İlgisiz eşimin hayatının neresindeyim?

canım ailende arkanda olurmuşş çok zorr oluosa çekme gitt biraz sürünsünn,istersenn bisüreliğine gitt onu kortkutt bi süre ailene bişe deme ama eşinee gidiorum ben düşünmeye ihtiyacım var de bakalım napıcakk...

ya aklıma geliyo ama annem hemen babama yumurtlar.
bide sevmiyorum ben böyle korkutma gibi evini bırak git falan.
gideceksem dönmem bi daha.
dün gece yatamadım uykularım kaçtı. sinirlerim bozuldu çok zor bir gün geçirdim.

Eşimle 2 yıl önce severek evlendik ancak kendisi ticaretle uğraştığı için işleri bu yıllar içinde hiç iyi gitmedi.Ve biz haftada bir iyi bir kötü bugune kadar getirdik evliliğimizi..Problem nedir diyeceksiniz bu problemlere bağlı olarak sevgi cinsellik aşk güzel söz bunların hiçbirini düzgün yaşayamamak.Eşim eve geldiğinde beni öper yemeğini yer ve bilgisayar başına oturur oyun oynar ve müzik dinler hiç sohbet olanağımız olmaz bazı günler bu arada ben hizmet peşinde tabi suyunu tatlısını tuzlusunu eksik etmem sadece arada bir öpücük atar o kadar ben ne yapacağım kızlar bir yardım edin ne olur:(bir de üstüne üstlük çocuk için deliren adam şu an işler yolunda değil dedi vazgeçti bende o kadar kanı testi boşuna yaptırdım :(

selam deniz,
ticaretle uğraşmak zordur. şayet eşin zor zamanlar geçiriyosa ve bundan önceki zamanlar sana karşı kötü davranışları,soğukluğu olmadı ise bence destek olmalısın.
hani iyi günde kötü günde diyoruz ya sabır. ben seninle alakalı sorunları olduğunu düşünmüyorum.
adamın kafası yoğundur. esnafa ona buna borcu vardır. gerçekten çok zor bi durum destek ol. hepsi düzelir inşallah.

ay çok ilginçmiş, sanki herkes tuvalete girmiyor çok doğal bir ihtiyaç.ben de ilk başlarda her şeyi kendiliğimden üstlenmiştim sonra baktım adamın çalışıp eve gelmekten başka bir iş yaptığı yok.bir de üstüne üstlük arabanın vergisini bile ben hatırlatıyom diye şikayet ediyordu. sanki her türlü sorumluluğu üstlenmiş bir de arabanın vergisini hatırlatması ekstraymış gibi.ee zaten çarşı pazar alışveriş, fatura, kira,vergi, evin işleri vs. hepsini ben yapıyorum, bi kere unuttuysam onu da hatırlatıver değil mi?sanki çok enerji sarfettiren bir şey!çok komik oluyolar bazen ama artık gülüyorum. baktım ki ben sorumluluk üstlendikçe karşıdaki daha fazla yüklemeye çalışıyor, ben de yavaş yavaş elimi çektim. tabi zamanım daha fazla olduğu için gene bazı işleri ben yapıyorum ama en azından çamaşırları sermeye,toplamaya hatta zaman zaman katlamaya başladık:)tuvalet kağıdını zaten alırdı artık ped bile alabiliyor maşallah:)

