İlgisiz eşimin hayatının neresindeyim?

bence bunca yaptıklarından sonra o çiçeğinde hiçbir önemi yok. :19: kaldırır çöpe atardım ben olsam.. bi çiçekle kandırabileceğini iyi biliyor demek ki seni..o kdar basit değil.. he doğum günüde geldi fırsat bu fırsat bi çiçek yollayımda geri dönsün. yemek bulaşık ütü ağır gelmeye başladı zaten.. daha öncede yatağına gül koymuştu ama ne oldu.. :20: sen su doldururken ışık bile tutmayan adam çiçek gönderse kaç yazar ki.. basit bi numara her erkek bilir.. seven adam günlerden bu acıya katlanamaz alır karşısına gözlerinin içine bakarak konuşur sıkıca sarılırdı sonra...

tamam yarın gelişmeleri yazıcam.
güzel olmaya fırsatım olmaz belki.
hemen hemen aynı anda evde oluruz.

aynı anda bile gelsen hemen odaya at kendini şöyle bir üzerini değiş, hafif makyajını tazele. bu gece bir özlem giderin:17::93::124:

Çiçek için teşekkür ederim. Senin yaşama sebebin olduğumu gerçekten hissetmek istiyorum.
10 yıl önce benim doğum günümde tanışmıştık. beraber nice yıllara diyebiliyormusun... yazdım.

oda Tabiki beraber nice mutlu yıllara. ben sensiz yaşayamıyorum yazmış.
inşallah sana da gelir. ama güzel güzel gelsin önce üzüp sonra gelmesin.
çok sağol ya öpüyorum seni kocaman.

Fırsat bu fırsat şu anahtar olayınıda bugün çöz..
Ben evimize ısınamıyorum artık biz aileyiz mahremimiz var.kardeşin kocaman adam, benim özel eşyalarımı görür diye hiç kıısknamıyormusun de.anahtarları herkesten almayı teklif et ama güzellikle söyle.cilve yapmayıda unutma;)

kızlar eşimden çiçek geldi şimdi.
içindeki notta;
Varmı daha ağır yük hasretini çekmek kadar,
Yaşama sebebimsin Ekmek kadar, Su kadar yazılı.
napıyım ya :(

taaaaaaaa başından belliydi böyle olacağı.
taaaaaaaa yıllardır aynı şeyler hep yaşanan=
kadın, [bu sensin, bu benim] aslında deli gibi aşık.
onun için ölüyor.
tek istediği ne: bir güler yüz, günde en azından bir saat tatlı sohbet, ilgi ve ufacık da olsa sevildiğini beğenildiğini hissetmek.
mutfağa gelip benle bulaşık yıkamasın, Allah aşkına, masada otursun. bilgisayarın tv nin başına geçip de gölgesine bile hasret bırakıyor.
taaaaaaaa yıllardır aynı şeyler hep yaşanan
gelecek bir çiçek
bir güzel söz
3-5 gün azcık ilgi
sonra bu tekne yürüsün diye çalış çabala didin uğraş yırt kendini parçala güzelliğini gülüşünü bile heba et
heyyyyy farkında mısın bir daire çizdik aynı noktadayız.
defne kendi dairesinde, akpak kendi dairesinde...
dön dön dön dön dön
başlar döndü yeterrrr artık. yeter vicdansız insafsız bencillll adam
defne bazı yönlerden şanslısın: o dairenin içinde bir bebek yok! tam daireden çıkma zamanı! bebek olunca o daire sonsuzmuş gibi gelecek. ne bitecek ne başlayacak... :43:

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim.
biliyomusun bi tek siz kutladınız.bi program yapmak mı? napçam ki tek başıma. boşver be alıştım ben unutulmaya.
sanırım artık psikolojik olarak iyi değilim. bide bu akşam kardeşim hasta ona gidicem. belki kalırım yanında. dönmem eve.
eşim aramadı ararmı? sanmıyorum.
ben onu aramam kendim için ondan bişey istemiyicem. çünkü o günlerdir sadece kendi için hep bişeyler yapıyo.
kaçıncı yılınız nice mutlu seneler dilerim. allah bir yastıkta kocatsın.
bence sen güzel bşeyler yap. yada ne biliyim dışarda bi iftar olmaz mı değişiklik olur.

