İlgisiz eşimin hayatının neresindeyim?

Eşin sana samimi davranmıyor diye, kaprsilenmen yanlış olur, birinin alttan alması her zaman tercih edilen bi seçenektir. Bazen haklı da olsak gönül almak bize düşer :D

Arayı düzeltmek senin eline eşini neden o saatte nerde oldugunu bilmeden dışarı gönderiyosun ya da izin veriyosun geç gelmesine ne olur ne olmaz... Erkek bu gözlerin onun üstünde olsun..

Canım barışmanıza sevindim ama ben eşinin yeniden sana böyle davranmayacağından şüpheliyim inşallah dediği gibi herşey düzelir herşey yoluna girer ve sen çok mutlu olursun.. Bi tavsiye fırsat bulursanız bi aralık ikiniz güzel bi tatil yapın kapatın telefonlarınızı sadece birbirinizi dinleyin, bal ayı gibi olsun kafa tatili yani insanın çok ihtiyacı oluyor buna gerçekten hem ruhsal hem fiziksel terapi.. Mutluluklar dilerimmmm:16::16:

Einstein'ın bi sözü var canım.
" Aptallık , sürekli aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemektir."

Oyüzden bundan sonra ikinizde davranışlarınızda değişiklikler yaparsanız eminim ki bu ilişki çok çok güzel olucaktır.
bir aileinin dağılması kadar zor bişey olamaz. Allah'ın en sevmediği helal neymiş biliyormusun. boşanmak !
sana mutlu bir aile ve güzel sağlıklı bi bebek dilerim:)

Biraz olsun kocanin akli basina geldiyse bunada cok sükür
ki akli basina gelmis gibi görüyorum ben
Adam aslinda hakli,
sizin basbasa vakit gecirmeye ihtiyaciniz var
sende demissin biyere gittigimizde hep baskalarinida götürüyoruz, bisey anlamadan dönüyoruz demissin
basbasa yapin aktivitelerinizi, siz evlisiniz ciftsiniz,
Insallah bundan sonra hersey daha güzel olur
elleme iyi olmus bikac gün burnu sürtmüs :)

olayların tatlıya baglanmasına cooooooooooooooooooooooooooooook sevındım defnecım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: umarım mu mutluluk hıc bozulmaz :34:

defne gelişmelere çok sevindim.ben başlarda bu adamdan umudu kesmek gerektiğini düşünüyordum oysa şimdi fikirlerim değişti. bilhassa sana yazdığı nottan sonra :81: konuşmanız çok olumlu bir durum. herşey daha da iyiye gitsin dilerim.. bu arada senin konunun sadece 25. sayfası bende kesinlikle açılmıyor, ziyaretçi gibi de girdim okuyamadım. tombikkuşa cevabı için teşekkür ederim, ama onun cevabını da sayfadan göremedim, kendi profilinden okudum. ayrıca evlilik yıldönümlerini kutlarım, bir yastıkta yaşlansınlar:nazar:

ve tabii sen de öyle :73:

yazılanları roman ookur gibi bi solukta okudum. mutlu sonla bağlanmasına da ayrıca sevindim o kadar vakit ayırıp okuduk bi de kötü bitseydi üzülürdüm :9: (olay tatlıya bağlanmış ya ondan rahat atıyorum :1:)
inşallah diğer problemleri de halledersiniz bu vesileyle, hazır birbirinizi dinlerken bence şu anahtar mevzusunu da araya sıkıştırabilirsin :)

Einstein'ın bi sözü var canım.
" Aptallık , sürekli aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemektir."

Oyüzden bundan sonra ikinizde davranışlarınızda değişiklikler yaparsanız eminim ki bu ilişki çok çok güzel olucaktır.
bir aileinin dağılması kadar zor bişey olamaz. Allah'ın en sevmediği helal neymiş biliyormusun. boşanmak !
sana mutlu bir aile ve güzel sağlıklı bi bebek dilerim:)

günaydın lipalipa teşekkür ederim.
inşallah biz aynı şeyleri tekrar yaşamayız.
gerçekten çok yıpranıyo insan.