seni ayakta alıkşlamak istiyorum :nazar::46::46::46::46: helal valla

canım ya fazla takılma bence, sen de çok ilgili davranma. bazen konuşmamayı tercih ediyorlar. biz de anlatıp rahatlasınlar paylaşsınlar istiyoruz ama.yapıları öyle biraz.biz olsak hemen dertleşecek yer ararız,ama onlar farklı düşünüyor herhalde. ben bu yüzden evliliğimizin ilk aylarında çok tartıştım. sen benimle hiç bir şey paylaşmıyorsun diye. e işle ilgili ne anlatayım hep can sıkıcı şeyler senin de canın sıkılır zaten falan diyordu.sonra tartışmayı bıraktım ve hiç bir şey sormamaya başladım. şimdi kendiliğinden iş yerindeki sıkıntıları anlatmaya başladı. biz de 2 yıllık evliyiz daha yeni yeni konuşuyor eşim.bu arada istersen farklı konu aç, konu içinde konu olunca pek iyi olmuyor. konu sahibine ayıp olmasın, burda ona yardımcı olalım, senin konunda sana:))

tombikim benim ya olsun hiç önemli değil kızcağız içini dökmek istemiş. yazarız be keşke yazdıklarımız çare olabilse.
ama inanın bugün bir haftadır siz varsınız iyim ben.

inan vallahi alıyor:) bugüne kadar aldıramadığım tek şey: gebelik testi:) ama olur da bir gün gerçekten şüpheli bir durum olursa onu da aldırmasını bilirim,çalışmalarım devam edicek:)neyse konuyu dağıttık, sabah defne açınca diyecek ki benimle ilgilenen olmamış :( bu arada defne akşamları nete giremiyorsun galiba daha çok merak ediyorum akşam neler oluyor diye.umarım iyisindir...

tombik valla hayran kaldım sana. sen tam gaz devam et ama bence taktiklerini de yaz. :)
yok yok konu dağılsın arada buda lazım. akşamları nete giremiyorum çünkü ben salonda yatıp kalkıyorum.
benim odun bilgisayarın olduğu küçük bi odamız var orda yatıp kalkıyo.
dolayısıyla eve gelince o pc bi oturuyo ben bi daha alamıyorum.
bugün ve yarın kursum var eve geç gidicem ama bilgisayarı alırsam gelişme olursa yazarım.

