İlgisiz eşimin hayatının neresindeyim?

Bu erkekleri gercekten essek sudan gelinceye kadar döveceksin

Anlamadigim sey
evlenmeden önce okadar degerli olman,
evlenelim diye o kosmus resmen pesinden,
okadar emek verilmis,
sevilmis sonucta,
e simdi noldu?? Ne degisti

Gercekten erkekleri anlamak cok zor..

çokkk ama çok koştu peşimden yıllarca.
defalarca resmek kovdum hayatımdan.
bende okadar özür mektubu okadar özür alacakları varki anlatamam.
gitmedi ağladı,zırladı yalvardı hep kıyamadım.
hata etmişim.

tombikkuş söyle nerdesin aynı şehirdeysek atlar gelirim yanına.
nasılsa kimsenin umrunda değilim. beni ne merak eden var ne soran.
acaba çok kötü bir insanım da benmi farkında değilim.
2 arkadaşım var tabi ikiside eşimin akrabaları ama çok severim.
az çok anlattım birine gelsene çok kötüyüm konuşalım dedim hala gelecek ben olsam 2 elim kanda olsa yetişirim.
diğerini aradım anlattım amaaan sende hep aynısın he barışırsınız takma dedi.
gel dedim ya gelemem misafirim gelecek dedi.
ki haftanın 2 günü bende olan insan tabi ben neşeliyken iyi etrafınızda pervaneyken iyi ama ben bozuksam uğramayın ne luzumu var.

ben izmirdeyim canım fırsatın olursa atla gel:)canım ya sen kendini iyice kötü hissetmeye başlamışsın bence biraz yardım al.ilaç kesinlikle değil, terapi gibi.ha aslında sana kendini kötü hissettirenlerin bunu yaşatanların alması lazım ama gücünü toplaman için ruh ve beden sağlığını koruyabilmen için yardım al.ben de böyle arkadaşlara sinir olurum her şey iyiyken lay lay lom sıkıntın olunca gelemem edemem.aklıma şöyle bir şey de geliyor benim eltim kayınbiraderle sorun yaşadıkları veya kavga ettikleri zaman tutar kolundan kayınvalidemlere götürür.oğlunuz bana bunu bunu yaptı diye adamın yanında anlatır. o da anasının babasının yanında inkar edemez.kayınvalidem oğluna toz kondurmaz ama en azından kayınpederim eltime bugüne kadar hep destek olmuştur.sen haklısın bu oğlanın lafı küfü çekilmez der.kayınpederler daha anlayışlı oluyor acaba ailesiyle mi paylaşsan. ne bileyim ya kız almak kolay mı, biz de birer ananın evladıyız. sıkıntılarımızda yardımcı olmaları lazım özellikle de onların çocuğundan kaynaklanıyorsa.gerçi sanırım kayınvalidenle aran pek iyi değil, aman ne bileyim.son günlerde öyle şeyler okudum ki dudağım uçukladı.bir arkadaşım 'kayınvalidenin iyisi olmaz' der, haklı galiba:)

Yazdıklarını okurken gözlerım doldu ama bende öyle irade varkı hemen kendimi topladım bende kendim çalışır kendim kazanır evime ve çocuğuma bakarım koca nusubbet sade çanta yanımda gezer o da gittiğiimiz yerler anası abası abisi birde benım annem ve oğlanı parka götürürüz o kadar yanı ailelere karşı mutlu gibi görünmek kısacası evcılık oyunu oynuyoruz ne tatil ne dinleme ne güzel birsöz 11 yıldır evlıyım ama 1 kez güzel söz duymadım çok konuştum çok anlattım hatta kağıda yazdım duygularıımı hislerimi anlamadı anlamadı
o yuzden

hayat o kadar acıdırkı helede arkadanda senı destekleyen sana kol kanat geren yoksa gerçekten zor bu hayat yaşanmaz hale gelir
evet belkı bende dertlıyım bende mutlu değilim ama en azından kendimi ve oğlumu sevmeyı başarıyorum

