İlgisiz eşimin hayatının neresindeyim?

Sadece ilk mesajı okudum. Bir topikte daha yazmıştım arkadaşımın eşi de kahveyi ve işi bahane ederek hep 24.00 civarı geliyordu, arkadaşımda geniş olduğu için dertlenmiyordu taki aldatıldığını öğrenene kadar.

hiç masum değil bu geç gelmeler.

evet maalesef iş ciddi konuşmaya gelsin dayanamyıp hemen ağlıyorum.
bundan bir kaç ay önce yine bu duruma geldik. ben yine kendimi odalara kapattım.
ama yemek,ütü,iş falan yapıp yine onun arabasıyla işe geldim.
ilk defa bu kadar katı davrandım ona. o zaman geldi konuşalım dedi ben başladım ağlamaya konuşamadım tabi.
oda sarıldı bana. sakın beni bırakma olurmu bunu aklından geçirme çünkü ben seni asla bırakıp bi yere gitmem dedi.
tabi ben hiç bişey konuşamadım.
işte hep böyle yaparak içimde biriktirdim.
seni en iyi ben anlarım.senin sıkıntın falan değil keşke birbirimize çare olabilsek.

canım madem konuşurken ağlamaya başlıyorsun yaz sende.
içinde hiçbirşey kalmadan tüm duygu,düşüncelerini,ruh halini,evlilikten beklentilerini,kurduğun hayalleri anlatan güzelce bir mektup yaz ver eline okusun.

Son düzenleme:
gelişmeleri bugün okuyabildim ve çok üzüldüm çünkü daha da kötüye gitmiş. evden ayrılamayı şu aşamada düşünme lütfen. orası senin yuvan. en azından şunu diyorum, bir aldatma olmamış çünkü onun telafisi neredeyse imkansız oluyor. fakat şu da var, bu kadar ilgisizlik beraberinde bir aldatmayı getirir mi günün birinde? zaten seni çok acıtan bir insan bu. bir de bu yönden darbe alırsan hiç dayanamazsın:50:yaşadıklarını yalnızca sen bilebilirsin. bizim dinlediğimiz kısım işin en yüzeysel özeti. buna rağmen senin sıkıntını yalnızlığını incinmişliğini öyle iyi hissediyorum ki. çünkü ben de ilişkide yalnız bırakılmak duygusunu çok derinden yaşadım. üstelik siz flört etmiyorsunuz, evlisiniz. bir bütün olmanız gerekirken aynı evin içinde yaşayan hayalet gibi dolaşan iki yabancı. bu böyle nereye kadar devam edecek? evi terkedip gitmen şuanda doğru değil. herşeyden önce orada senin de hakkın var. kaç yılının emeği var. siz severek evlenmişsiniz üstelik, başından beri ilgisiz bir insan değilmiş. o zaman ne değişti? zaman içinde niye böyle bir insana dönüştü? bunların cevaplarını sen veremiyorsan eşine soracaksın. zaten konuşmanız gerek en kısa zamanda. öyle aynı evin içinde sen onu görmeden o seni görmeden, bu bir kaçış. konuşun. diyorsun ki beni kaybetme korkusu yok bir sürü mesajıma tek cevap vermedi. vermez tabi. neden? çünkü üslubundan. bak tecrübeyle sabittir, öyle tehditkar mesajlar yazdım ki ben de zamanında hayatımdaki insana ilişkiyi bitirdiğime dair; hiç önemsenmedim, dikkate bile alınmadım.aksine antipatik göründüm. ne zaman ki yumuşak bir üslupla kelimelerimi seçerek bu işin olmayacağını çok üzüldüğümü ve yorulduğumu anlattım, işte o zaman karşımdakinin frekansını yakalamış oldum. gerçi neye yaradı sonuçta bitti, bakma sen tencere dibin kara seninki benden kara misali benim durumum da:9: şaka bir yana, şuanda tek yapacağın şey öfken dindiğinde(kırgınlığın demiyorum), ki dinmiştir, evde değil dışarıda rahat bir mekanda oturup uzun uzun konuşmak. bir dinle bakalım o ne diyor.

