İlgisiz eşimin hayatının neresindeyim?

kıyamam ya inan çok üzüldüm.
fakat neden gidemem diyosun evet çocuğun varken daha zor belki ben anlayamayabilirim.
ama o çocuk o evde mutlumu?
yada ne biliyim eşin çocuğuna çok düşkün ama sana garezi olan bi adam mı?
ki bak çalışıyomuşsun ben en çok neyden korktum sağlığımı kaybetmekten.
ogünden beri inan hala kalbim sıkışıyo, geceleri nefes alamıyorum.
bazı arkadaşlarım soruyo bana evleniyim mi diye?
ben en baştan beri kim sorduysa asla yapma dedim.
ha ilk zamandan beri böyle sorunlarım yoktu ama gerçekten gerek yok bunları biz adam edemeyiz.
kumaşları belli neyse o. allah yardımcın olsun. sana tavsiyem 100-200 kenera gizli at paranı sakın ona muhtaç olma

eşimin maddi durumu çok iyi. Bana hayrı yok ama.Kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum defnecim. Ayrılmama nedenim tamamen çocuğum için. Onun babasız büyümesini istemiyorum. Ve bi diğer sebepte oğlumun ileriki hayatı rahat geçsin istiyorum istediği okula gitsin istiyorum. Bunuda ben tek başıma sağlıyamam. Sırf oğlumun en iyi şartlarda yaşaması için ayrılmıyorum. bi gözüm kör bi kulağım sağır yani üç maymunu oynayarak geçip gitsin bu günler istiyorum. Tamamen çocuğumun geleceğini düşünüyorum. Ayrılsam 3günde unutur beni. Oğlunada bi faydası dokunmaz. Anneciği evlendirir hemen bi başkasıyla. Bunları yazdığımda bile inanamıyorum biliyomusun ne hale gelmiş ilişkimiz. Öyle severek öyle mutlu öyle heyecanla beklemiştikki birbirimizi.. Şu geldiğimiz noktaya bak..

yanlış anlamada sudefne sen evinin anahtarını neden kaynından almıyorsun ya
yine anı şeyleri yaşamakmı istiyorsun
eşinle konuş git çilingiri çağır anahtarı değiştir 25 lira
bu kilit daha iyiymiş hırsız kolay açamıyormuş de
şifreli kopyalanmıyor de 2 tane var sadece de
de birşeylerde verme kaynına

Ben yaşadıklarımı örneklerdim cnm:(
ama umarım seninki akıllanmıştır ve unutmaz doğru davranaşın aslında bu davranışlar olması gerektiğini hep mutlu hep mutlu olun

sudefne nasılsın canım, esın aynı sekılde devam edıyormu olumlu davranıslara?

Teşekkür ederim yasmin.
evet şuan çok iyi dün akşam arkadaşımla buluştuk. beraber iftar yaptık
sonra eşim aradı alayım nerdesiniz diye geldi almaya arkadaşım eşi çocuğu hep beraberdik.
canım nargile istiyo dedim. tamam hemen gidelim dedi götürdü.
şuan iyi çok şükür. sabah kaltım akşamdan çamaşır atmıştım makineye.
onları asıyorum napıyosun aşkım dedi bende çamaşır asıyorum dedim yorma kendini yaparız akşam diyo.
hayret dedim ama gülmeden yapamadım.:9:

Teşekkür ederim yasmin.
sonra eşim aradı alayım nerdesiniz diye geldi almaya arkadaşım eşi çocuğu hep beraberdik.
onları asıyorum napıyosun aşkım dedi bende çamaşır asıyorum dedim yorma kendini yaparız akşam diyo.

ay canım benım ya nasıl sevınıyorum anlatamam:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:kız basına tas dustu galıba adamın:52:aklı basına gelmıs:32:sen mutlulugu hakettın cok uzuldun :50:umarım mutlulugunuz hıc bozulmaz canım:16:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim yasmin.

adam resmen mutasyona uğradı:9::9::9:

adam resmen mutasyona uğradı:9::9::9:

Ben ona çok ağır msj yazmıştım.
benim ogün onu terk ettiğimi düşünmüş.
dur bana yolladığı yazıyı ekleyeyim.
bana burda evliliğin ne olmadığını anlatmaya çalışmış.
konuşamayan bi tip. içi başka dışı başka söylüyo.

