan mi evlenmis?

Sözde doymuştu.
biz çok kavgalar ettik bekarken 8 yıl tanışma konuşmadan sonra evlendik.
ama o tanıdığım insan bu değildi.
sıkıntılı bi tip mesela evdeyse yemekten sonra hemen uyur.
uyumazsa kahveye gider. oda olmazsa birilerini çağırır.

Bu durumda ne hissettiğini soracaksın, sevip sevmediğini boşan demekte boşanmakta kolay bişey değil ama nereye kadar çekersin böyle bir durumu çocuğunda yokmuş kahır çekme derim...

Aslında aklımda ki ne derseniz.
ben pılımı pırtımı toplayım. artık olmayacağını bu evliliği yürütmek istemediğimi yazıp çekip gideyim diyorum.
arada çocuk yok bişey yok. bu kadarda ilgisiz kalmam için neden var mı?

Sizi aldattığından şüpheleniyorsanız konu burada iyice hassaslaşıyor. sudefne ilişkiniz hep mi böyleydi sonradan mı böyle oldu?ne emeklerle bir yuva kuruyorsun ve karşındaki adam neye dönüşüyor, hayret edilecek bir durum...

Aldatma değil bana yaklaşmayıp. internetten saçmalıklar izliyo diye düşünüyorum.
hep böyle değildi tabi. ama biz evlendik hiç bir zaman rahat bırakmadılar.
ilk zamanlar hep kaynanamlardaydık ki hala haftanın 2-3 günü ordayız benim aileme 15 günde yada ayda bir gidilir.
ceneeleri doğumları düğünlerinde hep eşimin başı ağrır.işi çıkar dişi ağırır.
kaynanama gitmezsek arayıp haber vermemiz gerek.
eskiden o bana sorardı bekarken hep ailenlesin onlar benden önce geliyo derdi. ama bekardım.
evlendik onun ailesi benden önce gelmeye başladı.
bizim evimize alışveriş yapılacaksa ben gidicem annesi yapacaksa oğluda bende gideceğiz.

canım seni üzmek istemem ama kocanın elle tutulur hiçbir yanı yok:50:bir arkadaşta yazmış sanki karı koca değil de anne oğul ilişkisi yaşıyor gibisiniz.bu adamı sen çok şımartmışsın bence çocuğunda yokken evliliğini bir gözden geçir iyi düşün taşın.kocan değişmez sanmıyorum ben böyle bir ömür yaşayabilirmiyim diye kendine sor canım:31:

Bana ne eş,ne arkadaş,ne aile,ne destek bana hiç bişey değil.
bu soruyu çok sordum her kavga da tartışmada sordum.
yaşayamam. bıktım usandım sıkıldım.

benim eşimde öyle işten gelir pc başına geçer ya uyumak için kalkar yada arkadasları kahveye cagırdıgı icin evlendiğimiz ilk günden beri böyle aslında her fırsatta yüzüne vuruyorum bu durumu verdiği cevap hep aynı haklısın hatun ve gülümseme alıştım sanırım

dün kurstan çıktım. otobüse bindim msj atmış bekle otobüsle gelemezsin diye.
sağol ben otobüsteyim.
sen rahatını bozma ben başımın çaresine bakarım yazdım.
oda eve bile gelmedi.

karı koca arasında bu nasıl bir diyalog:50:

karı koca arasında bu nasıl bir diyalog:50:

ne demeliydim peki.
birgün önce beni almaya geldi diye saymadığı laf kalmayan bir adamın ertesi gün almaya gelmesi neyi değiştirir.
ben kimseyi kırmam incitmem.
bana özellikle eşimin böyle davranmasını da hak etmediğim için başımın çaresine bakarım tabi.

yok zaten şuan konuşmuyoruz.
beni bir yere götür desem aman trafik var çekemem der.
acil bi cenaze oldu annesindeyiz hemen ay başım çok fenayım annesi amna yat oğlum aman ne oldu benim çocuğuma.
ağrı kesici ver bilmem ne sanki komaya girdi.
ben ertsesi gün cenazeye gittim paşa gelmedi bile.
ama kendi sülalesinden biri bizi şuraya götür desin tamam abi diyip anında uçuyor.

Ya inanamıyorum aynı benim eşim ve benim kayınvalidem de böyle..Tamda içimden geçen cümleleri yazmışsınız Allah bizlere sabır versin yalnız değilmişim..

4. yılımızdayız. ben 30 yaşındayım eşim 28 benden küçük.
sanırım o yüzden hiç bir gün onun için kıymetli olmadım.

sakın böyle düşünmeyin. ne demek o yüzden kıymetli olamadım onun için? ne münasebet! kadın her zaman kıymetlidir, her zaman baştacıdır, o sizin değerinizi bilmiyorsa onun kapasitesi o kadarmış. siz kendi değerinizin farkında olun ve ona da bunu hatırlatın. ha, hala mı anlamıyor, o zaman da ona güle güle! :113: ayrıca iki yaş hiç de önemli bir fark değil.

sakın böyle düşünmeyin. ne demek o yüzden kıymetli olamadım onun için? ne münasebet! kadın her zaman kıymetlidir, her zaman baştacıdır, o sizin değerinizi bilmiyorsa onun kapasitesi o kadarmış. siz kendi değerinizin farkında olun ve ona da bunu hatırlatın. ha, hala mı anlamıyor, o zaman da ona güle güle! :113: ayrıca iki yaş hiç de önemli bir fark değil.