gelişmeleri bugün okuyabildim ve çok üzüldüm çünkü daha da kötüye gitmiş. evden ayrılamayı şu aşamada düşünme lütfen. orası senin yuvan. en azından şunu diyorum, bir aldatma olmamış çünkü onun telafisi neredeyse imkansız oluyor. fakat şu da var, bu kadar ilgisizlik beraberinde bir aldatmayı getirir mi günün birinde? zaten seni çok acıtan bir insan bu. bir de bu yönden darbe alırsan hiç dayanamazsın:50:yaşadıklarını yalnızca sen bilebilirsin. bizim dinlediğimiz kısım işin en yüzeysel özeti. buna rağmen senin sıkıntını yalnızlığını incinmişliğini öyle iyi hissediyorum ki. çünkü ben de ilişkide yalnız bırakılmak duygusunu çok derinden yaşadım. üstelik siz flört etmiyorsunuz, evlisiniz. bir bütün olmanız gerekirken aynı evin içinde yaşayan hayalet gibi dolaşan iki yabancı. bu böyle nereye kadar devam edecek? evi terkedip gitmen şuanda doğru değil. herşeyden önce orada senin de hakkın var. kaç yılının emeği var. siz severek evlenmişsiniz üstelik, başından beri ilgisiz bir insan değilmiş. o zaman ne değişti? zaman içinde niye böyle bir insana dönüştü? bunların cevaplarını sen veremiyorsan eşine soracaksın. zaten konuşmanız gerek en kısa zamanda. öyle aynı evin içinde sen onu görmeden o seni görmeden, bu bir kaçış. konuşun. diyorsun ki beni kaybetme korkusu yok bir sürü mesajıma tek cevap vermedi. vermez tabi. neden? çünkü üslubundan. bak tecrübeyle sabittir, öyle tehditkar mesajlar yazdım ki ben de zamanında hayatımdaki insana ilişkiyi bitirdiğime dair; hiç önemsenmedim, dikkate bile alınmadım.aksine antipatik göründüm. ne zaman ki yumuşak bir üslupla kelimelerimi seçerek bu işin olmayacağını çok üzüldüğümü ve yorulduğumu anlattım, işte o zaman karşımdakinin frekansını yakalamış oldum. gerçi neye yaradı sonuçta bitti, bakma sen tencere dibin kara seninki benden kara misali benim durumum da:9: şaka bir yana, şuanda tek yapacağın şey öfken dindiğinde(kırgınlığın demiyorum), ki dinmiştir, evde değil dışarıda rahat bir mekanda oturup uzun uzun konuşmak. bir dinle bakalım o ne diyor.

Selam blackk evet herşey daha kötüye gitti. bende inadım inat bir tip olunca bizim ilişki yaklaşık 1 yıldır hep böyle.
aldatırmı? böyle giderse aldatır. ha haklıdır aldatsın değil konu ama erkek şuan onu bi kız dinlese hak verse aaaa eşinde ne biçim insan. insan kocasına böyle yaparmı dese denize düşen yılana sarılır misali sarılır. zaten aldatma olsa neden durayım ki. ha çok üzülürüm çok yıpranırım. çünkü kıyas içerisine girdiğinde insan benim neyim eksik diye düşündüğünde en çok kendini yiyor.
ben hem çok yanlız hem her seferinde çok çaresiz kalıyorum. kimsem yok. anneme tlf anlatsam kadın zaten hasta. ablam napsın kız hergün arayacak.
kardeşim yeni doğum yaptı sütü kesilir ki asla kendi derdimle onları üzmek istemem. ama annelerin içine doğuyor. günlerdir annem hep eşimi sorup iyisiniz demi diyo.
sana şöyle söyleyim kaynanamın bana verdiği 2 yorgan, 1 battanye,1 kullandığı halısı,1sürahi,1 takım dantel yatak örtüsü 8 yastık okadar.
diğer herşeyi hep ben aldım. evde ne geliyosa aklına hepsi benim.
şuan ben eşyalarımı alcam desem buzdolabını eşim ödedi onun dışında hepsini alıp çıkmam lazım.
4 yıldır şukadar parayı da cebime koyupta şunuda kendime harcayım diyemedim. maaşımda güzel üstelik.
ama ben asla paragöz olmadım. hep biz diye düşündüm.
atıyorum bi düğüne gitsek ne dans ederiz,ne yanıma oturur,ne güler. gör zaten dersin yazık bu adama.
sonra herkes gelip ne oldu küsmüsünüz diyo. ben yanına gitsem senotur der yollar beni.
akrabalarına gitsek hemen hadi kalk yardım et der. yanından yollar beni.
onun akrabaları doğursun anında hastaneye koşulur.
offf offf daha ben öyle msj yazmayayım kim yazsın. emin ol bu zamana kadar birgün böyle şeyler yazmadım.