Evlilik
Dinle beni arkadaş
Hiç sevmemek delilik
Sevdiğinle bir savaş
Vermek değil evlilik

Ya zayıftır ya şişman
Herkes halinden pişman
Birbirinizi düşman
Görmek değil evlilik

Düşsen de bir batağa
Arzun kalkar atağa
Beraberce yatağa
Girmek değil evlilik

Bitince aşk oyunu
Cüce dersin boyunu
Nerdeyse tüm huyunu
Yermek değil evlilik

Görünce bir dilberi
Boşa dökme o teri
İmzalanan defteri
Dürmek değil evlilik

Söndürsen de korunu
Görmelisin torunu
Göz önüne sorunu
Sermek değil evlilik

Başlayınca bir döküm
Azalır mı hiç yüküm
Kral gibi bir hüküm
Sürmek değil evlilik

:46::46:

Evlilik
Dinle beni arkadaş
Hiç sevmemek delilik
Sevdiğinle bir savaş
Vermek değil evlilik

Ya zayıftır ya şişman
Herkes halinden pişman
Birbirinizi düşman
Görmek değil evlilik

Düşsen de bir batağa
Arzun kalkar atağa
Beraberce yatağa
Girmek değil evlilik

Bitince aşk oyunu
Cüce dersin boyunu
Nerdeyse tüm huyunu
Yermek değil evlilik

Görünce bir dilberi
Boşa dökme o teri
İmzalanan defteri
Dürmek değil evlilik

Söndürsen de korunu
Görmelisin torunu
Göz önüne sorunu
Sermek değil evlilik

Başlayınca bir döküm
Azalır mı hiç yüküm
Kral gibi bir hüküm
Sürmek değil evlilik

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:bunları bılıyon madem be adam bu kızı nıye uzup duruyon:27:asık veysel gıbı dokturmus mansaallah:52:ay cok hosuma gıttı ya :16:bunları bılen adamın davranısları busekılde olmamalıydı umarım dersını almıstır defnecım:49:

Son düzenleme:

Evlilik
Dinle beni arkadaş
Hiç sevmemek delilik
Sevdiğinle bir savaş
Vermek değil evlilik

Ya zayıftır ya şişman
Herkes halinden pişman
Birbirinizi düşman
Görmek değil evlilik

Düşsen de bir batağa
Arzun kalkar atağa
Beraberce yatağa
Girmek değil evlilik

Bitince aşk oyunu
Cüce dersin boyunu
Nerdeyse tüm huyunu
Yermek değil evlilik

Görünce bir dilberi
Boşa dökme o teri
İmzalanan defteri
Dürmek değil evlilik

Söndürsen de korunu
Görmelisin torunu
Göz önüne sorunu
Sermek değil evlilik

Başlayınca bir döküm
Azalır mı hiç yüküm
Kral gibi bir hüküm
Sürmek değil evlilik

bunları kendi mi yazmış yoksa bir yerden mi alıntı yapmış:53: gerçi hangisi olursa olsun farketmez, bunları düşünüp yazabilme duyarlılığını göstermiş ya, saygıyla eğiliyorum:42:

Canım aranızın düzelmesine çok sevindim. Bundan sonra eski fedakar gelin olma çık tepelerine. Bak hala kaynananın evine gidip mutfağa giriyorsun. Yapma. Bırak aç kalsınlar kv evinin tasası da sana mı düştü inan ne kadar tembel olursan o kadar kıymetli olursun.

Bak benim görümceler tatile gitti, halaları iftara geldi. Eh kayınvalideye yardım etme iişi de bana düştü. Hem de temizliğinden yemeğine kadar. Hatta yemeklerin hepsini ben yaptım. Halalar geldi, masada bana yer kalmadı. (bu arada hamileyim ve acımdan ölüyorum) Bir de yemek boyu herkese hizmet etmek zorunda kaldım. Zavallı ayaklarıma karasular indi. Herkes yemekten kalktıktan sonra ancak bir hizmetçi gibi yemeğimi yiyebildim alelacele. Ama kimse teşekkür etti mi? Hayır. Yemekleri de kv yapmış oldu ben değil. Görümceler de tatilde ne güzel pikniklerde cafelerde ben kendi derdim yetmiyormuş gibi bir de her gün kv yoklama peşinde (kayın efendinn emri) Ertsi gün de boğazım şişti. Bütün gün yattım. Ne kv baktım ne bişey. Zaten ilaç alamıyorum daha da ilerlerse yandım.

Bu arada benim küçük görümce ünide okuyor özel yurtta tek kişilik odada kalırken tutturdu tek başıma eve çıkıcam diye. Tutuldu evi en son model eşyalarla donatıldı. İşin abzürt kısmı ise kirası benim evimden gelen kira ile ödeniyor. Ki kışın da maaşımdan kesip kaç kere para göndermişimdir ona. Tüm bunlara rağmen hala bana karşı çaçaron lafını esirgemez ağzına geleni söyler. Eşime söylesem o kötü biri değil falan vs. Bir gün ters tarafıma gelecek diye korkuyorum doğrusu.

