İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Senin adete kac gun var canim moralini bozma hemen catlakkurabiyee ben bu arada nickimi degistirdim
Kuzummmmm nasılsın? Niye girmiyorsun hiç?
Beklicem sabırla bakalım rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimize :) bu arada bata 7 gün var

Son düzenleme:
Kuzummmmm nasılsın? Niye girmiyorsun hiç?
Beklicem sabırla bakalım rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimize :) bu arada bata 7 gün var
Iyiyim canim benim de 4 gun falan var galiba bu ay yumurta kalitesini artiran bi ilac ictim sanirim yumurtlamayi one cekti o yuzden adette erken gelecek hic test yapmadim daha bende belirti var mi yok mu bilmiyorum ara ara karnim agriyo ama gaz sıkışması gibi adet gelecek gibi degisik

E canım madem hamilelik istiyorsun 2 günde 1 muhakkak iliski olmali ki garantiye alasın

İdrarda bulanıklık var mi? Aklına yemekler gelince canın cekiyor mu? Kasikta agrilar? Belde agrilar? Amaa kesinlikle belirti olcak diye bisey de yok
Idrar bulanik nasil oluyor :) yemek cok asiri cekmiyor ama bugün kahve cekti canim Starbucks a gittim. Gaz sıkışması agrisi gibi bi agri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…