iliklerin abuk inmesi iin ne yaplr, iliin ilik olduu nerden anlalr?

kahvekolik

Ya Hafiz!
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
8.159
6
156
İstanbul
ameliyattan sonra 3. haftamdayım. dr alçıyı çıkardığından beri aynaya bakamıyorum. moralim o kadar bozuk ki. şişlik olacağını biliyordum, sabır sabır geçecek diyorum ama milim oynama olmadı. hergün sağ sol ve ön profiilden resim çekiyorum ama hiç bi fark yok. kemerim gitmiş, aynen deviasyon devam ediyor ve en kötüsü burnum cidden düşük olmuş. burnumun yan kısımlarına bastırdığım zaman içine göçüyor, sanırım böyle olunca şişlik olduğunu anlıyoruz. (yanlışsam düzeltin) peki burun ucunun şiş olup olmadığını nasıl anlarız? ellediğimde sertlikten başka bişey hissetmiyorum. çoğunuzun resmini gördüm ama bu kadar düşük bir burun ucu görmedim, bu da benim başıma geldi işte. güldüğümde gargamel gibi oluyorum. bayramda insanlar beni görecek ve saçma sapan yorumlar yapacaklar, olmasaydın daha iyiymiş, hiç fark yok yada eskisi daha iyiydi gibi. işin kötüsü yeni evliyim, bayramda eşimin memletine gidince abuk sabuk yorumlar almaktan korkuyorum. keşke ameliyat olmasaydım, cicim ayları yaşayan tek derdi akşama ne pişirsem olan tazecik bi gelindim şimdi ise burnumu düşünmekten uyuyamaz oldum.:çok üzgünüm:

sorularım şunlar; şişliğin şişlik olduğunu nasıl anlarız, bu burun düzelir mi (profilimden resmime bakabilirsiniz), şişliklerin bir an evvel geçmesi için neler yapılmalı? resmime baktıktan sonra şişlik olduğuna inanmıyorsanız lütfen o geçer demeyin çünkü ümit edip hayal kırıklığına uğramak daha kötü, realist yaklaşın yani olur mu? :çok üzgünüm:

cnm cok üzüldüm yaa begenmemene..
ben daha önce de dediğim gibi o bölümün şiş oldugu için düşük gösterdiği hafif bir kalkıcağını düşünüyorum..benim resmimi de gördün 12.günle 4.ay arasındaki farkı.
şişlik oldugunu anlaman için sana şunu söyliyim 4.ay kontrolunde dr bana hala ucunda azcık şişlik var hafif dedi.düşün 4.ayda bile şişlik oluyorsa 3 hafta hiçbirşeydir.
dr un ne yorum yapıyor peki söyledin mi bu düşüncelerini?

gamzecim yeni resimler yükledim bakabilirsin. dr umun başını kaşıyacak vakti yok ki aradığım zaman ameliyatta oluyor. günde 4-5 ameliyata giriyor malum.

cnm burnun sis bu bi gercek ama o burun ucu sarkıklıgı sislik inince gecer mi bilmiyorum ama kendi adıma bende gecmesini ümit ediyorum cünkü benim de öyle bir sıkıntım var, seninkinden farklı burnum ama ucu düsük asagı dogru benm de, 3.5 ay oldu benm doktor 6. ayı beklememiz gerektigini söyledi yoksa düzeltebilirmis, burun ucu en gec iyilesen yer oldugundan beklemek lazım, ama sana acık yüreklilikle sunu söliim eski burnun nasıldı bilmiorum ama insan icine cıkmaktan cekinilecek bir burnun yok inan

ebrucum o kadar kötü değil de adama demezler mi bunun için mi bıçak altına yattın diye? ooooff of, bayrama kaldı 3 hafta o zaman benimki hayatta inmez

cnm öle derlerse daha erken 1 sene gerekiyor düzelmesi sislerin inmesi icin de, yalan degil ki öle gercekten ben de millete öle diyorum valla, ya da kendimi avutuyorum :(

işte bende bu zamana kadar avuttum kendimi ama milim inme yok hele burun ucu. deseler ki revizyon olabilirsin, yarın tekrar yatarım ameliyat masasına.