sudedefne eğerkı kocanın değişmesini beklersen tatlım çok beklersın çünkü bir insan 7 sinde ne ise 70 de de aynı değişmez değişmez sen kendini parçala sen kendını yerden yere vur okuz yıne okuzdur duvar yıne duvardır senın anlıyacan belkı ağır olduu ama kusura bakma bu böyle gerçek bölye

en güzel olan ne bılıyormusun çocuğunun olmaması ben derim bir dakıka bile durma çek gıt ne halı varsa görsün
benı sadece ona çocuk bağlıyor çocuk olmasa bir dakıka bıle durmam

ben izmirdeyim canım fırsatın olursa atla gel:)canım ya sen kendini iyice kötü hissetmeye başlamışsın bence biraz yardım al.ilaç kesinlikle değil, terapi gibi.ha aslında sana kendini kötü hissettirenlerin bunu yaşatanların alması lazım ama gücünü toplaman için ruh ve beden sağlığını koruyabilmen için yardım al.ben de böyle arkadaşlara sinir olurum her şey iyiyken lay lay lom sıkıntın olunca gelemem edemem.aklıma şöyle bir şey de geliyor benim eltim kayınbiraderle sorun yaşadıkları veya kavga ettikleri zaman tutar kolundan kayınvalidemlere götürür.oğlunuz bana bunu bunu yaptı diye adamın yanında anlatır. o da anasının babasının yanında inkar edemez.kayınvalidem oğluna toz kondurmaz ama en azından kayınpederim eltime bugüne kadar hep destek olmuştur.sen haklısın bu oğlanın lafı küfü çekilmez der.kayınpederler daha anlayışlı oluyor acaba ailesiyle mi paylaşsan. ne bileyim ya kız almak kolay mı, biz de birer ananın evladıyız. sıkıntılarımızda yardımcı olmaları lazım özellikle de onların çocuğundan kaynaklanıyorsa.gerçi sanırım kayınvalidenle aran pek iyi değil, aman ne bileyim.son günlerde öyle şeyler okudum ki dudağım uçukladı.bir arkadaşım 'kayınvalidenin iyisi olmaz' der, haklı galiba:)

çok uzağız keşke yakın olsaydın gelirdim :)
evet kendimi kötü hissediyorum. işyerinde iyim aslında sat geçsin istemiyorum.
eve gidince duvarlar üstüme üstüme gelince çareyi uyumakta buluyorum allahtan hemen yatabilen bi tipim.
ha buda normal bişey değil. uyku benim hayattan kaçma yöntemim.
kaynanamla sorunum yok. o hepsini biliyo ona hep anlattım aslında ama ben ne zaman bişey anlattıysam.
o hemen dört elle oğluna sarıldı. şuan küs olduğumuzu bilse varya anında gelir bütün ütüleri yapar oğlunu yedirmeden yollamaz.
sefil oluyosun oğluuuum diye hemen yapışıyo oğluna. bugüne kadar hep bunu yaptı.
bana da sen idaret et. sen kadınsın susu kızım. napçan bu böyle işte. tesellisi bu.
destek almak istiyorum. ama çok pahalı 2 saat beni dinleyecek belki de dinlemeyecek yazacak ilaç yollayacak.

Yazdıklarını okurken gözlerım doldu ama bende öyle irade varkı hemen kendimi topladım bende kendim çalışır kendim kazanır evime ve çocuğuma bakarım koca nusubbet sade çanta yanımda gezer o da gittiğiimiz yerler anası abası abisi birde benım annem ve oğlanı parka götürürüz o kadar yanı ailelere karşı mutlu gibi görünmek kısacası evcılık oyunu oynuyoruz ne tatil ne dinleme ne güzel birsöz 11 yıldır evlıyım ama 1 kez güzel söz duymadım çok konuştum çok anlattım hatta kağıda yazdım duygularıımı hislerimi anlamadı anlamadı
o yuzden