walla taktikim nedir ben de bilmiyorum, çok belirgin bir şey yapmadım ama, ay çok yoruluyorum aman ben şu işi pek beceremiyorum falan derim bazen:) bir kere evlendiğimizden beri evimize temizliğe kadın geliyor 2 haftada bir. çünkü ben gerçekten dip köşe temizlik işini tek başıma beceremiyorum, yaparım da 3 gün sürer:) bunu başta konuşmuştuk zaten, e parasını da ben ödediğime göre sorun çıkmıyor. hatta temizliği çok sevdiği için mutlu bile oluyor bugün gülcan abla gelmiş, temizlik olunca güzel oluyor diye:) ama tabi benim eşimin yapısından da kaynaklı, aşırı sakin ve genel olarak anlayışlı bir adamdır. üzülmemi, sıkılmamı pek istemez. bir de iş yaşamındaki olumsuzlukları eskisinden daha çok anlatıyorum.o anlatmasa bile ben işle ilgili anlatıyordum. çocuklar şöyle yaptı, müdür böyle dedi, veliler şöyle davrandı diye. onun gözünün önünde ertesi gün yapacağım işlere hazırlık yapmak zorunda kalıyorum(okul öncesi öğretmeniyim haliyle her akşam plan program, ertesi gün yapacağın etkinliklerin örnekleri ve hazırlık aşaması oluyor.)hatta zaman zaman kendisine ayıracak pek vaktim kalmıyor.e böyle olunca benim işimin de en az onunki kadar stresli ve yorucu olduğunu, benim de beden ruh ve kafa olarak yorulduğumu ve sürekli olarak eve iş getirme zorunluluğum olduğunu zamanla anladığı için beklentileri azaldı sanki.bir de müzik dinlemeyi çok sever. işten gelir gelmez hemen müziğini açar sesini de açar dangır dungur dinlerdi. ama benim kafam yüksek tonda müzik hiç kaldırmıyor(bütün gün çocuk sesinin içinde olunca eve geldiğinde hala kafan arı kovanı gibi oluyor:))canım müzik çok sevdiğini biliyorum ama inan benim başım ağrıyor, buna bir çözüm bulmamız gerek demeye başladım. kulaklık takmaya başladı:) ha bir de şöyle bir durum var, çevremizde ailece görüştüğümüz en yakın insanlar eşim için iyi örnek oldular.Hepsi temilik,yemek, alışveriş vs. konularında eşlerine çok destekler ve bunu yardım etmek olarak adlandırmıyorlar, bunlar zaten hepimizin görevi tabii ki paylaşıcaz her şeyi birlikte yaşıyoruz diyorlar. tabi eşim bunlardan oldukça etkilendi.bakar ki bütün gün iş yapmışım yorulmuşum,çamaşır atılacaksa atar makineye sen sadece ayarını yap der, yaparım. asar, toplar asla benim hatırlatmama gerek duymaz. ama dediğim gibi yapı olarak da zaten çok pasaklı bir adam değil. Ama evin küçük oğlu, çok anacı ve hiç bir iş yapmadan yetiştirilmiş.28 yaşına kadar bir çöp bile atmamış bir adam:)ama evlilik söz konusu olunca kimsenin hizmetçi olmadığını farketmeleri lazım. onların bunu fark etmeleri için bizim de hizmetçi gibi davranmamamız lazım.ben yapmadım, anası gibi davranmadım davranamam da.bir yemeği anası nasıl yapıyorsa aynen o şekilde isterdi, iyi de ben o şekilde öğrenmedim.elim nasıl alışmışsa öyle yapıveriyorum:) bir de herkesin elinin lezzeti ayrı olur, aynı şekilde yaparsın tadı gene tutmaz.annenin yemeklerini özleyebilirsin ama ben böyle yapıyorum, bu şekilde kıyaslamalar yaptığın zaman bu benim için çok kırıcı oluyor diyordum. şimdi annesinin aşırı yağlı yemeklerinin ne kadar sağlıksız olduğunu yavaş yavaş anladı, annesini eleştiriyor.(baba geçtiğimiz şubat ayında by-pass ameliyatı geçirdi damar tıkanıklığından, hala devam ediyorlar aynı alışkanlıklarına inanılır gibi değil) ya biz evin içinde iki kişi olduğumuz zaman pek bir sorunumuz yok gerçekten, ama bu anne düşkünlüğü ve annesinin aklıyla hareket etmesi beni bitiriyor. bir olay karşısında annesi ne düşünüyorsa o da aynı düşünüyor, hiç bilmediği olaylar hakkında dolduruşa gelip insanlara kzııyor falan. diyorum ki sen orada değildin ki bu olay olduğu zaman, nasıl emin olabilirsin?eğer bir konuda emin olmak istiyorsan her iki taraftan da olayları dinlemen lazım. bir kişiyi dinleyerek karar veremezsin ki.ayrıca kızsan ne olacak senin ona buna kızman çözüm olacak mı diyorum susuyor:)ay çok uzattım ama konu konuyu açtı walla, daha macera çok anlatmaya devam ederim :) okuyanların gözüne sağlık :))

selam deniz,
ticaretle uğraşmak zordur. şayet eşin zor zamanlar geçiriyosa ve bundan önceki zamanlar sana karşı kötü davranışları,soğukluğu olmadı ise bence destek olmalısın.
hani iyi günde kötü günde diyoruz ya sabır. ben seninle alakalı sorunları olduğunu düşünmüyorum.
adamın kafası yoğundur. esnafa ona buna borcu vardır. gerçekten çok zor bi durum destek ol. hepsi düzelir inşallah.

defneye hak veriyorum benim babam da ticaretle uğraşıyordu, serbest çalışmak çok zordur. bir günü bir günün tutmaz. gün gelir milyarlar kazanırsın gün gelir sıfıra dayanırsın. hele ki şu ara zaten ekonomi berbat durumda adamın fazla üstüne gitme, sadece bir sıkıntısı varsa dinlemeye ve yardıma hazır olduğunu söyle. ama yok tatlısı tuzlusu çayı kahvesi diye etrafında da dönüp durma bence iyice şımarıyolar sonra bak defne örneğinde gördük.biliyorum sevdiğinizden yapıyosunuz ama bu kadar pervane olmayın. rahatınıza bakın yaa o akşam canın çay içmek istemiyor mu? yapma. neden yapmadın derse canım pek istemedi sen de istediğini söylemediğin için gerek duymadım de. bunlar basit örnekler tabi.

