ilgisiz ve soguk davranan erkek arkadas..

Gul-Er

Güneş topla benim için..
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
1.811
1.116
5aydir bir iliskim var. Problem su birdenbire soguk ve ilgisiz davranmaya basladi. Agzindan ne askim ne de seni seviyorum cikmiyor artik. 2.5haftadir boyle.Artik aklina geldikce ariyor. Mesela dun cagirdi meger isi dusmus diye. Problemin nedir?dedim yuzunde hafif bir siritmayla birsey yok dedi.Tabi o sirada telefon elinde.Biriyle mesajlasiyor. Onla mesajlasirken de yuzunde bir tebessum gordum.Sormadim. Ama bulustugumuzda sicak davraniyordu. Dun garipti.saclarimi bukle yapmistim halen degistirmedin mi dedi.Sonra ruj surerim.Niye suruyorsun dedi. Bir andà buz gibi olup bir anda sicak davraniyor. Bugun hic aramadi.mesaj da atmadi.Ben de atmayacagim ama yarin randevum var.Gittigim yerleri haber vermemi istiyor. Ne yapmaliyim? Nasil davranmaliyim? Gercekten ne oluyor ona?

SON DURUM: Öncelikle herkese teşekkür ederim. Hakli çıktınız. ispatlayamiyordum.. İtiraf etti başka biriyle konustugunu. Ben de aldatildim yani dedim. Ne dese Hayir. Daha belli değil ama konuşuyoruz. dedi. Ben de mutluluklar diledim . Ama hiç gerek yoktu onca seye dedim. Böylelikle kapandi. Sadece tirnak ucu kadar hakkim geçtiyse helal etmiyorum..

SON DURUM 2 : Umarim bunla ilgili son yazisimdir. 2 gun aradi. Ilk gun cevap vermedim.Ikinci gun aradi.Mesaj yazdim: "Ne oldu ? "diye. Verdigi cevap : " Kim anneme konusmus ?" oldu.Ben de" neyi ? "dedim. Meger sozde birisi (!) annesiyle konusmus ve o birisininde benim annem oldugunu soylemedi ama cumleden benim annemi kasdetti. Annesine "sen kizimla oglumun evlenmesini niye istemiyorsun " demismis.Bana bitti anlamiyor musun unut dedi. Ben ne sacmaliyorsun.Kendini fazla gozunde buyutmussun.Biz o kadar gurursuz insanlar degiliz dedim.Apacik yalan soyluyor iste. Neyse kendi kendine havaya girmis. Surekli unut ozaman .unut .dedi durdu.Annemle iligisi yok dedi bizim evlenememizin.Birsey demedim. Yine niye konusuyorlar diye devam etti.Ben de dedim annenle konusacagim.Kimmis bakalim senin annenle konusan.Hemde 3 hafta sonra cikiyor boyle birsey. Ne dese begenirsiniz? Hayir ,Annemle konusamayacaksin onun baska sorunlari var.Dedim baska sorunlari var ama bunlari mi konusuyor. Bu da yalan tabiki. Sonra mesaj atti ara diye. Aramadim.Tutustu . Bugun mesaj attim .Annenle konusmayacagim.Rahat ol.Bunu konusmaya bile degmez.Onun disinda ben seni UNUTTUM.Hic olmadigim kadar da MUTLUYUM. Beni ,kendinden kurtardigin icin tesekkur ederim .Hersey gonlunce olsun (!) bye yazdim.O da Tamam ozaman.Allah seni daha cok mutlu etsin.Numarani silecegim sen de sil. Ben de yazdim: Uzatma.Istedigini yap dedim. Ne yapmaya calisiyor? Anneme soyledim yalan soyluyor dedi.Katil cinayet yerini ziyaret mi etmek istedi.Ama olmedim.Daha gucluyum.Ustelik icimde kalanlari da soyledim.Daha rahatladim.Ama neden yapiyor bunu?

Son düzenleme:
Saçma sevgilin sana meşhur 'Hot'n Cold' tekniğini uygulamaya çalışıyor.Yanı sıcak ve soğuk.Birden sıcak davranıp daha sorna anıden soğuk davranarak kendıne bağlama yöntemi.Siz bu tuzağa düşmeyin.Sizde soguk davranun olsun bitsin.Sakın ama sakın gittiniz yerleri haber falan vermeyin.

Ne demek gittiğin yerleri bilmek istiyor, şaka gibi, böyle tuhaf davranıyorsa yollarsın gider. Bence hiç birşey yazma.

Adamdaki lükse bak! Hem ilgisiz hem soguk üstüne birde senden yer bildirimi istiyor. Oldu paşam kahvede ister misin ?
.

Saçma sevgilin sana meşhur 'Hot'n Cold' tekniğini uygulamaya çalışıyor.Yanı sıcak ve soğuk.Birden sıcak davranıp daha sorna anıden soğuk davranarak kendıne bağlama yöntemi.Siz bu tuzağa düşmeyin.Sizde soguk davranun olsun bitsin.Sakın ama sakın gittiniz yerleri haber falan vermeyin.