Biraz olsun kocanin akli basina geldiyse bunada cok sükür
ki akli basina gelmis gibi görüyorum ben
Adam aslinda hakli,
sizin basbasa vakit gecirmeye ihtiyaciniz var
sende demissin biyere gittigimizde hep baskalarinida götürüyoruz, bisey anlamadan dönüyoruz demissin
basbasa yapin aktivitelerinizi, siz evlisiniz ciftsiniz,
Insallah bundan sonra hersey daha güzel olur
elleme iyi olmus bikac gün burnu sürtmüs :)

İki gündür bana karşı olmadığı kadar ilgili sevecen.
ha devam eder mi bilmiyorum ama bakalım.
sorma peşimize hep kulp gibi birilerini takıyoruz.
artık yok bitti. kimse gelmeyecek.

yazılanları roman ookur gibi bi solukta okudum. mutlu sonla bağlanmasına da ayrıca sevindim o kadar vakit ayırıp okuduk bi de kötü bitseydi üzülürdüm :9: (olay tatlıya bağlanmış ya ondan rahat atıyorum :1:)
inşallah diğer problemleri de halledersiniz bu vesileyle, hazır birbirinizi dinlerken bence şu anahtar mevzusunu da araya sıkıştırabilirsin :)

Allah razı olsun valla hem zaman ayırıp okuyosunuz,hem gerçekten çok güzel yönlendiriyosunuz.
tatlıya bağladık. darısı tüm kötü gün geçiren eşlerin başına.
allah kimsenin evinin tadını kaçırmasın.
merak etme en kısa zamanda anahtarı çözeceğim. inşallah

defne gelişmelere çok sevindim.ben başlarda bu adamdan umudu kesmek gerektiğini düşünüyordum oysa şimdi fikirlerim değişti. bilhassa sana yazdığı nottan sonra :81: konuşmanız çok olumlu bir durum. herşey daha da iyiye gitsin dilerim.. bu arada senin konunun sadece 25. sayfası bende kesinlikle açılmıyor, ziyaretçi gibi de girdim okuyamadım. tombikkuşa cevabı için teşekkür ederim, ama onun cevabını da sayfadan göremedim, kendi profilinden okudum. ayrıca evlilik yıldönümlerini kutlarım, bir yastıkta yaşlansınlar:nazar:

ve tabii sen de öyle :73:

swancığım teşekkür ederim canımm:) şu yüz mesajımı doldurursam inşallah birebir yaza bileceğim:)ben de defnenin eşiyle ilgili aynı düşünceler içindeydim boşan gitsin demek istiyordum ama herhalde düzelmeye niyetli adamcağız :)

Arkadaşlar iş boşanma raddesine gelince hepsi melake oluyolar merak etmeyin bizzat yaşamış biri olarak

karşımda 7 kilo vermiş peşimde pervane ceketimi tutan giydiren hediyeye boğan ( hediyesi binbeşyüz liralık telefon tek taş) ağlayan zırlayan ne dersen kabul diyen ve kabul eden uygulayan bir eşim vardı(ayrılma noktasından bahs ediyorum normalde odundur ki hala odun)
Barıştık ortalık sütliman oldu adam yine içindeki canavarı saldı
yine aynı yine aynı

buraya yazdım işte bi kaç ay geçsin yine aynı olucak hevesinizi kursağınızda bırakmak istemem ama kütük tersten okununca kütük işte değişmiyolar bacım..

Defnecim bu yaşadığın sorunlara inan öyle yakınımki.. Hem odun hem ikizler burcu bi kocam var. Düşün işte ne zor durumda olduğumu. Eminim her ikizler burcu erkeği benim kocam kadar ruh hastası değildir ama iki tane kişiliği var adamın. Biri melek diğeri şeytan.. Öyle yorucuki çift karakterli biriyle yaşamak. Sen şanslısın hatta çoook şanslısınki çocuğun yok. Benim bide çocuk var. Sinir krizi geçirsemde sabır denen şeyi tüketsemde gidemiyorum, gidemiyorum... Öyle çaresiz hissediyorumki bazen kendimi inan evlendiğime bin pişman oluyorum bazen.. Sebepsiz yere küser günlerce konuşmaz.. Asla ilk adımı atmaz.. Hamilelik dönemaaaimde bikez yanımda uyumadı. Neymiş efendim rahatsız oluyomuş.. Doğumdan sonra asla yardım etmedi. Yanıma bile gelmedi. Başka odada kaldı hep.. Hastalandım küfürden beter laflar işittim.. Tek bikez destek görmedim. Çocuğum hastalandığında bile surat beş karış.. Adamın rahatı bozuluyo tabi. Beş kuruş etmez bi koca beş kuruş etmez bi baba.. Ama gidemem. Sen inan özgürsün çocuğun yok çünkü.. Şimdi güzel sözlerle tekrar kandırmış belki..Belkide sen herşeyin farkındasın. Ama inan değişmiyolar.. Ayrıl demiyorum ama lütfen KENDİNİ EZDİRME.. Kim bunlar ya.. Kendilerini ne sanıyolar.. Bende çalışan bi kadınım. Hem paramızı kazanalım hem de bu denyoların kahrını çekelim. Ne güzel iş ya.. Erkek egemen dünyada hepmi kadınlar ezilmeye mahkum.. Yoksa bizmi bu hale getiriyoruz bu koca koca adamları.. Çocuk beyinli bu erkekleri alttan almıyalım artık. Şımartmayalım arkadaşlar.. Bilmiyorum. Sorun nerde başlıyo inanın bilmiyorum.........

