ilişki sonrası kan geldiii neden olabilir?

Pigment

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
2.386
4.015
kızlar merhaba uzun bi aradan sonra üyeliğimi yenileyip geldimmm yardımcı olursanız çok sevinirim doktora gitmeye çekiniyorumm
cinsel ilşki sırasında mı oldu bilmiyorum ama sonrası sevgilim de ve bende de kan vardı bi kaç kez normal adet kanı gibi geldi ama hemen geçti acıda hissetmedim ama hiç böyle olmamıştı afedersinz ama tam ıslak da değildim tahriş olup kanama olmuş olabilr mi ya da ciddi bişey oalabilr mi şimdiden teşekkür ederim

kızlar merhaba uzun bi aradan sonra üyeliğimi yenileyip geldimmm yardımcı olursanız çok sevinirim doktora gitmeye çekiniyorumm
cinsel ilşki sırasında mı oldu bilmiyorum ama sonrası sevgilim de ve bende de kan vardı bi kaç kez normal adet kanı gibi geldi ama hemen geçti acıda hissetmedim ama hiç böyle olmamıştı afedersinz ama tam ıslak da değildim tahriş olup kanama olmuş olabilr mi ya da ciddi bişey oalabilr mi şimdiden teşekkür ederim
Bazen bendede oluyo ama drda bi sıkıntı göZükmedi adetin yeni bittiyse falan o yüzdendir

canım ilişki sırasında kanama sadece tahriş de olabilir ama Allah korusun kanserin bile belirtisi. bence yine de bi kontrole git aklında kalmasın..

canım ilişki sırasında kanama sadece tahriş de olabilir ama Allah korusun kanserin bile belirtisi. bence yine de bi kontrole git aklında kalmasın..
olabilir mi acaba tahriş olabilir dediğin gibi en iyisi doktora görünmek galiba saol canım

merhaba kızlar öncelikle ben sevgilimle ilişkiye girdim ilk defa ve hiç kan gelmedi ama öncesinde hic ilişkiye girmemiştim kan gelmedi. Aradan bir bucuk sene geçti son 4 5 iliskkmizde iliski sonrasi kan geliyor bi fikri olan var mi:KK43: ve son 4 5 ilişki ağrılı oldu acaba esnek kızlık zarım düşünceme göre tabi. Zedelenmis olabilir mi

X