Yer bildirimi yapmasam konusmuyor. Ben de aramiyorum mesaj atmiyorum o oyle davrandigindan beridir. Cunku cogu zaman mesajlarima cevap vermiyor.isine gel digi gibi cevapliyor.Onceden sesimi duymadan uyumazdi.Aramiyor artik. Dun o oyle yapinca birakip geldim eve.Mesaj attim kisa cevaplar veriyor. En son da eskisi gibi olmadiginin farkindayim.dedim.illa bir sey var diye degil. Sadece gercek duygularin ne onu duymak istedim.Benim icimdr vicdanimda rahat sana karsi dedim. ve cevap vermedi. Kalbime bicak saplaniyor resmen. Dayanacak gibi degilim.Ayrilmak istedim. Hemen nerdesin dedi. Gercek seven deger bilen yok sanirim. Ustelik onu sevmeden basladim.Hayat dongudur.O dongu sirasi bende mi simdi:'(

Gozlerime bak ve konus dedim. Gozlerime bakamadi. Soyledim sucluluk psikoloji. Boyle mi bastirmaya calisiyorsun dedim. Arkadaslari vardi yaninda o kadar sinirliydim ki bana sordular seviyor musun onu diye.Ben de bilmiyorum simdi.dedim. Umursamadi bile.. Birsey daha cogu hareketleri tavirlari ozellikle kullandigi bir cumle.. bana babami hatirlatiyor..

5aydir bir iliskim var. Problem su birdenbire soguk ve ilgisiz davranmaya basladi. Agzindan ne askim ne de seni seviyorum cikmiyor artik. 2.5haftadir boyle.Artik aklina geldikce ariyor. Mesela dun cagirdi meger isi dusmus diye. Problemin nedir?dedim yuzunde hafif bir siritmayla birsey yok dedi.Tabi o sirada telefon elinde.Biriyle mesajlasiyor. Onla mesajlasirken de yuzunde bir tebessum gordum.Sormadim. Ama bulustugumuzda sicak davraniyordu. Dun garipti.saclarimi bukle yapmistim halen degistirmedin mi dedi.Sonra ruj surerim.Niye suruyorsun dedi. Bir andà buz gibi olup bir anda sicak davraniyor. Bugun hic aramadi.mesaj da atmadi.Ben de atmayacagim ama yarin randevum var.Gittigim yerleri haber vermemi istiyor. Ne yapmaliyim? Nasil davranmaliyim? Gercekten ne oluyor ona?

ve sende gittiğin yeri yazıcaksın öyle mi, ya şu erkeklere karşı dik durun ya, seven adam bir gün boyunca aramaz msj atmaz mı, başka birini bulma ihtimali var gibi geldi

sizden bildirim istiyorda bunu kendisi yapıyormu?

Bence direk ayrılmalısınız ki aklı basına gelsin.Benim de bir bucuk yıl süren bir ilişkim vardı,seninki kadar olmasa da hosuma gitmeyen bir iki sey söyledi,suan askerde olmasına rağmen direk ayrıldım dün,aklı basına gelir belki hatasını anlar özür diler anlamazsa da yolu acık olsun,ben de bu sekilde cekemezdim sonıcta sen de öyle yapmalısın.Seni seviyorsa su davranıslarını düzeltir sevmiyorsa da ayrılmanı kabullenir sen de önüne bakarsın,sürekli düsünüp durmazsın neden soğuk neden böyle davranıyor diye, kafan rahat olur.Bir erkek değil mi bu sakın düsünüp düsünüp kendine dert edinme bunu.Ayrıl

Erkekler neden aşık olmaz diye bir kitap okumustum gecenlerde.Bazi erkekler iliski ilerledikçe acayip bir baglanma korkusuna kapılıp dengesiz, bir öyle bir böyle davranmaya baslarlar diyordu.Hem ayrilamaz, hemde uzaklaşır ki ; siz herseyin degistigini anlayin.Tek çözümü varmış. Geri cekilin.Uzaklasin.

ve sende gittiğin yeri yazıcaksın öyle mi, ya şu erkeklere karşı dik durun ya, seven adam bir gün boyunca aramaz msj atmaz mı, başka birini bulma ihtimali var gibi geldi

aldatılıyor musun ki?

ayrıl bu çocuktan sıradaki gelsin...:KK14:

sizden bildirim istiyorda bunu kendisi yapıyormu?

Bence direk ayrılmalısınız ki aklı basına gelsin.Benim de bir bucuk yıl süren bir ilişkim vardı,seninki kadar olmasa da hosuma gitmeyen bir iki sey söyledi,suan askerde olmasına rağmen direk ayrıldım dün,aklı basına gelir belki hatasını anlar özür diler anlamazsa da yolu acık olsun,ben de bu sekilde cekemezdim sonıcta sen de öyle yapmalısın.Seni seviyorsa su davranıslarını düzeltir sevmiyorsa da ayrılmanı kabullenir sen de önüne bakarsın,sürekli düsünüp durmazsın neden soğuk neden böyle davranıyor diye, kafan rahat olur.Bir erkek değil mi bu sakın düsünüp düsünüp kendine dert edinme bunu.Ayrıl

Erkekler neden aşık olmaz diye bir kitap okumustum gecenlerde.Bazi erkekler iliski ilerledikçe acayip bir baglanma korkusuna kapılıp dengesiz, bir öyle bir böyle davranmaya baslarlar diyordu.Hem ayrilamaz, hemde uzaklaşır ki ; siz herseyin degistigini anlayin.Tek çözümü varmış. Geri cekilin.Uzaklasin.

benim aklıma böyle bir durumda baska bir kız geldi yaptıkları hiç normal değil.