cnnmm daha çok erken biras sabret insin şişliklerinnn..güzeldirr sadece şiş oldugundan moralin bozuluyo o halini gördügünde..herkesin bünyesi bir deil cnm kimisi 1 haftada iileşir kimisi 1 ayda:)üzülme düzelir şekerim:)

canım eski burnun nasıl bilmiyorum ama ben senin resismlerine baktıgımda kemer yok ama ucu dusuk onunda şişlikle alakası oldugunu sanmıyorum ....

tatlım uzulme artık olan olmus yabacak bişi yok bekle bakalım duzelmez ise bidaha ameliyat olma imkanın varsa olursun mesela tumenada 3. ameliyatını oldu şimdi memnun umarım sende memnun olursun ...
seni pofpoflamak için hayır değil gecer diyemicem cunku boş umit vermek gereksiz ...
uzulecegin bi yorum yaptım ama ben gordugumu soylemek isdedim ...

tatlım uzulme artık olan olmus yabacak bişi yok bekle bakalım duzelmez ise bidaha ameliyat olma imkanın varsa olursun mesela tumenada 3. ameliyatını oldu şimdi memnun umarım sende memnun olursun ...
seni pofpoflamak için hayır değil gecer diyemicem cunku boş umit vermek gereksiz ...

üzülüyorum böyle ameliyat olupta mutsuz olanlar icin...
bencede gecer dersek bosa ümit vermis oluruz...doktor falan degilim ama ucu böyle kalcak gibi gözüküyor...CADIARZU

degildik canim...:)

kralicheye katiliyorum...:S
senin resimlerine bakmıştım ya öyle kalmış aklımda :)

zaten ilk mesajımda realist yorumlar beklediğimi yazmıştım teşekkür ederim. peki revizyon ern erken ne kadar arayla yapılabiliyor ki? o kadar kızgınım ki dr a dava açtım açıcam yani.

üzülüyorum böyle ameliyat olupta mutsuz olanlar icin...
bencede gecer dersek bosa ümit vermis oluruz...doktor falan degilim ama ucu böyle kalcak gibi gözüküyor...CADIARZU

dr değilsin belki ama 3 defa ameliyat geçirmiş biri olarak yorumun benim için çok önemliydi sana da tşk ederim canım. hakkaten yazık oldu, hep aklımda emre ilhan vardı keşke ona gitseydim üstelik param da vardı yani.

zaten ilk mesajımda realist yorumlar beklediğimi yazmıştım teşekkür ederim. peki revizyon ern erken ne kadar arayla yapılabiliyor ki? o kadar kızgınım ki dr a dava açtım açıcam yani.

benim albüm herkese acik ondan canim...:)

en erken bildim kadar ile 6 ay sanrim...gercekten öyle birseyi düsünüyorsan bence bu kez doktorunu cok iyi sec canim...

canım valahi ben bir kere genel anestezi alan birinin birdahaki narkoz alma olayının anca 6 ay ssonra diye biliyorum ... ( cok istisnai duurumlar haric )

dr değilsin belki ama 3 defa ameliyat geçirmiş biri olarak yorumun benim için çok önemliydi sana da tşk ederim canım. hakkaten yazık oldu, hep aklımda emre ilhan vardı keşke ona gitseydim üstelik param da vardı yani.

ilk iki ameliyatta alci ciktigi an zaten düsük oldugu belliydi...sislik oldugu halde...:kızgın:

benim albüm herkese acik ondan canim...:)

en erken bildim kadar ile 6 ay sanrim...gercekten öyle birseyi düsünüyorsan bence bu kez doktorunu cok iyi sec canim...

6 ay da uzun zaman. sen emre ilhana olmuştun dimi, masaj verdi mi sana en azından yukarlardaki şişliklerin inmesini hzılandırsam. bana masaj vermedi dr. nasıl yapılıyor acaba?

Back
X