Selam blackk evet herşey daha kötüye gitti. bende inadım inat bir tip olunca bizim ilişki yaklaşık 1 yıldır hep böyle.
aldatırmı? böyle giderse aldatır. ha haklıdır aldatsın değil konu ama erkek şuan onu bi kız dinlese hak verse aaaa eşinde ne biçim insan. insan kocasına böyle yaparmı dese denize düşen yılana sarılır misali sarılır. zaten aldatma olsa neden durayım ki. ha çok üzülürüm çok yıpranırım. çünkü kıyas içerisine girdiğinde insan benim neyim eksik diye düşündüğünde en çok kendini yiyor.
ben hem çok yanlız hem her seferinde çok çaresiz kalıyorum. kimsem yok. anneme tlf anlatsam kadın zaten hasta. ablam napsın kız hergün arayacak.
kardeşim yeni doğum yaptı sütü kesilir ki asla kendi derdimle onları üzmek istemem. ama annelerin içine doğuyor. günlerdir annem hep eşimi sorup iyisiniz demi diyo.
sana şöyle söyleyim kaynanamın bana verdiği 2 yorgan, 1 battanye,1 kullandığı halısı,1sürahi,1 takım dantel yatak örtüsü 8 yastık okadar.
diğer herşeyi hep ben aldım. evde ne geliyosa aklına hepsi benim.
şuan ben eşyalarımı alcam desem buzdolabını eşim ödedi onun dışında hepsini alıp çıkmam lazım.
4 yıldır şukadar parayı da cebime koyupta şunuda kendime harcayım diyemedim. maaşımda güzel üstelik.
ama ben asla paragöz olmadım. hep biz diye düşündüm.
atıyorum bi düğüne gitsek ne dans ederiz,ne yanıma oturur,ne güler. gör zaten dersin yazık bu adama.
sonra herkes gelip ne oldu küsmüsünüz diyo. ben yanına gitsem senotur der yollar beni.
akrabalarına gitsek hemen hadi kalk yardım et der. yanından yollar beni.
onun akrabaları doğursun anında hastaneye koşulur.
offf offf daha ben öyle msj yazmayayım kim yazsın. emin ol bu zamana kadar birgün böyle şeyler yazmadım.

peki ne olacak böyle iki yabancı gibi? nereye kadar böyle devam edeceksiniz? diyorum ki acaba, biraz sırnaşsan, gururu inadı bırakıp en tatlı en çekici halinle biraz şöyle yamacında dolaşsan eşinin:23: hiç mi fayda etmez?

Bende az önce bunun tartışmasını yaptım..
Birlikde hiç bişi yapmıyoruz..
o hep işte ben hep evde..
alış veriş bende-çocuğun sorumluluğu bende girdi çıktı faturası osu busu eş dostla alışveriş gezmeler..
O gitsin gelsin yesin içsin pc de zaman geçirsin..

Bazen çığlık atmak istiyorum yalnız değilsin..

Bende az önce bunun tartışmasını yaptım..
Birlikde hiç bişi yapmıyoruz..
o hep işte ben hep evde..
alış veriş bende-çocuğun sorumluluğu bende girdi çıktı faturası osu busu eş dostla alışveriş gezmeler..
O gitsin gelsin yesin içsin pc de zaman geçirsin..

Bazen çığlık atmak istiyorum yalnız değilsin..

ama insan ne için evlenir.
ozaman hiç günahımıza girmeselerdi.
bekarken hergün neden evden alıp yanlarında ayırmıyolardı.
şimdi nedir değersiz yapan.
biz hala annemizin babamızın göz bebekleriyiz.
bozmasalardı düzenlerimizi.
valla aklım olsa tövbe evlenmezdim.

ama insan ne için evlenir.
ozaman hiç günahımıza girmeselerdi.
bekarken hergün neden evden alıp yanlarında ayırmıyolardı.
şimdi nedir değersiz yapan.
biz hala annemizin babamızın göz bebekleriyiz.
bozmasalardı düzenlerimizi.
valla aklım olsa tövbe evlenmezdim.