Ben, bir gün şımartılmadım.
bazı evlilikleri gördüğümde ise daha da üzülüyorum.
ha bu kıskançlık değil. ama kocası eşinin etrafında dönen yoruldun karıcım diyen.
masa kurmaya yardım eden, sehpa çıkaran baksanıza ne kadar basit ve 2 dakikalık şeylerden bahsediyorum.
bunlara özeniyorum ben. birgün olsun bugün çok güzel olmuşsun lafını duymadım ben.
yada sıkıldıysan hadi seni şuraya götüreyim demedi hiç.
tatildeysek gözümün içine bakarak yada gülerek bir resmini çekemedim. ben sarıldım o kafasını çevirdi.
face ekleyecek bir tane beraber resmimizi bulamadım 300 resim içinden.
çayı bitince orda bile bana çay getir,ekmek alsana, hadi bi su kap gel gibi tatilde bile ben koşturdum.
kahka atmayı özledim.
elele tutuşan eşlee sevgililere özenmeye başladım.
kendimi yapayanlız hissediyorum ki öyleyim. evden çıkarken yada arabadan inerken bekleyen bi elimi tutan eşim olsun isterdim.
o gider ben arkasından hep yetişmeye çalıştım.

Benimki de aynen ana kuzusudur bide biz anasıyla aynı evde yaşıyoruz kaynanam ilacını ver üstünü değiştir falan diye direktifler veriyo sanki çocuk bakıcısıyım ben karısı değilim..MUtlu değilim değer göremeyince nasıl mutlu olayımki..Annesi olsam bukadar içim yanmazdı sabahlara kadar pc başında ben yalnız yatıyorum hiçbir farkımız yok annesiyle..

evde sorun yok ki.
ne yaparsan yap yaranamazsın.
yer içer açar bilgisayarı defne eşşek gibi koştursun.
inanın bir gün bile neden bişeye elini sürmüyosun diye tek laf demedim.
aman yorulmasın diye kendimi hep parçaladım

valla canım sorunun kaynağı tamda bu..
sen evin hanımlığından hizmetçiliğine doğru bir yola koymuşsun kendini...

kusura bakma kendini parçalayandan ziyade adamı parçalayan makbul bu devirde...

ha bu kıskançlık değil. ama kocası eşinin etrafında dönen yoruldun karıcım diyen.
masa kurmaya yardım eden, sehpa çıkaran baksanıza ne kadar basit ve 2 dakikalık şeylerden bahsediyorum.
bunlara özeniyorum ben. birgün olsun bugün çok güzel olmuşsun lafını duymadım ben.
tatildeysek gözümün içine bakarak yada gülerek bir resmini çekemedim. ben sarıldım o kafasını çevirdi.
çayı bitince orda bile bana çay getir,ekmek alsana, hadi bi su kap gel gibi tatilde bile ben koşturdum.
kahka atmayı özledim.
kendimi yapayanlız hissediyorum ki öyleyim. evden çıkarken yada arabadan inerken bekleyen bi elimi tutan eşim olsun isterdim.

su kap gel, ne demek ya, hemde tatilde, insan anası bile böyle bişey demez ki(ana-oğul demiştik ya), adam seni özel hizmetkarı bellemiş bildiğin

Son düzenleme:
kahka atmayı özledim.

ya bence odun bir kocan var yontmayı bilememişsin...

sen evde sanki babana hizmet eder gibi bir saygıyla yaklaşmışsın eşine..

ama o senin eşin senden buyuk değil yaşlı değil...kankan olmalıyken sanki bir abi kardeş ilişkisine dönmüş durumunuz...

hadi bi su kap gel nedir yaaa:53:

adam bana su kap gel diyecek ben de kapıp gelicem...

ama işte kadın kendi ağırlığını unutup adam su kap gel dedi diye yarışıp su kapıp gelirse sıkıntı başlar.

Son düzenleme:
vallla senin mağduru oynaman lazım bence..
kendi başına otobüse bile binmeyi bilmeyen kadınlar vardır ya senin kocana o tarz söker bence..

hiç bir şeyi tek başına beceremeyen kocası olmasa ölecek hastalığına yakalanmış kadınlardan olman lazım bana göre...

Sözde doymuştu.
biz çok kavgalar ettik bekarken 8 yıl tanışma konuşmadan sonra evlendik.
ama o tanıdığım insan bu değildi.
sıkıntılı bi tip mesela evdeyse yemekten sonra hemen uyur.
uyumazsa kahveye gider. oda olmazsa birilerini çağırır.

sanki siz yokmuşsunuz gibi davranıyor. evde gül gibi karısı var neyine yetmiyor:63:

kahka atmayı özledim.

canım benim ezanlar okunuyor..dua ediyorum sana Allah yardımcın olsun gözlerim doldu inan ki..kıymet bilmemiş hiç eşin.çocukken çok irdelenmiştir alesi tarafından uzaklaş bence biraz ara verelim kafamı dinlemeye ihtiyacım var de.kalsın o evde rtek başına kafasını toplasın o da.

Back
X