çok şaşırdın dimi. daha bişey yazmadım ki dur :)
kaynım gelir, kalır,banyosunu yapar,kirli donunu sapete atar,bir poşet kıyafetini getirir salona dağıtır,
eşimin havlusunu çamaşırlarını kullanır,çekyata yayılır. internet sınırlı paketi aşar.
dolapta ne varsa yer içer boş paketlerini masanın üstüne bırakır gider.
kaynanam on dk uzağımda üstelik.
oraya gittiğimde. kaynımın odası toplu,yemek yapar,ütü yapar,mutfağı toplar.
sıkıyosa yapmasın benim kaynana adamı parçalar.
milletin bana garezi var.

arkadaşım ben bu mesajı en son gördüm deliriyordum.sizin anahtarınızın kaynınızda ne işi var bir kere?ohoo bu aile adam olmaz walla, diyecek laf bulamadım. bekar ve genç olduğunu tahmin ettim anlatışından,genç ise belki düşünemez de ama eğer eşinin büyüğüyse davranışları iyice ayıp.anasının evinde derli toplu senin evde yayılıyor ha.bir de banyoya girip kirli donlarını sepete atmak ha?olacak iş değil o.ben dehşete düştüm arkadaşım sen bu adama değil sülaleye katlanmışsın yıllardır bu ne vurdumduymazlık. ayrıca kaynanan 10 dk uzağındaysa neden arada bir gelip hatrınızı sormuyor, en azından şu an bir şeylerin yolunda gitmediğini biliyordur.bari böyle hassas zamanlarda bi hatır sorsalar.uff eşine de sinir oldum ya gitsin börekleri çörekleri getirsin yesin kendi inşallah obez olur yerinden kalkamaz :) (beddua etmek istemedim ama bence bunu haketti:))

Canım yaaaa,
dayanamadım, valla sonunda patlayacam....
Söyleyeceklerim arkadaşlarınkinden çok farklı olmayacağı için yorum yapmak istemedim ama,
bu mesajına artık dayanamadım...
Hala acımaktan bahsediyorsun, üzülüyorsun, yaptıklarını sorguluyorsun.....
Peki ya SANA yapılanlar?????
Senin çevrende sana üzülen, senin için kafa yoran, tek saniye oturup düşünen var mı??
Düşünmesi gerekip de, "nerde hata yaptım" diyen, "ipin ucu nerde kaçtı",
"bu kızın neşesi nereye kayboldu", "yüzündeki tebesümmü nereye ve neden gizlendi"?
diyen var mı? Kendini azıcık sorumlu hisseden, birşeyler yapmaya çalışan birileri var mı?
Senin yaptığın tek şey, ETKİYE TEPKİ dir, bunun seni kötü hissettirmesine izin verme, canım,
kötü hissetmesi gereken kişi SEN değilsin....

