Canım yaaaa,
dayanamadım, valla sonunda patlayacam....
Söyleyeceklerim arkadaşlarınkinden çok farklı olmayacağı için yorum yapmak istemedim ama,
bu mesajına artık dayanamadım...
Hala acımaktan bahsediyorsun, üzülüyorsun, yaptıklarını sorguluyorsun.....
Peki ya SANA yapılanlar?????
Senin çevrende sana üzülen, senin için kafa yoran, tek saniye oturup düşünen var mı??
Düşünmesi gerekip de, "nerde hata yaptım" diyen, "ipin ucu nerde kaçtı",
"bu kızın neşesi nereye kayboldu", "yüzündeki tebesümmü nereye ve neden gizlendi"?
diyen var mı? Kendini azıcık sorumlu hisseden, birşeyler yapmaya çalışan birileri var mı?
Senin yaptığın tek şey, ETKİYE TEPKİ dir, bunun seni kötü hissettirmesine izin verme, canım,
kötü hissetmesi gereken kişi SEN değilsin....
günaydın tommikkus iyi olmaya çalışıyorum.
ama gerçekten iyi değilim.
akşam eve gittim. yemek yaptım hazırladım yedim ben.
eşimi çağırmadım tabi. çayımı aldım yine odama kapandım.tabi salona. artık yatak odasını kimse kullanmıyor.
oda benden sonra gitti kendine yemek hazırladı yedi falan. sonra görmedik zaten birbirimizi.
sabah ben çıktım evden o hala yatıyodu ütülü gömlek yoktu dolapta yapmadım.
uyandırmadım da. bilmiyorum işe gittimi geç kaldımı?
günaha giriyormuyum çok sorguluyorum kendimi?
acıyorumda ona. ben hiç kıyamıyorum aslında bakma. okadar sessiz kedi gibi. pc açıyo karşısında uyuyo ordan kalkıp gidiyo geliyo.
bende evden gidemiyorum. belkide gitmiyorum. bilmiyorum çok sağlam düşünemiyorum.
kimseyi görmek,kimseyle konuşmak,kimse arasın dahi istemiyorum.
annem aradı sana gelcem akşam diye gelme dedim. siz gelin dedi başka birgün gelirim dedim.
saat dokuz olmamıştı uyudum. çok zayıf aciz bir insanın tekiyim. nefret ediyorum kendimden.