ne desen haklısın canım ben sana en başından beri yerden göğe kadar hak veriyorum. Ama madem ayrılmayı şu an için göze alamıyorsun, evden de çıkmak istemiyorsun bir an önce konuşmanız daha iyi olacak gibi geliyor bana.yani en azından tepkisine göre daha kesin kararlar verebilirsin.bizim yarın 2. yılımız doluyor ama Eşim zaten özel günleri hiç önemsemez, hatta zaman zaman beni sinir eder o yüzden acaba bişey yapsam mı diye tereddütteyim.belki dışarda yemek falan yeriz dediğin gibi içimden pek bişey yapmak gelmiyor.Aman boşver konu biz değiliz, önce senin derdine bir çare bulmamız lazım:)

ay ben önceki yazılanları görmemişim,alakasız kalmış yazdıklarım:). aslında eşinden çiçek gelmesine çok mutlu oldum, barışasınız diye değil. Sadece yapmanız gereken konuşmaya vesile olduğu için:)haydi bakalım umarım bu akşam senin için olumlu geçer, tüm duygu ve düşüncelerini aktarabilir ve eşinle sakince konuşabilirsin.yarın sabah haberlerini merakla bekliyor olacağız hepimiz:)tekrar mutlu yıllar sana arkadaşım! :))

aynı anda bile gelsen hemen odaya at kendini şöyle bir üzerini değiş, hafif makyajını tazele. bu gece bir özlem giderin:17::93::124:

arkadaşım mesajını aldım fakat ben mesaj gönderemiyorum daha mesaj sayım 48 miş:)bende sorun yok okuyabiliyorum sayfaları belki internetin yavaşlamıştır, bilemedim:)

taaaaaaaa yıllardır aynı şeyler hep yaşanan=
kadın, [bu sensin, bu benim] aslında deli gibi aşık.
onun için ölüyor.
tek istediği ne: bir güler yüz, günde en azından bir saat tatlı sohbet, ilgi ve ufacık da olsa sevildiğini beğenildiğini hissetmek.
mutfağa gelip benle bulaşık yıkamasın, Allah aşkına, masada otursun. bilgisayarın tv nin başına geçip de gölgesine bile hasret bırakıyor.
taaaaaaaa yıllardır aynı şeyler hep yaşanan
gelecek bir çiçek
bir güzel söz
3-5 gün azcık ilgi
sonra bu tekne yürüsün diye çalış çabala didin uğraş yırt kendini parçala güzelliğini gülüşünü bile heba et
heyyyyy farkında mısın bir daire çizdik aynı noktadayız.
defne kendi dairesinde, akpak kendi dairesinde...
dön dön dön dön dön
başlar döndü yeterrrr artık. yeter vicdansız insafsız bencillll adam
defne bazı yönlerden şanslısın: o dairenin içinde bir bebek yok! tam daireden çıkma zamanı! bebek olunca o daire sonsuzmuş gibi gelecek. ne bitecek ne başlayacak... :43:

Çok güzel yazmışsın ellerine sağlık.
ben onuda yaşadım ablamdan. o hamileydi ve çok kötü zamanlar geçirdi.
boşanma davası açtı boşanmadı döndü evine şimdi koca adam oldu bebek.
ha ne değişti hala aynı şeyler devam ediyor.
neyse karşındaki o değiştiremiyosun.
biz belki fazla bişey istemiyoruz ama yapacak adam yok karşımızda.
kendi tercihimdi,ben istedim,her hatasını gördüm de zaman zaman.
gidemedim çünkü gidecektim gelip özür dileyecekti ben yine bu eve gelecektim.
sorun bide aileme yansıyacaktı. yani ben tamamen terk etmye cesaret edemedim. yapamadım bırakamadım onu.
dedim ya bağlılık,bağımlılık adı her neyse yapamadım.
ama eşime dün gece ve öncesinde hep birşey dedim.
ben bu kapıdan bir kere çıkarım. ki çıkarsam değil sen kim gelirse gelsin dönmem.
şuan ona cesaret edemedim.

