İlgisiz eşimin hayatının neresindeyim?

dışarı çıkmadığı zamanlarda evde ne yapıyorsunuz sorması ayıp ama? bence önemli.

Merhaba,
daha önceden de eşimle olan sorunlarım hakkında konular açmıştım.
hepinizin verdiği fikir ve yorumlar oldu.
yine buradayım yine sıkıntılıyım.
belki kızacaksınız. sen yaz dur denileni yapma yorumları dikkate bile alma diyebilirsiniz. haklısınız da ama napıcam elimden bişey gelmiyor.
yine küsüz cumartesiden beri konuşmuyoruz. sorun neki cnm maddiat mı yoksa çocuk mu ailemi cinsellikmi nedir nie tartışıyorsunuz

dün kurstan çıktım. otobüse bindim msj atmış bekle otobüsle gelemezsin diye.
sağol ben otobüsteyim.
sen rahatını bozma ben başımın çaresine bakarım yazdım.
oda eve bile gelmedi.

yani bilemiyorum bence senin bu yaptığın bana göre yanlış..
adamın senle ilgilenmesini istiyorsun ilgilenmeye başlayınca trip yapıyorsun

geliyorum mu dedi tamam in otobüsten durakta bekle gelsin seni alsın...
adamın işini kolaylaştırma zorlaştır..

sen o olmadan eve dönemezsin anladın mı:34::34:

Ben, bir gün şımartılmadım.
bazı evlilikleri gördüğümde ise daha da üzülüyorum.
ha bu kıskançlık değil. ama kocası eşinin etrafında dönen yoruldun karıcım diyen.
masa kurmaya yardım eden, sehpa çıkaran baksanıza ne kadar basit ve 2 dakikalık şeylerden bahsediyorum.
bunlara özeniyorum ben. birgün olsun bugün çok güzel olmuşsun lafını duymadım ben.
yada sıkıldıysan hadi seni şuraya götüreyim demedi hiç.
tatildeysek gözümün içine bakarak yada gülerek bir resmini çekemedim. ben sarıldım o kafasını çevirdi.
face ekleyecek bir tane beraber resmimizi bulamadım 300 resim içinden.
çayı bitince orda bile bana çay getir,ekmek alsana, hadi bi su kap gel gibi tatilde bile ben koşturdum.
kahka atmayı özledim.
elele tutuşan eşlee sevgililere özenmeye başladım.
kendimi yapayanlız hissediyorum ki öyleyim. evden çıkarken yada arabadan inerken bekleyen bi elimi tutan eşim olsun isterdim.
o gider ben arkasından hep yetişmeye çalıştım.

kendi ayakları üzerinde duran genç bir kadınsın.kesinlikle ona mecbur değilsin. çocuğun yok, şükür ki yokmuş! şimdi yapman gereken tek şey biraz uzaklaşıp düşünmek. bu evlilik sana neler kattı, senden neler götürdü? kalmaya değecek mi? bunları düşün ve eşinle son bir kez konuş. bütün özlemlerini, incinmişliklerini dile getir ona. bakalım bir farkındalık olacak mı? unutma, sen değerlisin, senin hayatın değerli.

vallla senin mağduru oynaman lazım bence..
kendi başına otobüse bile binmeyi bilmeyen kadınlar vardır ya senin kocana o tarz söker bence..

hiç bir şeyi tek başına beceremeyen kocası olmasa ölecek hastalığına yakalanmış kadınlardan olman lazım bana göre...
Haklısın ama 10 senedir birbirimizi tanıyoruz. ben okudum çalıştım. gezdim tozdum buluştuk.
şimdi aaa ben otobüse nerden bincem,nasıl gelcem,ama gelemem ki desem aklı olan demez mi ya saçmalama sen işten eve nasıl geliyosun?
yıllardır nasıl geldin ha.
ki ben ne zaman bişey yaptırmaya çalışsam inadına yapmaz.
tatlılıkla şirinlikle söylerim sen çok güzel yapıyosun ama bak boyum kavuşmuyo.
ha hatırlamışken mutfak perdesini yıkadım boyum yetişmiyo o perde 3 hafta koltuğun üstünde takılmayı bekledi.
kaynım geldi taktı.