hayat o kadar acıdırkı helede arkadanda senı destekleyen sana kol kanat geren yoksa gerçekten zor bu hayat yaşanmaz hale gelir
evet belkı bende dertlıyım bende mutlu değilim ama en azından kendimi ve oğlumu sevmeyı başarıyorum

sudedefne eğerkı kocanın değişmesini beklersen tatlım çok beklersın çünkü bir insan 7 sinde ne ise 70 de de aynı değişmez değişmez sen kendini parçala sen kendını yerden yere vur okuz yıne okuzdur duvar yıne duvardır senın anlıyacan belkı ağır olduu ama kusura bakma bu böyle gerçek bölye

en güzel olan ne bılıyormusun çocuğunun olmaması ben derim bir dakıka bile durma çek gıt ne halı varsa görsün
benı sadece ona çocuk bağlıyor çocuk olmasa bir dakıka bıle durmam

sanırım tek ben böyle değilim.
yanlız değiliz. evet çocuğum iyiki yok. yoksa böyle davranamazdım.
değişmedi değişmeyecek. bencil,kendisini,ailesini düşünen bencilin teki o.
ağır olmadı yazdıkların çok haklısın da.
gidemiyorum. yapamıyorum. keşke o gün yapsaydım. yapamadım.
aptalım ben böyle çekmeyi ağlamayı hak eden varsa benim.

sanırım tek ben böyle değilim.
Yanlız değiliz. Evet çocuğum iyiki yok. Yoksa böyle davranamazdım.
Değişmedi değişmeyecek. Bencil,kendisini,ailesini düşünen bencilin teki o.
Ağır olmadı yazdıkların çok haklısın da.
Gidemiyorum. Yapamıyorum. Keşke o gün yapsaydım. Yapamadım.
Aptalım ben böyle çekmeyi ağlamayı hak eden varsa benim.

işte biz kadınlar böyle çekmeye devam edeceğiz
eğerkı arkanda dayanabıleceğin ailen var ise hiç durma
ama benım ailem gibi kendinden fazla etrafı düşününen tip ise işin zor
çünkü benım ailem etraf neder el neder düşüncesi var o yuzden ben frenliyorum kendimi
kendi kendiime mutlu olmaya çalışıyorum
ha birde nerde yaşıyorsun ben antalyada yakınsak görüşebiliriz

işte biz kadınlar böyle çekmeye devam edeceğiz
eğerkı arkanda dayanabıleceğin ailen var ise hiç durma
ama benım ailem gibi kendinden fazla etrafı düşününen tip ise işin zor
çünkü benım ailem etraf neder el neder düşüncesi var o yuzden ben frenliyorum kendimi
kendi kendiime mutlu olmaya çalışıyorum
ha birde nerde yaşıyorsun ben antalyada yakınsak görüşebiliriz

Yasemin çok sağol.
ailem asla bişey demez babam bi evine alırsa bi daha da asla vermez.
bana okadar düşkündür ki kılıma zarar gelirse valla kafaayı yer.
bilse benim böyle üzüldüğümü varya beş dakika tutmaz.
hep der ben kızlarımı verdim ama bu kapı sonuna kadar açık kızlarım üzüldüğü an alırım daha da vermem diye.
ben istanbuldayım.

Yasemin çok sağol.
ailem asla bişey demez babam bi evine alırsa bi daha da asla vermez.
bana okadar düşkündür ki kılıma zarar gelirse valla kafaayı yer.
bilse benim böyle üzüldüğümü varya beş dakika tutmaz.
hep der ben kızlarımı verdim ama bu kapı sonuna kadar açık kızlarım üzüldüğü an alırım daha da vermem diye.
ben istanbuldayım.