ay ben önceki yazılanları görmemişim,alakasız kalmış yazdıklarım:). aslında eşinden çiçek gelmesine çok mutlu oldum, barışasınız diye değil. Sadece yapmanız gereken konuşmaya vesile olduğu için:)haydi bakalım umarım bu akşam senin için olumlu geçer, tüm duygu ve düşüncelerini aktarabilir ve eşinle sakince konuşabilirsin.yarın sabah haberlerini merakla bekliyor olacağız hepimiz:)tekrar mutlu yıllar sana arkadaşım! :))

teşekkür ederim tombik.
akşam uzun zamandır görmediğim ilgi,sevgi,alakayı gördüm.
bana bir yazı getirmiş onu verdi.
konuştuk oda kendince bende bazı şeylerin gittiğini düşünmüş.
ama nasıl yorulduğumu anlamış. Gerçekten gideceğimi beni kaybettiğini düşünmüş.
çok korktum sakın bana bir daha böyle davranma diyo. yok saymak nasıl bir duygu ben anladım diyo.
bide benim pilavımı beğenmezdi. aslında sen çok güzel pilav yapıyomuşsun diyo.
herşey daha güzel olacak diye sözler verdi. ama sıkılmış oda beraber zaman geçirmeye ihtiyacımız var.
hayatımıza başkalarını fazla karıştırdığımızın oda farkında bakalım. inşallah bundan sonra herşey güzel olur.

Dün ne yaptınız konuştunuz mu

Konuştuk tabi.
bende içimdekileri söyledim oda söyledi.
bak biz eskiden hep böyleydik dedim.
onunda kendince kafasına takılan şeyler var.
oda benim ilgisizliğimden şikayetçi.
ben yetişemiyorum yoruluyorum diyorum.
oda sen bana söyledin ben yapmadım mı diyo. illa söylemem mi gerek evet erkek söylemeden aklına getirmez diyo.
senin kadar düşünemem ama sen söyle söylediğinde ben yaparım diyo

teşekkür ederim tombik.
akşam uzun zamandır görmediğim ilgi,sevgi,alakayı gördüm.
bana bir yazı getirmiş onu verdi.
konuştuk oda kendince bende bazı şeylerin gittiğini düşünmüş.
ama nasıl yorulduğumu anlamış. Gerçekten gideceğimi beni kaybettiğini düşünmüş.
çok korktum sakın bana bir daha böyle davranma diyo. yok saymak nasıl bir duygu ben anladım diyo.
bide benim pilavımı beğenmezdi. aslında sen çok güzel pilav yapıyomuşsun diyo.
herşey daha güzel olacak diye sözler verdi. ama sıkılmış oda beraber zaman geçirmeye ihtiyacımız var.
hayatımıza başkalarını fazla karıştırdığımızın oda farkında bakalım. inşallah bundan sonra herşey güzel olur.

günaydın güzel arkadaşım:) gelişmelere çok çok çok sevindiğimi belirtmek isterim. oturup insan gibi konuşabilmek, kendini ifade edebilmek, sükunetini koruyarak karşındakini dinleyebilmek ne kadar güzel.yanık pilavı yiyince senin pilavının kıymetini anlamış:) beraber zaman geçirmeye ihtiyacımız var demişsin ne güzel arada bir değişiklikler yapın birlikte yarım saat bile olsa dışarda bi çay için sohbet edin.dün ben çok sıkkındım dedim hadi sahilde bir çay içelim.yarım saat bi hava aldık geldik, iyi geliyor ufak tefek değişiklikler.bir de son sayfadaki mesajını okudum canım tabii ki kendiliklerinden akıl etmeleri mümkün değil ev işleri konusunda.yani hele sen onu hiç alıştırmadığın için zaten akıl edemez:) ilk zamanlar söylemek gerekiyor, bir kaç seferden sonra yapıyorlar. yaparım diyorsa yapar, gerçekten bak adam doğru söylemiş. canım çok yorgunum çamaşırları makineden çıkartır mısın, ben sonra asarım de.sen yorgunsun diye asar bile:))))yavaş yavaş yoluna girecek inşallah, çok sevindim çok:)))

