İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

C
Ins cnm kacıncı gundu senın
Canım valla benim biraz karışık. Adet düzensizliğim var en son aralığın 1.de adet oldum. Bir dahada olmadım. Bazen 40 günde bazen 45 günde oluyorum bakalım aralığın ortalarına dogru hasta olmassam test yapıcam yine

Cok haklisin. Hepumizim hakkinda hayirlisi elimizde olmuyo takio etmemek umursamamak

Buna ıstınaden bır rahatsızlıgın varmı cnm yoksa hepmı oyleydı adet olamamakta kotu yenı bıttı bnmde yumurtlama olmadı ıcın 45 gunde oldumda magoldm ıns olmassın hamılesındır

Buna ıstınaden bır rahatsızlıgın varmı cnm yoksa hepmı oyleydı adet olamamakta kotu yenı bıttı bnmde yumurtlama olmadı ıcın 45 gunde oldumda magoldm ıns olmassın hamılesındır
Bekarlığımdan beri böyleyim canım hiçbir zaman düzgün adrt olmadım. Çok doktorlara gittk birşey cıkarmadılar hersey temiz dediler. Ama internette okuyorumda hiç iyi birşey değilmiş çok büyük sebepleri olabilirmis. Bide bundan 4 yıl öncesi smear testi yaptırmıştım ben class3 ascus cıkmıstı korkuma bir daha gidememiştim doktora çok ihmal ettim. Adet düzensizliğimin bununla bir ilgisi olabilirmi ki acaba

Ben inzivaya çekildim :) valla kuzum beklemedeydim ben kendimi bu sefer aşırı hamile gibi hissettim hatta geçen hafta sol kasığıma rahmimden itibaren bıçak saplanır gibi ağrılar girdi çıktı dün doktora gittim gebelik yok kandada baktı yok dedi ama işin iyi tarafı pko değilmişim yumurtalıklarımda sıkıntı yokmuş biraz iltihap varmış fitil verdi ona başladım adetim gelirse inşallah soğan kürü falan öyle yani benim canım sen napıyorsun

Senn adina sevnfm cnm hasta olmamana
Bn batimi beklyorum napayim:)

O nedemekmıs cnm

Kız Sevincek bişey yok 3 aydır adet olmuyorum bebekte yok bekle bakalım ama stres yapma germe kendini rahat ol kuzum
Tatlim bi hastalkla ugrasmadgna sevndm diyorm :) kistin yok iltihap disinda onu demek ostedim ods minik tedaviyle cozukur Allah baska dert vermesin. Regl de gelir merak etme sanada stres iyi gelmez
Ben bklemedeym stres ypmiyorum. Yoksayoktur napalim kismet bizkmdekadermzde bunu yasamak var belkide

O nedemekmıs cnm
ne olduğu bilinmeyen hücreler demekmiş. Bir kere daha smear öneriyolar eğer sonuç aynıysa biyopsi alınıyomuş hücreler kanser hücresimi ona bakılıyomuş galiba. Ben o test yapıldığında 24 yasındaydım doktor bu yasta böyle sonuç çıkması ilginç demişti. Ama kadınların %70 nde böyle sonuç çıkarmış ve kendiliğinden gecermiş o yüzden senede 1 smear yaptırın diyolar işte. İnşallah benimkide gecmiştir. En yakın zamanda smear testi yaptırıcam yine

Kızlar ıkı gundur ara ara bel ve kasıklarıma agrı gırıyo azda hafıfte olsa nıye acaba adet bıtelı ıkı gun oldu

Cnm bnde dort ay once yaptırdım smear acayıp seyşer yazıyodu ıltıhaplar ıste gozle gorulmeyen kan hucrelerı faşan ıdrar yolu ıltıhabınoluyodum hep ust uste ıkınay once kan geldı ıdrar yolumdan sonra ıgne ılac kullandım napmam lazı bılmıyorum gıydımız camasırlara kadar duzgun kullanmak lazım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…