Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hayir iste aramiyor sadece mesaj atiyor gunaydin iyi geceler diye ama bunu yaparken soguk degil samimi davraniyor. Staji aksam bitiyor ve uyuyana kadar da beni aramiyor veya mesaj atmiyor. Benim bekledigim isi bittiginde en azindan benim bir halimi hatrimi sormasi. Sohbet etmek kisacasi. Ama hic uzun konusmuyoruz.E gunduz calisiyor stajer oldugu icin getir gotur ayak isleri ugrasiyodur zavalli vakti yoktur sabah aksam ariyomus iste daha napsin
Ben sitem ettim ona ilgilenmiyorsun diye o da lutfen askim uzatmayalim atacagim mesaj gibi bir cevap verdi. Sanki goreviymis gibi.siz mesaj atın. arayın konuşun. akşamları görüntülü konuşun. bence sadece ondan beklemeyin. özledim seni diye arayın.
bence mecburileştirmeyin. öğle tatilinde arayıp aşkım özledim sesini duymak istedim deseniz hoşuna gider ikincide o yapar bence. arada siz güzel hislerinizi anlatan mesajlar atın o da atar öyle öyle eğitin:) kenara çekilip trip atınca görev gibi yapıyor siz görev gibi diye beğenmiyorsunuz o e yapı yorum istediğini yine bepenmiyor diye sinir oluyor kısır döngüye giriyor işler.Ben sitem ettim ona ilgilenmiyorsun diye o da lutfen askim uzatmayalim atacagim mesaj gibi bir cevap verdi. Sanki goreviymis gibi.
Yoruluyodur staj isi getir gotur isi senden sogusa mesajlarinda soguk konusur. Hele oruc da tutuyosa vay halineYok hayir iste aramiyor sadece mesaj atiyor gunaydin iyi geceler diye ama bunu yaparken soguk degil samimi davraniyor. Staji aksam bitiyor ve uyuyana kadar da beni aramiyor veya mesaj atmiyor. Benim bekledigim isi bittiginde en azindan benim bir halimi hatrimi sormasi. Sohbet etmek kisacasi. Ama hic uzun konusmuyoruz.
Dedigini anliyorum canim haklisin ama aksam 5 de isi bitiyor ondan sonra uyuyana kadar bos. Insan arayip hal hatir sormaz mi veya sevgilisiyle konusmak istemez mi. Ben mi yanlis dusunuyorum. Uyuyana kadarki surecte arkadasiyla oyun oynuyor veya annesiyle saatlerce konusmayi biliyor. Hani zamani var demek istedigim.yav çocuk hayatında ilk kez çalışıyor, ne oldum demiştir. sabah kalk, çaydı, fotokopiydi, getir götürdü bütün gün ayak işi yapmaktan canı çıkıyordur, bir de sevgili tepesinde.
yapma güzelim, seviyorsa yetinmeyi bil işte. gün geliyor, işten güçten anasını, çocuğunu aramayı unutuyor insan.
olur yani. takma bu kadar. zaten canı burnundadır, tersler, kalbin kırılır.
sevgiline sordun mu peki? ne dedi?Dedigini anliyorum canim haklisin ama aksam 5 de isi bitiyor ondan sonra uyuyana kadar bos. Insan arayip hal hatir sormaz mi veya sevgilisiyle konusmak istemez mi. Ben mi yanlis dusunuyorum. Uyuyana kadarki surecte arkadasiyla oyun oynuyor veya annesiyle saatlerce konusmayi biliyor. Hani zamani var demek istedigim.
Canim benim mesaj atiyormus ama gunaydin iyi geceler bu mudur yani sevmek insan sevdigini merak etmez mi. Zamani olmasa anlayacagim ama aksamlari bombosDaha ne yapsın cocuk anlamadimki mesaj atiyomus sevdiginide söylüyormuş abartiyorsun erkekler kadinlar gibi değil çok fazla sıkarsaniz sizden sıkılır elinizden uçar
Mesaji size atmiyormu atıyormuş yazmışsınızCanim benim mesaj atiyormus ama gunaydin iyi geceler bu mudur yani sevmek insan sevdigini merak etmez mi. Zamani olmasa anlayacagim ama aksamlari bombos
Zaten su an bunu yapiyorum hani kavga etmiyorum o yazdikca normal konusuyorum ama sitem etmiyorum bakalim bunu bile fark etmemis gibi duruyor su an insallah bir degisiklik olurCok odaklanmissin. Aramasini bekleyip duruyorsun. Baska seylerle ilgilen. Sana mesaj atmamasi sevmedigini gostermez. Biraz nefes almak iyidir. Sen de oyalanacak seyler bul. Bak o zaman nasil mesajlar geliyor. Cekim yasasi....
Pardon canim atiyor olacak yanlis yazmisimMesaji size atmiyormu atıyormuş yazmışsınız
Dogru soyluyorsun sakın yanlis anlamayin ama ben iyi bir bolumde okuyorum cok guzel oldugumu da soyluyorlar. Bunu kendini ovme gibi algilamayin lutfen. Hani hak ettigim deger bu degil diye dusunmeden edemiyorum. Onu seviyorum sevdigini de biliyorum tek sorun zamani oldugu halde benimle ilgilenmemesi.Erkekler bizim gibi düşünceli değiller malesef, bunu kabullenin. Benimki de ben yazdığım halde cevap vermez, her gün günaydın mesajını ben atardım falan (şimdi askerde) şimdi bile müsait olduğunu bildiğim halde arayıp sormuyor. öyle kabullendim onu ne yapayım darlasam da yazmayacak, sık aramayacak. kendimi üzmekten başka işe yaramaz.
Haklisin aksamlari bir sohbet etmek onun da benim ne yaptigimi merak etmesini istiyorum sadec3Gözden Irak olan gönülden Irak olur ..
dip dibe olduğunuz gibi olmaz ki ..
çalışıyormuş da napsın daha ..