İnan ki bende daha az önce aynısını söyledim..
ozaman evlenmicektin..
Hayatını yaşasaydın bana zehir etmeye hakkın yok dedim..
Alışveriş yapmam lazım giysi vs sen git diyo gitsem hep geziyosun diyo ne işin var diyo
hıııı ozaman alıp götürceksin..
Ama anlamıyo o hep haklı
o napıyomuşda geziyomuymuşda evden işe işden eveymişde yeter artık dedimm..
Pc bakmakdan dediklerimi dinlemiyo bile giyindi çekti gitti cehennemin dibine kadar yolun var dedim..

İnan bende bazen bunalıyorum boşanmak bile aklımın hep bi yerinde nefes alamıyorum hayallerim elimden alınmış bedenimden büyük elbiseler üzerime giydirilmiş gibi hissediyorum taşıyamıyorum..:(

evet maalesef iş ciddi konuşmaya gelsin dayanamyıp hemen ağlıyorum.
bundan bir kaç ay önce yine bu duruma geldik. ben yine kendimi odalara kapattım.
ama yemek,ütü,iş falan yapıp yine onun arabasıyla işe geldim.
ilk defa bu kadar katı davrandım ona. o zaman geldi konuşalım dedi ben başladım ağlamaya konuşamadım tabi.
oda sarıldı bana. sakın beni bırakma olurmu bunu aklından geçirme çünkü ben seni asla bırakıp bi yere gitmem dedi.
tabi ben hiç bişey konuşamadım.
işte hep böyle yaparak içimde biriktirdim.
seni en iyi ben anlarım.senin sıkıntın falan değil keşke birbirimize çare olabilsek.

keşke canım, konunu okuduğumdan beri keşke yapabileceğim bir şey olsa diye düşünüyorum. yakınlarda bi yerlerde olsam gel sana bi kahve ısmarlayayım diyeceğim:)içimizi dökerdik karşılıklı:))tabi benim sıkıntılarım seninkinin yanında çok ufak tefek şeyler kalıyor nankörlük ediyormuşum gibi hissettim kendimi:) hayırlısı olsun ne diyeyim umarım bir gün gerçekten eşlerimizle konuşmayı başarabiliriz.ama senin konuşacağın gün umarım yakın bir zaman olur.kendini biraz rahat bırak,ne güzel çalışıyorsun gün içinde kafanı iş oyalıyor en azından,mutlaka bir gün bir konuşma yapacaksınız nasılsa.

Konuyu yeni gördüm ve okudum tüm yazılanları..
Üzüldüm neden mi üzüldüm ne heveslerle hayallerle kuruyoruz kurmaya çalışıyoruz ama kimimizin eşlerinin ilgisizliği, kaynanamızın laf sokması, görümcelerin gelip ortalığı karıştırmaları vs vs tamam hep bizler haklıyız demiyorum hepimizin illa ki hatası vardır.

Ama madem nişanlılıktaki davranışını devam ettiremeyeceksin o zaman girmeyin kimsenin günahına.
Evlilik omuz omuza olan birşey..
Eşin ile birlik olmayacaksan evlenme... Bekarlık alışkanlıklarına devam edeceksen evlenme...

Ne desem ki o kadar çok konuşulacak şey var ki ama konuşsak ne olacak..