günaydın güzel arkadaşım:) gelişmelere çok çok çok sevindiğimi belirtmek isterim. oturup insan gibi konuşabilmek, kendini ifade edebilmek, sükunetini koruyarak karşındakini dinleyebilmek ne kadar güzel.yanık pilavı yiyince senin pilavının kıymetini anlamış:) beraber zaman geçirmeye ihtiyacımız var demişsin ne güzel arada bir değişiklikler yapın birlikte yarım saat bile olsa dışarda bi çay için sohbet edin.dün ben çok sıkkındım dedim hadi sahilde bir çay içelim.yarım saat bi hava aldık geldik, iyi geliyor ufak tefek değişiklikler.bir de son sayfadaki mesajını okudum canım tabii ki kendiliklerinden akıl etmeleri mümkün değil ev işleri konusunda.yani hele sen onu hiç alıştırmadığın için zaten akıl edemez:) ilk zamanlar söylemek gerekiyor, bir kaç seferden sonra yapıyorlar. yaparım diyorsa yapar, gerçekten bak adam doğru söylemiş. canım çok yorgunum çamaşırları makineden çıkartır mısın, ben sonra asarım de.sen yorgunsun diye asar bile:))))yavaş yavaş yoluna girecek inşallah, çok sevindim çok:)))

Bakalım denicem artık. inşallah herşey daha güzel olur.
sen napıcaksın tombik evlilik yıldönümünüz için düşündün mü bişeyler?

Bizim bu dünyaya gelme nedenimizin eşlerimizi, kendimiz için eğitmek oldugunu düşünmeye başlıyorum: )))

Gelişmeler çok güzel canım çok sevindim..erkek milletine ne kadar iş yaptırırsan o kadar değerin oluyo kendini hırpalama pilav yapmayıda öğret yapsın valla: ))şaka bi yana çok mutlu oldum inşallah hep böyle devam eder..

walla arkadaşım dün sahile inince işte bi tane gemi restoran var ay bi gün şuna gelelim ben çok merak ediyorum dedim. eşimde e tamam işte yarın gelelim evlilik yıldönümümüz ya dedi:) ayy dedim hayret sen hatırlıyo muydun?:) hiç unutmadım ki, hep aklımdaydı dedi.aslında daha güzel bişey düşünmüştüm ama rezervasyon yaptıramadım dedi:) (lamia diye baya büyük bir gemi var cuma-cumartesi körfezde tur yapıyor, canlı müzik falan var.ona gidelim diye düşünmüş.ama zaten haftaiçi olduğunda müzik ve körfez turu yok boş boş yemek yemiş oluruz diye istemedim onu.)öyle işte gemide yemek yicez heralde,gemi dediğimizde öyle matah bişey değil tekne ile vapur arası bir şey:)azcık salaş, ama ben öyle daha çok rahat ediyorum:)

Bizim bu dünyaya gelme nedenimizin eşlerimizi, kendimiz için eğitmek oldugunu düşünmeye başlıyorum: )))

Gelişmeler çok güzel canım çok sevindim..erkek milletine ne kadar iş yaptırırsan o kadar değerin oluyo kendini hırpalama pilav yapmayıda öğret yapsın valla: ))şaka bi yana çok mutlu oldum inşallah hep böyle devam eder..

yok yok daha kendimi hırpalarmıyım.
ama bugünde biz onun ailesine kredi ödüyoduk 5 ay falan kaldı onu çekelim annene ver dedim.
yok vermicem diyo.
ya saçmalama ver dedim vermicem dedi neden diyorum ne gerek var diyo.
sinir oldum tamam akşam konuşuruz olmaz öyle şey dedim kapattık.
kafasından neler geçiyo anlamadım. biz çok borç ödüyoruz. artık oda çok sıkılmış bu durumdan.