Yazdıklarını okuduğum zaman inan gözlerim doldu. Belki dayak yok kumar yok aldatma yok ama sessiz bi psikolojik şiddet var. Ve inan şiddetin bu türü en zor ve en çekilmez olanı. Psikolojini bozuyo insanın. Ben evlendikten sonra panikatak oldum. Gereksiz surat asmaları, çocuk gibi küsmeleri bıktırdı beni canımdan. Sürekli barışan taraf ben.. Sürekli kırdıklarını onaran taraf ben..Neden ??Yuvam yıkılmasın. Bikaç gün sonra adam oluyo melek.. Canım cicimler.. Sonra yine aynı. yoruldum bende

Şu ailesine verdiği anahtarlarıda ya ne olur iptal ettir. Çağır çilingiri değişsin kapı kilidinizi. Yaptır 2 tane bi kocana bi sana.. Bu ne ya. Ne ayıp bişey. O kaynının ne işi var siz yokken evde.. defolsun çıksın. Terbiyesiz adam. Sizin mahreminiz o ev ya. Ne dangalak bi ailesi var.. Şart koş en azından bu konuda gelmesinler siz yokken eve.. Biraz kendinizi dinleyin çıksınlar hayatınızdan. Sen bi kadınlığını yaşa.Madem ayrılmıyosun. O evin hanımı sensin. Gelip evini karıştırmalarına müsade etme canım ya

Arkadaşlar iş boşanma raddesine gelince hepsi melake oluyolar merak etmeyin bizzat yaşamış biri olarak

karşımda 7 kilo vermiş peşimde pervane ceketimi tutan giydiren hediyeye boğan ( hediyesi binbeşyüz liralık telefon tek taş) ağlayan zırlayan ne dersen kabul diyen ve kabul eden uygulayan bir eşim vardı(ayrılma noktasından bahs ediyorum normalde odundur ki hala odun)
Barıştık ortalık sütliman oldu adam yine içindeki canavarı saldı
yine aynı yine aynı

buraya yazdım işte bi kaç ay geçsin yine aynı olucak hevesinizi kursağınızda bırakmak istemem ama kütük tersten okununca kütük işte değişmiyolar bacım..

Merhaba yazdıklarında yerden göğe kadar haklısın.
evet bende ilk defa yaşamıyorum bunu. ama benim gideceğimi onu bırakacağımı anlamış.
şimdilik oda melek rolünde. beni almalar bırakmalar,gün içinde aramalar... ama ne zamana kadar.

Defnecim bu yaşadığın sorunlara inan öyle yakınımki.. Hem odun hem ikizler burcu bi kocam var. Düşün işte ne zor durumda olduğumu. Eminim her ikizler burcu erkeği benim kocam kadar ruh hastası değildir ama iki tane kişiliği var adamın. Biri melek diğeri şeytan.. Öyle yorucuki çift karakterli biriyle yaşamak. Sen şanslısın hatta çoook şanslısınki çocuğun yok. Benim bide çocuk var. Sinir krizi geçirsemde sabır denen şeyi tüketsemde gidemiyorum, gidemiyorum... Öyle çaresiz hissediyorumki bazen kendimi inan evlendiğime bin pişman oluyorum bazen.. Sebepsiz yere küser günlerce konuşmaz.. Asla ilk adımı atmaz.. Hamilelik dönemaaaimde bikez yanımda uyumadı. Neymiş efendim rahatsız oluyomuş.. Doğumdan sonra asla yardım etmedi. Yanıma bile gelmedi. Başka odada kaldı hep.. Hastalandım küfürden beter laflar işittim.. Tek bikez destek görmedim. Çocuğum hastalandığında bile surat beş karış.. Adamın rahatı bozuluyo tabi. Beş kuruş etmez bi koca beş kuruş etmez bi baba.. Ama gidemem. Sen inan özgürsün çocuğun yok çünkü.. Şimdi güzel sözlerle tekrar kandırmış belki..Belkide sen herşeyin farkındasın. Ama inan değişmiyolar.. Ayrıl demiyorum ama lütfen KENDİNİ EZDİRME.. Kim bunlar ya.. Kendilerini ne sanıyolar.. Bende çalışan bi kadınım. Hem paramızı kazanalım hem de bu denyoların kahrını çekelim. Ne güzel iş ya.. Erkek egemen dünyada hepmi kadınlar ezilmeye mahkum.. Yoksa bizmi bu hale getiriyoruz bu koca koca adamları.. Çocuk beyinli bu erkekleri alttan almıyalım artık. Şımartmayalım arkadaşlar.. Bilmiyorum. Sorun nerde başlıyo inanın bilmiyorum.........