Ayrilmayi defalarca denedim. Evet baska biri oldugunu dusunuyorum. Kesinlikle var ama ispatlayamiyorum.Yer bildirimini de karsilasma ihtimalimiz yuksek oldugu icin belki de istiyor.Kendini garantiye aliyor. Kendi soylemiyor gittigi yerleri.Ben sorunca cok sıkıyorum oluyor.Sadece ayrilmadan once yuzune vurmak istiyorum herseyi. Bu ikinci boyle.. Ben bir daha nasil toparlanacagim.Nasil guvenecegim.Onun gercekten sevdigine inanmistim. O da hersey gibi yalan.Ne yapsam bos. Her gelen aldatiyor nasilsa. Artik hic birsey yapmayacagim.

Yer bildirimi de neyin nesi? Hayatinizda bir yuksek otorite gibi davranmasina izin vermeniz hic dogru degil.

Ilgisiz mi? Yol verin gitsin. Bu tiplerle ugrasmak yasam kalitenizi dusurur.

Ne zaman "ilgisiz" kelimesiyle karsilassam direkt eski sevgilim aklima gelir. O da oyleydi, yapisi oyleymis. Inanmiyorum bu tarz aciklamalara. Abuk bir taktikti onunkisi.

Rahatsizligini dile getirdikten sonra ayni dozdaki ilgisizlik hala devam ediyorsa noktayi koyun ve guclu bir sekilde yolunuza devam edin. Ilk etapta biraz sıkıntı yasarsiniz ama inanin hepsi mazinin tozlu raflarinda yerini aliyor.

Kim bilir ne guzelliklerle karsilasacaksiniz. Belli mi olur?

Yer bildirimi de neyin nesi? Hayatinizda bir yuksek otorite gibi davranmasina izin vermeniz hic dogru degil.

Ilgisiz mi? Yol verin gitsin. Bu tiplerle ugrasmak yasam kalitenizi dusurur.

Ne zaman "ilgisiz" kelimesiyle karsilassam direkt eski sevgilim aklima gelir. O da oyleydi, yapisi oyleymis. Inanmiyorum bu tarz aciklamalara. Abuk bir taktikti onunkisi.

Rahatsizligini dile getirdikten sonra ayni dozdaki ilgisizlik hala devam ediyorsa noktayi koyun ve guclu bir sekilde yolunuza devam edin. Ilk etapta biraz sıkıntı yasarsiniz ama inanin hepsi mazinin tozlu raflarinda yerini aliyor.

Kim bilir ne guzelliklerle karsilasacaksiniz. Belli mi olur?
Haklısınız. Hata ettim gittiğim yerlere kadar söylerek.Kendini birşey sandi. Gereğinden fazla değer verdiğim için. Çok kötü bir anımda başladı .O öyle siritip yazisirken bayan arkadasa selam soyle diyecektim ama arkadaslarinin yanında bozmak istemedim.O zaman kendini belli ederdi. Ben su an kendimce ayrılmış gibiyim. Çok zor ama kötüye hazırlıyorum kendimi.Zaman çabucak geçse.. İçimi söke söke geçiyor.Konuşmaya ihtiyacım var. Yediremiyorum kendime.

Ayrilmayi defalarca denedim. Evet baska biri oldugunu dusunuyorum. Kesinlikle var ama ispatlayamiyorum.Yer bildirimini de karsilasma ihtimalimiz yuksek oldugu icin belki de istiyor.Kendini garantiye aliyor. Kendi soylemiyor gittigi yerleri.Ben sorunca cok sıkıyorum oluyor.Sadece ayrilmadan once yuzune vurmak istiyorum herseyi. Bu ikinci boyle.. Ben bir daha nasil toparlanacagim.Nasil guvenecegim.Onun gercekten sevdigine inanmistim. O da hersey gibi yalan.Ne yapsam bos. Her gelen aldatiyor nasilsa. Artik hic birsey yapmayacagim.
Ne demek ben nasıl toparlayacağım?bir bucuk yıllık iliskim dün bitti ben nasıl toparladım.Hayat devam ediyor güclü olduğuna kendini inandırmazsan olamazsın.Dimdik ayakta durmak varken ona inat,niye kendini karamsarlığa sürüklüyosun ki.Eminim tekmeyi bastığında senden iyisi olmaz bunu da unıtma.

erkekler taktik yapmayı bilmez ki.. onlar düz düşünürler diye biliyorum?

X