arkana bakmadan git bence kocanında ne halı varsa görsün

Hehehe :)) ne güzel yazmışsın çok güldüm :9: aynen dediğin gibi yapmak lazım. her şeylerini yaptığın zaman iyice tepene çıkıyor bu erkekler. Benim eski eşim de eline liste verirsem alırdı marketten, o da binbir naz ile. Mesela tuvalet kağıdı almazdı marketten. Elinde tuvalet kağıdıyla yolda yürüyemezmiş. "ben bunu kullanıyorum" der gibi reklam olurmuş, ayıpmış. Market de hemen üstteki sokakta. Sadece bikaç evin önünden geçiyor gelirken, caddeler bayırlar aşmıyor yani. Enayi bi buklelikedi'si var zaten o taşır her şeyi nolucak :41: bulur belki benim gibi bi enayi.

öyle valla canım yuzverdın mı tepene pıslemeye kakıyolar,ben en bastan bu konuda hıc tavız vermedım alısmasın sorumluluklarını bılsın ev gecındırmek bıtek para kazanmakla olmadıgını gorsun ıstedım,cunku erkekler herseyı kadının sırtına yuklemeye bayılıyolar:47:tembellıge,sorumsuzluga ve hazır yemeye meyıllıler:31:annesı herseye kosturur benım annem gıbı babası hazırcıdır bende haksızlıktan nefret ederım :47:kullandırtmam kendımı:19:ay ılk evlendıgımız zamanlarda bızımkıde tuvalet kagıdı almaya utanırdı:9:sınırlenıyordu :9:uvalet kagıdı tasırken al al mor mor olurdu:52::52::52::52:ama sımdı alıstı ben solemeden ıstıpleyım alır gelır sallaya sallaya:9:

yasemin bi gelişme yok. akşam eve gittim benim ev dingonun ahırı ya kaynım evde.
ohhh yayılmış yemiş,içmiş, ekmek kırıkları bardaklar soda şişeleri sabahtan beri bizde galiba.
beni görünce niye bize gitmedin annem börek yapıyo dedi ki bilirler sevmediğimi.
yorgunum dedim başladım ortalığı toparlamaya.
abim nerde dedi aramadım dedim.
aradı abicim nerdesin ben sizdeyim annem börek yaptı gel gidelim falan oda işim var defne evdemi dedi oda evet geldi evde dedi.
sonra kaynanam aradı gel diye gelemem yorgunum anne dedim.
kaynım gitti. eşim geldi baya sonra ama. elinde poşetle börek.
ben gittim odaya kapandım yine bu çay demlemiş yemiş içmiş.
ben uyudum zaten eve gidince banyo yapıp yatıyorum.
sabahta yine kendim çıktım evden.
ütüsünü yapmış dün demek ki yapabiliyormuş.

ney kaynın sızın eve sızden habersız gelıyomu:53::53::53::53:çüüüüüüüüüş pardon da sasırdım ne ısı varmıs onun ya:47:esınde nekadar okuzmus canım ya senın kırgın oldugun bellı hıc arayı duzelteyım demıyo :5:cay yapınca ınsan bır cagırır gel defne beraber yıyelım der allahın cezası:47::47::47::47:nasıl ıcı rahat edıyor aranız bozukken kara vıcdanlı su erkek mılletı

canım ailende arkanda olurmuşş çok zorr oluosa çekme gitt biraz sürünsünn,istersenn bisüreliğine gitt onu kortkutt bi süre ailene bişe deme ama eşinee gidiorum ben düşünmeye ihtiyacım var de bakalım napıcakk...

Eşimle 2 yıl önce severek evlendik ancak kendisi ticaretle uğraştığı için işleri bu yıllar içinde hiç iyi gitmedi.Ve biz haftada bir iyi bir kötü bugune kadar getirdik evliliğimizi..Problem nedir diyeceksiniz bu problemlere bağlı olarak sevgi cinsellik aşk güzel söz bunların hiçbirini düzgün yaşayamamak.Eşim eve geldiğinde beni öper yemeğini yer ve bilgisayar başına oturur oyun oynar ve müzik dinler hiç sohbet olanağımız olmaz bazı günler bu arada ben hizmet peşinde tabi suyunu tatlısını tuzlusunu eksik etmem sadece arada bir öpücük atar o kadar ben ne yapacağım kızlar bir yardım edin ne olur:(bir de üstüne üstlük çocuk için deliren adam şu an işler yolunda değil dedi vazgeçti bende o kadar kanı testi boşuna yaptırdım :(