yani bilemiyorum bence senin bu yaptığın bana göre yanlış..
adamın senle ilgilenmesini istiyorsun ilgilenmeye başlayınca trip yapıyorsun

geliyorum mu dedi tamam in otobüsten durakta bekle gelsin seni alsın...
adamın işini kolaylaştırma zorlaştır..

sen o olmadan eve dönemezsin anladın mı:34::34:

ben adamın benle insan gibi ilgilenmesini istiyorum bana ya aşkım kahvedeyim sen gel dese cumartesi yemin ediyorum kendim gelir gık demezdim.
ama onun beni almaya geldiğinde saydıklarından sonra ertesi gün vicdan yapıp beni almaya gelmesi neyi değiştirecek.
kendi vicdanını rahat ettirecek etmesin.
ben rahat değilsem oda rahatız olsun.
onun evden çıkıp beni almaya geleceği yer arabayla yarım saat ben ortalık yerde yine paşanın keyfini edicem yok öyle yağma.
allah bana el ayak verdiyse ben o dangalağa minnet etmem.

kendi ayakları üzerinde duran genç bir kadınsın.kesinlikle ona mecbur değilsin. çocuğun yok, şükür ki yokmuş! şimdi yapman gereken tek şey biraz uzaklaşıp düşünmek. bu evlilik sana neler kattı, senden neler götürdü? kalmaya değecek mi? bunları düşün ve eşinle son bir kez konuş. bütün özlemlerini, incinmişliklerini dile getir ona. bakalım bir farkındalık olacak mı? unutma, sen değerlisin, senin hayatın değerli.

çok teşekkür ederim.
inan evin herşeyi benim paramla dönüyor.
beş kuruş bırak kenara koymayı kendime harcayamıyorum bile.
ha onun maaşı ne oluyo ev kredisi ödüyoruz kalanını ne yapıyo sormadım bu zamana kadar.
çok şükür çocuğum yok olmasında istemiyorum.
bu akşam büyük gün. eşim o yakınlarını almaya gitsin inan ipler orada kopacak.
ben nakliye firması bile baktım.
eşim onları almaya gitsin yarın ne getirdiysem onları toplayıp çıkıcam o evden.

çok teşekkür ederim.
inan evin herşeyi benim paramla dönüyor.
beş kuruş bırak kenara koymayı kendime harcayamıyorum bile.
ha onun maaşı ne oluyo ev kredisi ödüyoruz kalanını ne yapıyo sormadım bu zamana kadar.
çok şükür çocuğum yok olmasında istemiyorum.
bu akşam büyük gün. eşim o yakınlarını almaya gitsin inan ipler orada kopacak.
ben nakliye firması bile baktım.
eşim onları almaya gitsin yarın ne getirdiysem onları toplayıp çıkıcam o evden.

çok sinirle hareket etme olur mu:50:

çok sinirle hareket etme olur mu:50:

kendime hakim olacağımı pek sanmıyorum.
oda benim dellendiğimde neler yapabileceğimi az çok bilir.
ama keşke ya ne olur onları almaya gitse.
bu işkence bitse tuzu biberi olsa lütfen bana dua et onları almaya gitsin bende bu adamdan kurtulayım.
ben artık çekemiyorum

Uyuyormuş :)

Böyle kocalara tekme tokat dalasım gelior, çok mu vahşice :D

geçen zaten bu nedenle de kavgamız oldu aslında.
annesine gittik bu yemek yedi uyudu gece saat 11 oldu annesi aman kızım uyusun kaldırma.
anne sabah iş var ben yatıcam dedim.
yat burda ya banyo yapmam lazım kıyafetim yok gitmeliyiz dedim.
kaldırdım. bir trip bir afra tafra neden uyandırmışım.
ya sen çalışıyosun ben evde yatıyormuyum dedim.
sus diyo allah allah dedim aynı saatte çıkıp aynı satte geliyoruz her annene gittiğimizde yatıyosun madem yatçan evine gel yat dedim.