Şimdi biraz güçlü olma zamanı arkadaşım. Bu zamana kadar kendi ayaklarının üzerinde durmuşsun bu saatten sonrada durabilirsin..
Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım.. Dualarım seninle.. Hayırlısı ile herşey çözülür inşallah. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
Sakın dökme o güzel gözlerinden değerli yaşlarını hele de değmeyen biri için..
sevgiyle kal..
Yapabileceğim bir şey olursa buradayım..

yok lafı bile geçmez.

ya cocuk olsa cocuk erkeği eve bağlar.daha dogrusu gerçek bir aile olunur.cocuksuz bir ev aile olamamıstır daha bana göre.kaç yıllık evlisiniz ?

hayır hayır benceeee bukadar sorumsuz adama cocuk bence bikac kere daha dusunulmelı cunku tek bebek degil bir eş de sorumluluk getirir insana

evet istenmeyen gelindim ailesini bile karşısına almıştı.

bu erkeklerde evlenmeden önce en kıymetlimsin triplerindeler evlenirsin tam tersi olur

Uyuyormuş :)

Böyle kocalara tekme tokat dalasım gelior, çok mu vahşice :D

bende bende bende hic vahsice degillllllll

ozaman evlenmicektin..
Alışveriş yapmam lazım giysi vs sen git diyo gitsem hep geziyosun diyo ne işin var diyo
Ama anlamıyo o hep haklı
Pc bakmakdan dediklerimi dinlemiyo bile giyindi çekti gitti cehennemin dibine kadar yolun var dedim..

İnan bende bazen bunalıyorum boşanmak bile aklımın hep bi yerinde nefes alamıyorum hayallerim elimden alınmış bedenimden büyük elbiseler üzerime giydirilmiş gibi hissediyorum taşıyamıyorum..:(

benımkıde aynı ama ben musade etmıyorum,alısverıse pazara gıdılıcek gıtmek ıstemıyo bende kak geleceksın annen babanı tembellıge alıstırmıs herseye o kosturuyo ben kosturmam yuru gıdıyoz dıyom:ssz:yıyosa gelmesın:27:haksızlıga gelemem ben:47::47::47:benım babam cok sorumsuz bırısıydı carsı pazar bılmezdı anem evın hem kadını hem erkegıydı,oyuzden bu konuda cok hassasım tek basına tum sorumlulugu yuklenmem:47:herkez haddını bılecek:51:

Bu erkekleri gercekten essek sudan gelinceye kadar döveceksin

Anlamadigim sey
evlenmeden önce okadar degerli olman,
evlenelim diye o kosmus resmen pesinden,
okadar emek verilmis,
sevilmis sonucta,
e simdi noldu?? Ne degisti

Gercekten erkekleri anlamak cok zor..

benımkıde aynı ama ben musade etmıyorum,alısverıse pazara gıdılıcek gıtmek ıstemıyo bende kak geleceksın annen babanı tembellıge alıstırmıs herseye o kosturuyo ben kosturmam yuru gıdıyoz dıyom:ssz:yıyosa gelmesın:27:haksızlıga gelemem ben:47::47::47:benım babam cok sorumsuz bırısıydı carsı pazar bılmezdı anem evın hem kadını hem erkegıydı,oyuzden bu konuda cok hassasım tek basına tum sorumlulugu yuklenmem:47:herkez haddını bılecek:51:

Hehehe :)) ne güzel yazmışsın çok güldüm :9: aynen dediğin gibi yapmak lazım. her şeylerini yaptığın zaman iyice tepene çıkıyor bu erkekler. Benim eski eşim de eline liste verirsem alırdı marketten, o da binbir naz ile. Mesela tuvalet kağıdı almazdı marketten. Elinde tuvalet kağıdıyla yolda yürüyemezmiş. "ben bunu kullanıyorum" der gibi reklam olurmuş, ayıpmış. Market de hemen üstteki sokakta. Sadece bikaç evin önünden geçiyor gelirken, caddeler bayırlar aşmıyor yani. Enayi bi buklelikedi'si var zaten o taşır her şeyi nolucak :41: bulur belki benim gibi bi enayi.

ozaman evlenmicektin..
Ama anlamıyo o hep haklı

aynen yazdıkların bende de var.
nefes alamamak gerçekten zormuş.
dün aklımdan geçti duvarlar üstüme geliyor.
iyice dibe vuruyorum. ama hala ayaktayım.
çok güzel bi laf bedenimden büyük elbiseler giydirilmiş üzerime.

ozaman evlenmicektin..
Ama anlamıyo o hep haklı

aynen yazdıkların bende de var.
nefes alamamak gerçekten zormuş.
dün aklımdan geçti duvarlar üstüme geliyor.
iyice dibe vuruyorum. ama hala ayaktayım.
çok güzel bi laf bedenimden büyük elbiseler giydirilmiş üzerime.