Eşimle 2 yıl önce severek evlendik ancak kendisi ticaretle uğraştığı için işleri bu yıllar içinde hiç iyi gitmedi.Ve biz haftada bir iyi bir kötü bugune kadar getirdik evliliğimizi..Problem nedir diyeceksiniz bu problemlere bağlı olarak sevgi cinsellik aşk güzel söz bunların hiçbirini düzgün yaşayamamak.Eşim eve geldiğinde beni öper yemeğini yer ve bilgisayar başına oturur oyun oynar ve müzik dinler hiç sohbet olanağımız olmaz bazı günler bu arada ben hizmet peşinde tabi suyunu tatlısını tuzlusunu eksik etmem sadece arada bir öpücük atar o kadar ben ne yapacağım kızlar bir yardım edin ne olur:(bir de üstüne üstlük çocuk için deliren adam şu an işler yolunda değil dedi vazgeçti bende o kadar kanı testi boşuna yaptırdım :(

çocuk için deliren adam neden işler yolunda değil diye vazgeçerki, tut ki işler iyi ama çoçuk doğduktan sonra kötüledi napcak o zaman

öyle valla canım yuzverdın mı tepene pıslemeye kakıyolar,ben en bastan bu konuda hıc tavız vermedım alısmasın sorumluluklarını bılsın ev gecındırmek bıtek para kazanmakla olmadıgını gorsun ıstedım,cunku erkekler herseyı kadının sırtına yuklemeye bayılıyolar:47:tembellıge,sorumsuzluga ve hazır yemeye meyıllıler:31:annesı herseye kosturur benım annem gıbı babası hazırcıdır bende haksızlıktan nefret ederım :47:kullandırtmam kendımı:19:ay ılk evlendıgımız zamanlarda bızımkıde tuvalet kagıdı almaya utanırdı:9:sınırlenıyordu :9:uvalet kagıdı tasırken al al mor mor olurdu:52::52::52::52:ama sımdı alıstı ben solemeden ıstıpleyım alır gelır sallaya sallaya:9:

ay çok ilginçmiş, sanki herkes tuvalete girmiyor çok doğal bir ihtiyaç.ben de ilk başlarda her şeyi kendiliğimden üstlenmiştim sonra baktım adamın çalışıp eve gelmekten başka bir iş yaptığı yok.bir de üstüne üstlük arabanın vergisini bile ben hatırlatıyom diye şikayet ediyordu. sanki her türlü sorumluluğu üstlenmiş bir de arabanın vergisini hatırlatması ekstraymış gibi.ee zaten çarşı pazar alışveriş, fatura, kira,vergi, evin işleri vs. hepsini ben yapıyorum, bi kere unuttuysam onu da hatırlatıver değil mi?sanki çok enerji sarfettiren bir şey!çok komik oluyolar bazen ama artık gülüyorum. baktım ki ben sorumluluk üstlendikçe karşıdaki daha fazla yüklemeye çalışıyor, ben de yavaş yavaş elimi çektim. tabi zamanım daha fazla olduğu için gene bazı işleri ben yapıyorum ama en azından çamaşırları sermeye,toplamaya hatta zaman zaman katlamaya başladık:)tuvalet kağıdını zaten alırdı artık ped bile alabiliyor maşallah:)