sudefne eski konularına göz attım neredeyse 1 sene geçmiş değişen bir şey olmamış..

ve sen ayrılmayı kafana koymuşsun.

diyecek pek birşey yok ve anladığım kadarıyla adamı yontma zamanı da geçmiş bu saatten sonra çok zor..

yontulsa zaten sen sever misin orası da meçhul çünkü belli ki çok kırılmışsın..

allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah...

kendime hakim olacağımı pek sanmıyorum.
oda benim dellendiğimde neler yapabileceğimi az çok bilir.
ama keşke ya ne olur onları almaya gitse.
bu işkence bitse tuzu biberi olsa lütfen bana dua et onları almaya gitsin bende bu adamdan kurtulayım.
ben artık çekemiyorum

senin bu insandan kurtulman için yeni bir gerekçeye ihtiyacın yok. seni yeterince üzmüş ve duygusal yönden hırpalamış. oturup düşüneceksin ve son kararını vereceksin. yoksa o yeni birşey yapsın diye bekleme. çünkü bugün onları almaya gitmez, ama yarın başka bişey çıkar.

sudefne eski konularına göz attım neredeyse 1 sene geçmiş değişen bir şey olmamış..

ve sen ayrılmayı kafana koymuşsun.

diyecek pek birşey yok ve anladığım kadarıyla adamı yontma zamanı da geçmiş bu saatten sonra çok zor..

yontulsa zaten sen sever misin orası da meçhul çünkü belli ki çok kırılmışsın..

allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah...

şimdi beni daha iyi anlamışsındır dimi o kunularda da hep benzer şeyler var.
adam bana ağız dolusu allah belanı versin bile dedi ya.

senin bu insandan kurtulman için yeni bir gerekçeye ihtiyacın yok. seni yeterince üzmüş ve duygusal yönden hırpalamış. oturup düşüneceksin ve son kararını vereceksin. yoksa o yeni birşey yapsın diye bekleme. çünkü bugün onları almaya gitmez, ama yarın başka bişey çıkar.

şimdi çıkmam lazım yarın size gelişmeleri yazarım.
haklısın aslında. yeterince gerekçem var.
annesi de herşeyin farkında aslında. o bile neden böyle niye böyle davranıyo sana diye hep soruyo.
bugün onları almaya gitmeli. giderse benim için patlama noktası olur.

annesi de herşeyin farkında aslında. o bile neden böyle niye böyle davranıyo sana diye hep soruyo.

gelişmeleri bekliyorum. kendine güven ve sağduyunu elden bırakma. melekler yanında olsun:34:

4. yılımızdayız. ben 30 yaşındayım eşim 28 benden küçük.
sanırım o yüzden hiç bir gün onun için kıymetli olmadım.

Henüz konuyu bu kadar okudum devamını da okuyacağım.Yaşla hiç ilgisi yok ben 28 eşim 30.Biz de aynıyız.Sahurda geliyor.Aynen arkadaslarıyla beraber.Ne desem ne yapsam çare bulamıyorum:konu acacaktım buna benzer bir konumda olmuştu.Bir de bizim evi gorsen su an curcuna İzmiredn misafırler var ewde tek oruclu ben ve esim.Kayınvalıde ayagını kırdı.En az 1 ay alcıda.Ben de cocuk var.Ustune ustluk az once gorumcem aradı o da gıdıyormuş koye kucuk oglunu buraya bakıcak.Anlayacağın kafayı yemek uzereyım.Bİr de eşim gec geliyor.

yok lafı bile geçmez.

ya cocuk olsa cocuk erkeği eve bağlar.daha dogrusu gerçek bir aile olunur.cocuksuz bir ev aile olamamıstır daha bana göre.kaç yıllık evlisiniz ?

Hiç ilgisi yok ben de cocuk da var bir değişme yok.Çocuk olsa o da sana kalacak hiç yardımcı olacağını sanmıyorum en azından benımkı oyle.

Back
X