walla arkadaşım dün sahile inince işte bi tane gemi restoran var ay bi gün şuna gelelim ben çok merak ediyorum dedim. eşimde e tamam işte yarın gelelim evlilik yıldönümümüz ya dedi:) ayy dedim hayret sen hatırlıyo muydun?:) hiç unutmadım ki, hep aklımdaydı dedi.aslında daha güzel bişey düşünmüştüm ama rezervasyon yaptıramadım dedi:) (lamia diye baya büyük bir gemi var cuma-cumartesi körfezde tur yapıyor, canlı müzik falan var.ona gidelim diye düşünmüş.ama zaten haftaiçi olduğunda müzik ve körfez turu yok boş boş yemek yemiş oluruz diye istemedim onu.)öyle işte gemide yemek yicez heralde,gemi dediğimizde öyle matah bişey değil tekne ile vapur arası bir şey:)azcık salaş, ama ben öyle daha çok rahat ediyorum:)

ohhh bence git valla. bende çok severim gemileri,denizi fırsat işte değerlendir.
:) hatırlamış demek ki aferin. git git güzel geçer inşallah.
biz hep peşimize birilerini taktığımız için nereye gitsek bişey anlamadan gelir oluyoruz.
ama daha tövbe çağırmıcam kimseyi.
umurumda değiller.

yok zaten şuan konuşmuyoruz.
beni bir yere götür desem aman trafik var çekemem der.
acil bi cenaze oldu annesindeyiz hemen ay başım çok fenayım annesi amna yat oğlum aman ne oldu benim çocuğuma.
ağrı kesici ver bilmem ne sanki komaya girdi.
ben ertsesi gün cenazeye gittim paşa gelmedi bile.
ama kendi sülalesinden biri bizi şuraya götür desin tamam abi diyip anında uçuyor.
benım esimde ailesine çokk düşkün onlar için canınınverir heralde bu konuda aynıyız ama benı asla ıhmal etmez

Sen de aynı ben gibi kendin şımartmışsıınn anasının kuzusunuu :22:
evet bende bıraz sımartmısım malesef:(

yok lafı bile geçmez.

ya cocuk olsa cocuk erkeği eve bağlar.daha dogrusu gerçek bir aile olunur.cocuksuz bir ev aile olamamıstır daha bana göre.kaç yıllık evlisiniz ?
asla asla olmaz çocukla erkek düzelmez

ben ayrı bir şehir değil ama anneme kardeşlerime herkese uzağım.
hiç komşum arkadaşım yok. çalıştığım için olmuyor haliyle.
ama onun akrabalarından arkadaşlarım var. bi onlarla sık görüşüyorum.
işve cilve derken oda ayrı sorun. 15 gün dokunmasın adamın aklına gelmiyor.
kusurabakmayın belki özel ama hiç istekli bir eşim yok.
yok o konuda aynı değiliz:))

Bu akşamı beklicem bugün çok uzağa misafirliğe giden dayısı ve eşi var.
eşi aradı beni. bu akşam benim kocama söyleyecekmiş.
gelip bizi alsın dedi bana. sıkıyosa alsın.
eğer onları almaya giderse işte o an beni kaybettiği andır.

vallahı bızımkısı füzanda da olsa bırı çağırsa koar alır yanı o derece

ohhh bence git valla. bende çok severim gemileri,denizi fırsat işte değerlendir.
:) hatırlamış demek ki aferin. git git güzel geçer inşallah.
biz hep peşimize birilerini taktığımız için nereye gitsek bişey anlamadan gelir oluyoruz.
ama daha tövbe çağırmıcam kimseyi.
umurumda değiller.

çağırma kuşum accuk başbaşa kalın bakalım:) eşine de dersin ben senile başbaşa olmayı özledim kimseyi çağırmayalım diye -yoksa kaynını falan çağırmaya kalkar aman diyim- :)))

Back
X