İLİŞKİDE HEYECANIN BİTMESİ

aypardonya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
36
2
Kızlar, 6 aydır bir ilişkim var. Çok seviyoruz birbirimizi. Karakterlerimiz uyuşuyor, sürekli ailevi konular olsun arkadaş konularında olsun birbirimizle konuşuruz. Yani anlayacağınız hem arkadaş gibiyiz hem sevgili. Kişiliklerimiz birbirine çok yakın. Haftanın iki günü buluşuyoruz, mesajlaşırız hergün. Fakat erkek arkadaşım bana dün monotonlaştığımızı artık heyecanlanmadığını artık sabırsızlanmadığını beni çok sevdiğini söyleyip çözüm istedi. Ne yapmalıyım ilişkiyi heyecanlandırmak için??

Son düzenleme:
silemiyorsun sanırım, moderatör taşır herhalde artık neyse. başlıkları incelersen bulursun bi dahakine nereye açacağını.
soruna gelince cinsel beraberliği falan çok hızlı yaşamışsın sanırım. 6 ay olmuş daha sadece. her istediğini elde ediyorsa kolayca sıkıcı gelirsin. her şeye he deme.

silemiyorsun sanırım, moderatör taşır herhalde artık neyse. başlıkları incelersen bulursun bi dahakine nereye açacağını.
soruna gelince cinsel beraberliği falan çok hızlı yaşamışsın sanırım. 6 ay olmuş daha sadece. her istediğini elde ediyorsa kolayca sıkıcı gelirsin. her şeye he deme.

Tam olarak cinsel beraberlik değil aslında yani seks yapmıyoruz. Olay cinsellik değil aslında yani ne yapacağımı bilmiyorum

Kızlar, 6 aydır bir ilişkim var. Çok seviyoruz birbirimizi. Karakterlerimiz uyuşuyor, sürekli ailevi konular olsun arkadaş konularında olsun birbirimizle konuşuruz. Yani anlayacağınız hem arkadaş gibiyiz hem sevgili. Kişiliklerimiz birbirine çok yakın. Cinsel hayatımızda iyi. Haftanın iki günü buluşuyoruz, mesajlaşırız hergün. Fakat erkek arkadaşım bana dün monotonlaştığımızı artık heyecanlanmadığını artık sabırsızlanmadığını beni çok sevdiğini söyleyip çözüm istedi. Ne yapmalıyım ilişkiyi heyecanlandırmak için??

Ne sanıyormuş erkek arkadaşın? Yıllarca seni gördüğü anda dizleri mi titreyecekmiş? Yok öyle bir dünya diyeydin. Hem rahatsız olan kendisiyse çözümü niye senden istiyor?

6 ayda monotonlasmanin lafını eden bir erkek.. artık beni heycanlandirmiyosun falan.. 10 yıllık sevgililik döneminde her hafta en az 5 gun görüştüğumuz halde 1 kere böyle hissetmedik. 12. Yılımıza girdik hala heycanlaniriz aksam işten geldiğinde. Bu işin sonu yok ben sana diyim.. alt yapıyı hazırlıyor beyfendi

Ne sanıyormuş erkek arkadaşın? Yıllarca seni gördüğü anda dizleri mi titreyecekmiş? Yok öyle bir dünya diyeydin. Hem rahatsız olan kendisiyse çözümü niye senden istiyor?

İşte oda arkadaşlarına sormuş çözüm bulamamış. Bu konuda önemliymiş çözüm istiyormuş beraber çözelim diyor.

6 ayda monotonlasmanin lafını eden bir erkek.. artık beni heycanlandirmiyosun falan.. 10 yıllık sevgililik döneminde her hafta en az 5 gun görüştüğumuz halde 1 kere böyle hissetmedik. 12. Yılımıza girdik hala heycanlaniriz aksam işten geldiğinde. Bu işin sonu yok ben sana diyim.. alt yapıyı hazırlıyor beyfendi
birşey sorcam haftada 5 gün nasıl buluşuyorsunuz
bana haftada 2 bile çok geliyor habire çocuğu iteliyorum bir güne indirtiyorum iş güç sınavlar hayat koşturmacası :KK43:

Ya olması gerekende o. Önceden hiç uzun ilişkisi olmamış. Seninle bu rekor diyor. Seviyor biliyorum ama birşeyler eksikmiş:KK42:

heyecan lazımsa
ilişki monotonlaşmışsa ver kırbacı ver kırbacı :KK8::KK8::KK8::KK6::KK6:
bak gör heyecanı nasıl yerine gelecek!

X