günaydın tommikkus iyi olmaya çalışıyorum.
ama gerçekten iyi değilim.
akşam eve gittim. yemek yaptım hazırladım yedim ben.
eşimi çağırmadım tabi. çayımı aldım yine odama kapandım.tabi salona. artık yatak odasını kimse kullanmıyor.
oda benden sonra gitti kendine yemek hazırladı yedi falan. sonra görmedik zaten birbirimizi.
sabah ben çıktım evden o hala yatıyodu ütülü gömlek yoktu dolapta yapmadım.
uyandırmadım da. bilmiyorum işe gittimi geç kaldımı?
günaha giriyormuyum çok sorguluyorum kendimi?
acıyorumda ona. ben hiç kıyamıyorum aslında bakma. okadar sessiz kedi gibi. pc açıyo karşısında uyuyo ordan kalkıp gidiyo geliyo.
bende evden gidemiyorum. belkide gitmiyorum. bilmiyorum çok sağlam düşünemiyorum.
kimseyi görmek,kimseyle konuşmak,kimse arasın dahi istemiyorum.
annem aradı sana gelcem akşam diye gelme dedim. siz gelin dedi başka birgün gelirim dedim.
saat dokuz olmamıştı uyudum. çok zayıf aciz bir insanın tekiyim. nefret ediyorum kendimden.

kaynım gelir, kalır,banyosunu yapar,kirli donunu sapete atar,bir poşet kıyafetini getirir salona dağıtır,
eşimin havlusunu çamaşırlarını kullanır,çekyata yayılır. internet sınırlı paketi aşar.

işi baştan sıkı tutmamışsın defne. ne hakla senin evinde böyle yayılabiliyor? o evin bir kadını var. zaten kocan koca değil bir de kardeşini çekiyorsun:63: bak izin verme artık, lütfen tavrını koy. şimdi tam evine sahip çıkman gereken zamanken sen iyice evine yabancılaştın. herkes yerini bilsin, bilmiyorlarsa saygılı bir tavırla bildirirsin. böyle sessiz kaldığın sürece kimse seni önemsemez:50: lütfen bir silkelen ve o evin kadını olduğunu hatırla.

çok geçmiş olsun canım ya.. yazılanlaRIn hepsini okudum baştan sona.. ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm inan.. :50: o kadar güzel başlıyan bi evlilik aşk evliliği, nasıl neden bu şekle geldi ? ama şu var ki, senin ona çok fazla değer vermekten ve kıçını kaldrmaktan bşka bir hatan oldugunu düşünmüyorum açıkcası.. hatanın büyüğü eşinde ve eşinin ailesinde..ne demek öle kaynın girip çkmalar falan..otelmi orası. sizin bi özeliniz var nihayetinde. insanda bi r utanma olur. değiştir evinin kilidini göster tepkini.. :41: sen sustukça üstüne gelmişler defnecim anla artık.. kimse senden değerli değil.. yeter kaç yıldır uğraştığın oluyosa olsun olmuyorsa inceldiği yerden kopsun derim ben arkadaşım.. şuanda mutlu değilsinki zaten.bundan kötü olacağını düşünmüyorum ben açıkcası.. sen ona ilgi gösterdikçe kendi değerini düşürmüşsün. nasılsa çantada keklik gözüyle bakar olmuş.. hem yatağa bile gelmiyorsa ilgisi bile kalmamış anlaşılan :50: ne kaldı ki evlilikte.. konuşma yok, oturma kalkma yok, yeme içme yok, beraber yatma yok.. niye o evde kalmaya ısrar ediyosun kuzum ya.. bana göre değil demişsin ama, mutlaka gitmen lazım.bi sürede olsa git. git ki senin GİDEBİLECEĞİNİ anlasın. kaybettim mi yoksa korkusunu bi yaşasın içinde ya.o arayana dek arama sorma tepki bile verme. giderken not bile bırakma! bakalım ne olacak bi gör birde bu yolu dene.. bişey kaybetmezsin..aksine akıllanırsa evliliğini kurtarmış olursun. yok değişen birşey olmazsa da tamamen görmüş olursun gerçeği.. dost acı söyler canım. ama böle her gün o evde ölü gibi yaşamandan inan daha iyi olur.. hayata sarılırsın yeniden..belki inş. eşin akıllanır. yada sen akıllanırsın artık ve sıfırdan başlarsın..cesaretli ol canım. ben hissediyorum ki sen hayatta çok güçlü bir kadınsın.her zorluğa karşı dururken bir adama eğilme lütfen...:20:

