İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım bendede idrar yolu enfeksiyonu cok vardı gerci halada var günde kaç kere çamasır değiştiriyorum hep pamuklu giyiyorum. Aslında ihmal etmememiz gerekiyor. Bizim değil senede 1. 6 ayda bir smear yaptırmamız ve ilaç kullanmamız gerekiyo heralde

Sokturucu kullandım sadece bırakalıda cok oldu ıncır ve havuc etkısını gpstwrıyo olsun ıns aksam koca havucu soyup yıyorum catlama ıcın smdıdeb
Olablr cnm bunyemis oyle farkli seyler yasatiyoki bizlere insallah istedigin gibi olur yumurtn catlar

Haklısın cnm belkıde oyuzden hamıle kalamadık

Kızlar valla 1 saatır ebebek sıtesıne bakıyodum bebek arabaşarı faşan ındırıme gırmıs koyafetlerı a dan z yenarkadasıma hedıye aldım bebegı olcak sımdı kendıme de alsaydım ya ben de galıba aglıcam

He pardon canım yanlış anlamışım pardoonnn :) evet çok şükür ya pko var falan diye acayip geriliyoruma ma dün o kadar rahatladım ki artık herşeyi akışına bıraktım fitil kullanıyorum zaten iltihap için ondan sonra beklicem artık tabikide canım Allahtan gelene dicek bişey yok olsun Rabbim herşeyin en iyisini bilir zamanı ne zamansa Allah bekletiyosa güzelleştiriyodur diye Bi laf var gerçekten öyle kuzum

Cok fazla sokturucu ıcmednmı
Canım ben söktürücü kullanmadım doktor al dedi ama ben içmedim adetimin kendiliğinden gelmesini bekledim gelmeyince dün doktora gittim Bi baktım ki ne kist varmış ne başka Bi rahatsızlık çok şükür iltihap varmış onada fitil vardı o kadar

Canımmmm sen yine stresli yaptın ama lütfen artık yapma bunu kendine bak strese girdikçe olmuyo görüyorsun biraz akışına bırak

Bende b klıcektım normalde ama korktm oyuzden kullandm ılacı maalesef yoksa patlıcaktm banada fıtıl verdı akıntım coktu

Canımmmm sen yine stresli yaptın ama lütfen artık yapma bunu kendine bak strese girdikçe olmuyo görüyorsun biraz akışına bırak
Yokyok hemen attım stresı ustumden hayırlısıyla buay olcak ıns Allahın ıznıyle

Bende b klıcektım normalde ama korktm oyuzden kullandm ılacı maalesef yoksa patlıcaktm banada fıtıl verdı akıntım coktu
Ben adet olmamama rağmen iyiyim ama yani şişkinliğim yok öyle çok gerginlik Falanda yok sadece akıntı vardı hergün artık iç çamaşırı değiştiriyordum bazen su gibi bazen çok koyu geliyordu bakalım şimdi fitile başladım ne olcak görücez senin nasıldı akıntın ?

Ikı ucgun cnm cok yapıskan bıakıntım vardı adet gunum gecınce ama agrı sızı falan yoktu

Ya arkdaslar benm tum belirtiler gitti uctu ya gogumn hafif agrimasi disinda bisey yok adetmi olcam sizce

17.gun ovulasyon testi hatunlar sanirim en doruk noktasi bu oluyor c den daha koyu artik t cizgisi.

Eklentiler

• 20180105_155012.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…