Velhasıl kelam iyi kv görümce falan yoktur. Zamanı gelince öyle canavarlaşıyorlar ki o yüzden hiç birine iyilik yapmaya değmez. Sen kendine eşine bak kapının anahtarını da değiştir kimseyi sokma evine. Maazallah sen yokken gelip evine muska koymaya bile kalkarlar.

bunları kendi mi yazmış yoksa bir yerden mi alıntı yapmış:53: gerçi hangisi olursa olsun farketmez, bunları düşünüp yazabilme duyarlılığını göstermiş ya, saygıyla eğiliyorum:42:

Selam blackk,
yok eşim kendi yazmamış ama internetten bulmuş.
fakat çok aramış.
bende sevindim tabi şimdi gün içinde de arıyo iyiz valla bakalım.

Canım aranızın düzelmesine çok sevindim. Bundan sonra eski fedakar gelin olma çık tepelerine. Bak hala kaynananın evine gidip mutfağa giriyorsun. Yapma. Bırak aç kalsınlar kv evinin tasası da sana mı düştü inan ne kadar tembel olursan o kadar kıymetli olursun.

Bak benim görümceler tatile gitti, halaları iftara geldi. Eh kayınvalideye yardım etme iişi de bana düştü. Hem de temizliğinden yemeğine kadar. Hatta yemeklerin hepsini ben yaptım. Halalar geldi, masada bana yer kalmadı. (bu arada hamileyim ve acımdan ölüyorum) Bir de yemek boyu herkese hizmet etmek zorunda kaldım. Zavallı ayaklarıma karasular indi. Herkes yemekten kalktıktan sonra ancak bir hizmetçi gibi yemeğimi yiyebildim alelacele. Ama kimse teşekkür etti mi? Hayır. Yemekleri de kv yapmış oldu ben değil. Görümceler de tatilde ne güzel pikniklerde cafelerde ben kendi derdim yetmiyormuş gibi bir de her gün kv yoklama peşinde (kayın efendinn emri) Ertsi gün de boğazım şişti. Bütün gün yattım. Ne kv baktım ne bişey. Zaten ilaç alamıyorum daha da ilerlerse yandım.

Bu arada benim küçük görümce ünide okuyor özel yurtta tek kişilik odada kalırken tutturdu tek başıma eve çıkıcam diye. Tutuldu evi en son model eşyalarla donatıldı. İşin abzürt kısmı ise kirası benim evimden gelen kira ile ödeniyor. Ki kışın da maaşımdan kesip kaç kere para göndermişimdir ona. Tüm bunlara rağmen hala bana karşı çaçaron lafını esirgemez ağzına geleni söyler. Eşime söylesem o kötü biri değil falan vs. Bir gün ters tarafıma gelecek diye korkuyorum doğrusu.

Velhasıl kelam iyi kv görümce falan yoktur. Zamanı gelince öyle canavarlaşıyorlar ki o yüzden hiç birine iyilik yapmaya değmez. Sen kendine eşine bak kapının anahtarını da değiştir kimseyi sokma evine. Maazallah sen yokken gelip evine muska koymaya bile kalkarlar.

ay kıyamam ya iyide sen bana diyiosun kendin neden yapıyosun.
hem bahane değil hamilesin sen kenara çekil karışma bence yazık sana ya.
kaynanam çalışıyo ne biliyim art niyetli olamıyorum işte.
muska işine gelince bak ne dank etti.
ben bir kere fal baktırdım. beni tanımayan bir kadın.
size bişey yapmışlar bir hocaya git yoksa evliliğin bitmek üzere dedi.
ama ben pek aldırış etmedim.

defnecim nasılsın:) okuduğum kadarıyla şimdilik iyi gibisiniz maşallah. umarım bozulmaz hep böyle güzel olur, ama bir an önce anahtarını değiştir arkadaşlar haklı:)))

bu konuda aranızın iyi olduğunu söylemişsiniz, sonra diğer konunuzda sadece 2 gün sonra, yapmış yine yapacağını.
bu adamdan gerçekten de adam olmaz, özür dileyerek söylüyorum.
bir de baştan beri dikkatimi çeken bir şey var ki o da şu; bence siz bu adam birkaç gömlek fazlasınız.
çok ciddiyim.
sorun da ondan kaynaklanıyor.
adam sizin denginiz değil.

Back
X