ay çok ilginçmiş, sanki herkes tuvalete girmiyor çok doğal bir ihtiyaç.ben de ilk başlarda her şeyi kendiliğimden üstlenmiştim sonra baktım adamın çalışıp eve gelmekten başka bir iş yaptığı yok.bir de üstüne üstlük arabanın vergisini bile ben hatırlatıyom diye şikayet ediyordu. sanki her türlü sorumluluğu üstlenmiş bir de arabanın vergisini hatırlatması ekstraymış gibi.ee zaten çarşı pazar alışveriş, fatura, kira,vergi, evin işleri vs. hepsini ben yapıyorum, bi kere unuttuysam onu da hatırlatıver değil mi?sanki çok enerji sarfettiren bir şey!çok komik oluyolar bazen ama artık gülüyorum. baktım ki ben sorumluluk üstlendikçe karşıdaki daha fazla yüklemeye çalışıyor, ben de yavaş yavaş elimi çektim. tabi zamanım daha fazla olduğu için gene bazı işleri ben yapıyorum ama en azından çamaşırları sermeye,toplamaya hatta zaman zaman katlamaya başladık:)tuvalet kağıdını zaten alırdı artık ped bile alabiliyor maşallah:)

erkek mılletını bos bırakmamak lazım canım bos kalan bakkal .....tartar mısalı:9:calıstırmak lazım hersey kadına yuklenmemelı valla canım benım etrafıma soyle bır bakıyorumda herseye kosturan kadınlar bır okadarda ezılıyolar:47:yaranamıyolar:19:ben ev hanımı oldugum halde bende esımı ara ara bıseyler yapmasını ıstıyorum hosuma gıdıyor,ara ara balkon yıkar nadır olsada supurge tutar,kahvaltı hazırlar vs vs bazen esımın ılgısızlıgınden yakınırım hep derkı bardagın hep bos tarafından nbakıyosun bıde dolu tarafından bak :44:dusununce hakverıyorum:31:

Son düzenleme:

neeeeeeeeeee :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:defne anlattıgın bu karakter bana bır dızıdekı karakterı hatırlattı valla,lale devrındekı topragın eskı kocasını kaynın aynı onun tavırlarını sergılıyo:27:

arkadaşım ben bu mesajı en son gördüm deliriyordum.sizin anahtarınızın kaynınızda ne işi var bir kere?ohoo bu aile adam olmaz walla, diyecek laf bulamadım. bekar ve genç olduğunu tahmin ettim anlatışından,genç ise belki düşünemez de ama eğer eşinin büyüğüyse davranışları iyice ayıp.anasının evinde derli toplu senin evde yayılıyor ha.bir de banyoya girip kirli donlarını sepete atmak ha?olacak iş değil o.ben dehşete düştüm arkadaşım sen bu adama değil sülaleye katlanmışsın yıllardır bu ne vurdumduymazlık. ayrıca kaynanan 10 dk uzağındaysa neden arada bir gelip hatrınızı sormuyor, en azından şu an bir şeylerin yolunda gitmediğini biliyordur.bari böyle hassas zamanlarda bi hatır sorsalar.uff eşine de sinir oldum ya gitsin börekleri çörekleri getirsin yesin kendi inşallah obez olur yerinden kalkamaz :) (beddua etmek istemedim ama bence bunu haketti:))