keşke canım, konunu okuduğumdan beri keşke yapabileceğim bir şey olsa diye düşünüyorum. yakınlarda bi yerlerde olsam gel sana bi kahve ısmarlayayım diyeceğim:)içimizi dökerdik karşılıklı:))tabi benim sıkıntılarım seninkinin yanında çok ufak tefek şeyler kalıyor nankörlük ediyormuşum gibi hissettim kendimi:) hayırlısı olsun ne diyeyim umarım bir gün gerçekten eşlerimizle konuşmayı başarabiliriz.ama senin konuşacağın gün umarım yakın bir zaman olur.kendini biraz rahat bırak,ne güzel çalışıyorsun gün içinde kafanı iş oyalıyor en azından,mutlaka bir gün bir konuşma yapacaksınız nasılsa.

tombikkuş söyle nerdesin aynı şehirdeysek atlar gelirim yanına.
nasılsa kimsenin umrunda değilim. beni ne merak eden var ne soran.
acaba çok kötü bir insanım da benmi farkında değilim.
2 arkadaşım var tabi ikiside eşimin akrabaları ama çok severim.
az çok anlattım birine gelsene çok kötüyüm konuşalım dedim hala gelecek ben olsam 2 elim kanda olsa yetişirim.
diğerini aradım anlattım amaaan sende hep aynısın he barışırsınız takma dedi.
gel dedim ya gelemem misafirim gelecek dedi.
ki haftanın 2 günü bende olan insan tabi ben neşeliyken iyi etrafınızda pervaneyken iyi ama ben bozuksam uğramayın ne luzumu var.

Konuyu yeni gördüm ve okudum tüm yazılanları..
Üzüldüm neden mi üzüldüm ne heveslerle hayallerle kuruyoruz kurmaya çalışıyoruz ama kimimizin eşlerinin ilgisizliği, kaynanamızın laf sokması, görümcelerin gelip ortalığı karıştırmaları vs vs tamam hep bizler haklıyız demiyorum hepimizin illa ki hatası vardır.

Ama madem nişanlılıktaki davranışını devam ettiremeyeceksin o zaman girmeyin kimsenin günahına.
Evlilik omuz omuza olan birşey..
Eşin ile birlik olmayacaksan evlenme... Bekarlık alışkanlıklarına devam edeceksen evlenme...

Ne desem ki o kadar çok konuşulacak şey var ki ama konuşsak ne olacak..

Şimdi biraz güçlü olma zamanı arkadaşım. Bu zamana kadar kendi ayaklarının üzerinde durmuşsun bu saatten sonrada durabilirsin..
Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım.. Dualarım seninle.. Hayırlısı ile herşey çözülür inşallah. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
Sakın dökme o güzel gözlerinden değerli yaşlarını hele de değmeyen biri için..
sevgiyle kal..
Yapabileceğim bir şey olursa buradayım..

sağol emelcim ama kimsenin elinden bişey gelmiyo ki.
hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız.
çok ağladım günlerdir ama sizlerle dertleşince azıcık kendime geliyorum.
bakalım hakkımda hayırlısı.

defne gelısmelerı ya canım merak edıyorum

yasemin bi gelişme yok. akşam eve gittim benim ev dingonun ahırı ya kaynım evde.
ohhh yayılmış yemiş,içmiş, ekmek kırıkları bardaklar soda şişeleri sabahtan beri bizde galiba.
beni görünce niye bize gitmedin annem börek yapıyo dedi ki bilirler sevmediğimi.
yorgunum dedim başladım ortalığı toparlamaya.
abim nerde dedi aramadım dedim.
aradı abicim nerdesin ben sizdeyim annem börek yaptı gel gidelim falan oda işim var defne evdemi dedi oda evet geldi evde dedi.
sonra kaynanam aradı gel diye gelemem yorgunum anne dedim.
kaynım gitti. eşim geldi baya sonra ama. elinde poşetle börek.
ben gittim odaya kapandım yine bu çay demlemiş yemiş içmiş.
ben uyudum zaten eve gidince banyo yapıp yatıyorum.
sabahta yine kendim çıktım evden.
ütüsünü yapmış dün demek ki yapabiliyormuş.

Back
X