ilgisizlikkkk yardımmm edinn lütfen

yasemnxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
16
1
32
arkadaşlar bir aydır biriyle görüşüyorum sevgiliyim bana ilk başlarda askım derdi ilgi gösterirdi son iki üç haftadır ne askım ne baska bisey hiç birşey demiyor sabah günaydın yazmıyordu iki üç defa uyardım yazdı ama sonrası gelmedi öğlen de konusmuyoruz sebebini sordugumda işteyim yogunum dedi bende anlayısla karsılıyorum üstüne gitmiyorum akşam ise uzanınca naptın yazıyor ben oturuyorm vs sen dyorm oda uzanıyorm dıyo sonra konusmamız bıtıyo dıger gunun aksamına kadar hıc yazmıyo ve ben bnu dün söyledim en azından uykunda gelse haber ver ben beklıyorm hıc yazmıyosn dedm bana sen kısıtlama getırıyorsn annem babam ksııtlama getırmedı karısmaz benm anca nısanlım ve eşim karısablr dedı daha sonrasında ıse yorgun oldugunu snrada ıcınden gelmedıgını askm vs kelımelern bnu söyledı sızce ne yapmalıyım ?

Uzerine dusmeyin. Yazmiyor olusunu umursadiginizi belli etmeyin. Yazdigi kadar yazin, ilgilendigi kadar ilgilenin.

Fazla ilgi, soytariyi kral yaparmis.
öyle yapamıyorumkı cok snirlenıyorm daha bır ayda boyle yapması bır keresnde de cıcım ayı bıtmıs demekkı demıstı ama ben ılgı ısteyen bayanm kim istemezki zaten

1 aydır gorusuyorsun
son 2-3 haftadır askım demıyor
hmm..
daha cok yenı ve adam haklı nişanlısı değilsin eşi değilsin sıkma boşver
istemıyosa da zorlama..

1 aydır sevgilisiniz son 2-3 haftadır ilgisiz biz daha ne diyelim ki size
kendi kendine sevgili olmuşsun sanırım

Dogru dusunuosun, hic ugrasma bence. Ne kisitlamismis, yatmadan once bi iyi gecelrr yazamiomuymus:KK51:
Dogru dusunuosun, hic ugrasma bence. Ne kisitlamismis, yatmadan once bi iyi gecelrr yazamiomuymus:KK51:
bu kısıtlama degıl ama o kısıtlama dyerek konuyu gecıstırıyor istediğim sadece ilgi fkat o sıkılmış içinden gelmıyorkı yazmak

1 aydır gorusuyorsun
son 2-3 haftadır askım demıyor
hmm..
daha cok yenı ve adam haklı nişanlısı değilsin eşi değilsin sıkma boşver
istemıyosa da zorlama..
istemiyomu sizce dusuncenız nedır yanı bır erkek basta cok sık yazarken hatta ben gec yazdıgımda kızıyodu o derece ılgılıydı sonra boyle olması neye işaret eder

öyle yapamıyorumkı cok snirlenıyorm daha bır ayda boyle yapması bır keresnde de cıcım ayı bıtmıs demekkı demıstı ama ben ılgı ısteyen bayanm kim istemezki zaten

boşver böylesi daha iyi yolun başında öğrendin adamı en azından. 3-5 yıl görüşüp senden bıksaydı daha mı iyiydi. yol ver gitsin arkadaşım

Bence hiç uğraşma. Vardı benimde hayatımda öyle biri. İlk bi kaç buluşmamız güzeldi ama sonra bi dengesizlikler bi soğuk davranışlar. Tabi bende ki de inat o yazmadı diye bende yazmamıştım ve 10 gün konuşmamıştık sonra o yazdı ama bi yazdı bi yazmadı ilişkiden başka herşeye benziyodu işin kötüsü aşık olmuştum.Ayda yılda bir yazar kendini hatırlatırdı illa ki aptal bende sevinirdim. Allahtan geride kaldı o günler... Sadece karşındakinin oyuncağı oluyosun bu gibi durumlarda asla izin verme

istemiyomu sizce dusuncenız nedır yanı bır erkek basta cok sık yazarken hatta ben gec yazdıgımda kızıyodu o derece ılgılıydı sonra boyle olması neye işaret eder
sıkılmış olabılır
dusuncelerı değişmiş olabılır
kafasına yatmayan seyler olabılır
baska bırıyle tanısmıs olabılır
olabılır de olabılır yanı...

Bence hiç uğraşma. Vardı benimde hayatımda öyle biri. İlk bi kaç buluşmamız güzeldi ama sonra bi dengesizlikler bi soğuk davranışlar. Tabi bende ki de inat o yazmadı diye bende yazmamıştım ve 10 gün konuşmamıştık sonra o yazdı ama bi yazdı bi yazmadı ilişkiden başka herşeye benziyodu işin kötüsü aşık olmuştum.Ayda yılda bir yazar kendini hatırlatırdı illa ki aptal bende sevinirdim. Allahtan geride kaldı o günler... Sadece karşındakinin oyuncağı oluyosun bu gibi durumlarda asla izin verme
cok haklısınız dünden berı hep aklımda şu var benım kadar istese deger verse sureklı yazma isteği olur bana resmen sen benm neyımsın kı nısanlm kısıtlama getırır dedı bu cumlesı bıtırdı zaten hersyı

1 aylik bir iliskinin son 3 haftasi ilgisizce ilk 1 hafta ilgiliydi demek ki. Trajik bir durum.

Daha once tanir miydiniz birbirinizi? Yaslariniz kactir? Fikren uyumlu bir cift misiniz?

1 aylik bir iliskinin son 3 haftasi ilgisizce ilk 1 hafta ilgiliydi demek ki. Trajik bir durum.

Daha once tanir miydiniz birbirinizi? Yaslariniz kactir? Fikren uyumlu bir cift misiniz?
fikrimiz tamamen uyuyor hatta babasıyla tanıstırdı benı yanı cıddı ıstedıgını söyledı fkat ıste bu son haftalar yazası gelmıyo sureklı ben baslatıyorm knusmayı hıc agzndan askm canm vs.cıkmıyo ıste soruncada nısanlm deglsn kısıtlama dyor bu cumleye bakılırsa demekkı benmle cıddıde ıstemıyor yanı sen kmsnkı benm anca nısanlm karısır anladm dırek

cok haklısınız dünden berı hep aklımda şu var benım kadar istese deger verse sureklı yazma isteği olur bana resmen sen benm neyımsın kı nısanlm kısıtlama getırır dedı bu cumlesı bıtırdı zaten hersyı

Aynen öyle. Bende de aynı durum vardı aman bi ilgi alaka nden yazmıyosunlar falan. Erkeklerin hevesi çabuk geçebiliyo maalesef. Bağlanmamaya çalış henüz bağlanmadıysan. Hatta bence hiç uğraşmamalısın ve bitirmelisin

X