Ne işimi var bilmem onunda evi ya?
inan defalarca kaynımım anahtarını çaldım ve yok ettim.
ama ne hikmetse ben anahtar yok ettikçe o habire gidip anahtarı çoğalttı.
25 yaşında askerliğini yapmış adam. ya illa gelme demek mi lazım.
benimde kardeşlerim var, bizimde gelinimiz var.
insan azıcık saygılı olur ama yok bunlarda o saygı yok.
bak ben evde yoksam kaynanam hemen bizdedir. bide beni arar evi kolaçan ettim diye kolaçan dediği, her yer karıştırılmış, herşeyin yeri değişmiştir.
kirli sepetindeki çamaşırlar bile gitmiştir. defalarca yapma dedim alma anne şu çamaşırları dedim. ama yok inadına yapıyo kadın.
bizim durumumuzun farkındadır tabi ama bak kimse ne arıyo ne soruyo.

işi baştan sıkı tutmamışsın defne. ne hakla senin evinde böyle yayılabiliyor? o evin bir kadını var. zaten kocan koca değil bir de kardeşini çekiyorsun:63: bak izin verme artık, lütfen tavrını koy. şimdi tam evine sahip çıkman gereken zamanken sen iyice evine yabancılaştın. herkes yerini bilsin, bilmiyorlarsa saygılı bir tavırla bildirirsin. böyle sessiz kaldığın sürece kimse seni önemsemez:50: lütfen bir silkelen ve o evin kadını olduğunu hatırla.

Black sıkı tuttum ama kimin inadı daha enginse o galip geliyo.
ben ne kadar sıkı tutarsam tutayım.
herkes atını koşturdu ben kırmamak adına sustum.
evet okadar yabancıyım ki evime anlatamam. şuan evi gör afedersin mok götürüyo.
ama banane umurumda değil. ben bi odadayım o diğer taraflarda ne halleri varsa görsünler.

Ne işimi var bilmem onunda evi ya?
inan defalarca kaynımım anahtarını çaldım ve yok ettim.
ama ne hikmetse ben anahtar yok ettikçe o habire gidip anahtarı çoğalttı.
25 yaşında askerliğini yapmış adam. ya illa gelme demek mi lazım.
benimde kardeşlerim var, bizimde gelinimiz var.
insan azıcık saygılı olur ama yok bunlarda o saygı yok.
bak ben evde yoksam kaynanam hemen bizdedir. bide beni arar evi kolaçan ettim diye kolaçan dediği, her yer karıştırılmış, herşeyin yeri değişmiştir.
kirli sepetindeki çamaşırlar bile gitmiştir. defalarca yapma dedim alma anne şu çamaşırları dedim. ama yok inadına yapıyo kadın.
bizim durumumuzun farkındadır tabi ama bak kimse ne arıyo ne soruyo.

ay kirli sepetindekileri napıyo ki acaba manyak kadın?

ay kirli sepetindekileri napıyo ki acaba manyak kadın?

yıkıyo getiriyo. oda 3 tane penye falan ben öyle sepet dolusu çamaşır biriktirmem.
ama ne diyim sana ya çekyatların içini bile karıştırmış hep.
şimdi sen söyle napıcaktım ha? ya cıngar çıkaracaktım yada iylikle söyleyecektim.
daha önceden de yaptığı için bende aneeee bak bi daha çamaşırları götür valla o zaman konuşucaz dedim.
tamam daha dokunmam dedi.

Gelişmelere gelince,
ben cumartesi,pazar kursum varya ona gittim. pazar sabahtan kız kardeşime gittim.
tabi herkes eşimi soruyo. neden artık gelmiyo neden aramıyo, ennem huylanmış sorun var belli yüzünden diyo.
yok abartmayın ya yoğunuz iş,ev,dershane hangisine yetişelim falan kıvırmaya çalıştım.
eşime gelince cumartesi görmedim. gece kaçta geldi bilmiyorum.
dün ben dershaneden geç geldim evdeydi. bütün gömleklerini,pantolonlarını ütülemiş.
yemek yapmış yemiş,mutfağı bir toplamış sormayın.
yani bana minneti yok. ne konuştuk nede kimse birbirine baktı.
okadar aptal bi durum ki evdeki.
iki kişi birbirinden kaçıyor.

Back
X