Bir bilsem canım çözemiyorum bir haftadır yorgunum vs diyip konuşmuyor düzgün ama bu ilk değil anlayamıyorum:(

canım ya fazla takılma bence, sen de çok ilgili davranma. bazen konuşmamayı tercih ediyorlar. biz de anlatıp rahatlasınlar paylaşsınlar istiyoruz ama.yapıları öyle biraz.biz olsak hemen dertleşecek yer ararız,ama onlar farklı düşünüyor herhalde. ben bu yüzden evliliğimizin ilk aylarında çok tartıştım. sen benimle hiç bir şey paylaşmıyorsun diye. e işle ilgili ne anlatayım hep can sıkıcı şeyler senin de canın sıkılır zaten falan diyordu.sonra tartışmayı bıraktım ve hiç bir şey sormamaya başladım. şimdi kendiliğinden iş yerindeki sıkıntıları anlatmaya başladı. biz de 2 yıllık evliyiz daha yeni yeni konuşuyor eşim.bu arada istersen farklı konu aç, konu içinde konu olunca pek iyi olmuyor. konu sahibine ayıp olmasın, burda ona yardımcı olalım, senin konunda sana:))

çok güzel bir soru sordun.
-ev tutmak istedik benim aileme çok uzak ama onun ailesine yakın ev tuttuk. annesine anahtar vermedim. direk annesine söyledi.
herkes birbirine girdi. ama onların dediği oldu.
-ev aldık yine onlar seçti beğendi borcu ödemeye gelince 3 yıldır bir kuruş destek olmadılar.
-ama annesine laf etme lüksüm asla olmadı.
-anahtar aile boyu herkeste dingonun ahırı gibi giren çıkan belirsiz evim oldu.
iyi yanları neler iyimi bilmiyorum. ama birgün maaşımı sormadı, kartımı almadı ki zaten evin tüm giderlerini ve ailesinden aldığımız borcu her ay ödüyordum.
zaten elimde bişey kalmıyo.
başka valla sayamıyorum ya hani dayak,küfür,içki,aldatma yok.
küs olunca eve geç gelir normalde ise gelir yemek yer pc açar yatağa dahi haftanın 3 günü gelmez.
etlime karışmaz sütlüme karışmaz.
biyeremi gitçem git.
birimi gelcek gelsin.
ama der bana bulaşma naparsan yap.
annem dışında hiç bir kardeşim yada akrabama bu zaman kadar ne bayram ne seyran gitmedik.
ama onunkilere gidilir.

sanki koca değil ev arkadaşı:63:

ped mii, işte buna inanmam:1::1:

inan vallahi alıyor:) bugüne kadar aldıramadığım tek şey: gebelik testi:) ama olur da bir gün gerçekten şüpheli bir durum olursa onu da aldırmasını bilirim,çalışmalarım devam edicek:)neyse konuyu dağıttık, sabah defne açınca diyecek ki benimle ilgilenen olmamış :( bu arada defne akşamları nete giremiyorsun galiba daha çok merak ediyorum akşam neler oluyor diye.umarım iyisindir...

ney kaynın sızın eve sızden habersız gelıyomu:53::53::53::53:çüüüüüüüüüş pardon da sasırdım ne ısı varmıs onun ya:47:esınde nekadar okuzmus canım ya senın kırgın oldugun bellı hıc arayı duzelteyım demıyo :5:cay yapınca ınsan bır cagırır gel defne beraber yıyelım der allahın cezası:47::47::47::47:nasıl ıcı rahat edıyor aranız bozukken kara vıcdanlı su erkek mılletı

çok şaşırdın dimi. daha bişey yazmadım ki dur :)
kaynım gelir, kalır,banyosunu yapar,kirli donunu sapete atar,bir poşet kıyafetini getirir salona dağıtır,
eşimin havlusunu çamaşırlarını kullanır,çekyata yayılır. internet sınırlı paketi aşar.
dolapta ne varsa yer içer boş paketlerini masanın üstüne bırakır gider.
kaynanam on dk uzağımda üstelik.
oraya gittiğimde. kaynımın odası toplu,yemek yapar,ütü yapar,mutfağı toplar.
sıkıyosa yapmasın benim kaynana adamı parçalar.
milletin bana garezi var.

Back
X