kıyamam ya inan çok üzüldüm.
fakat neden gidemem diyosun evet çocuğun varken daha zor belki ben anlayamayabilirim.
ama o çocuk o evde mutlumu?
yada ne biliyim eşin çocuğuna çok düşkün ama sana garezi olan bi adam mı?
ki bak çalışıyomuşsun ben en çok neyden korktum sağlığımı kaybetmekten.
ogünden beri inan hala kalbim sıkışıyo, geceleri nefes alamıyorum.
bazı arkadaşlarım soruyo bana evleniyim mi diye?
ben en baştan beri kim sorduysa asla yapma dedim.
ha ilk zamandan beri böyle sorunlarım yoktu ama gerçekten gerek yok bunları biz adam edemeyiz.
kumaşları belli neyse o. allah yardımcın olsun. sana tavsiyem 100-200 kenera gizli at paranı sakın ona muhtaç olma

Yazdıklarını okuduğum zaman inan gözlerim doldu. Belki dayak yok kumar yok aldatma yok ama sessiz bi psikolojik şiddet var. Ve inan şiddetin bu türü en zor ve en çekilmez olanı. Psikolojini bozuyo insanın. Ben evlendikten sonra panikatak oldum. Gereksiz surat asmaları, çocuk gibi küsmeleri bıktırdı beni canımdan. Sürekli barışan taraf ben.. Sürekli kırdıklarını onaran taraf ben..Neden ??Yuvam yıkılmasın. Bikaç gün sonra adam oluyo melek.. Canım cicimler.. Sonra yine aynı. yoruldum bende

psikolojik şiddet kesinlikle öyle.
hani gelse laf dese bende avazım çıktığı kadar bağırsam oda bağırsa ben razıyım.
ama yok o beni ben onu yok sayıyoruz aynı evin içinde.
bide kimseye de anlatamıyosun.
ailene anlatsan al sen barışıp yine o adamın karısı olmaya devam ediyosun olanları unutuyosun.
ama ailene anlatsan onlar asla yapılanları unutmuyolar.

Şu ailesine verdiği anahtarlarıda ya ne olur iptal ettir. Çağır çilingiri değişsin kapı kilidinizi. Yaptır 2 tane bi kocana bi sana.. Bu ne ya. Ne ayıp bişey. O kaynının ne işi var siz yokken evde.. defolsun çıksın. Terbiyesiz adam. Sizin mahreminiz o ev ya. Ne dangalak bi ailesi var.. Şart koş en azından bu konuda gelmesinler siz yokken eve.. Biraz kendinizi dinleyin çıksınlar hayatınızdan. Sen bi kadınlığını yaşa.Madem ayrılmıyosun. O evin hanımı sensin. Gelip evini karıştırmalarına müsade etme canım ya

ayyyy sorma ya dün baya zamandan sonra kaynanama gittim.
tabi ne yemek var ne bişey. yine defne girer mutfağa yapar herşeyi.
eşimi aradım nerdesin diye,kardeşini sordum ha sen anneme geç o bizde dedi.
kaynım geldi bende sıkıldım size gittim diyo.
ulan mal sanki bizde kimsemi var. ıyyyyyy nefret ediyorum ya evime girmesinden nefret ediyorum.
ama kaynanam bişey dedi işte oğlum geldi şu gün falan filan eşimden bahsediyor.
bende heeee eve gece yarıları gelmesini biliyo.
ama bak bi daha ben yatana kadar gelmesin kilitlicem kapıyı açmıcam almıcam eve dedim.
hemen bi gör nasıl tepki gösteriyo. bende heeee nasılmış? oğluna kıyamadın demi dedim.

Back
X