Senin adete kac gun var canim moralini bozma hemen catlakkurabiyee ben bu arada nickimi degistirdimYok kızlar o an idrar birikintisin cizgi sandim
Kuzummmmm nasılsın? Niye girmiyorsun hiç?Senin adete kac gun var canim moralini bozma hemen catlakkurabiyee ben bu arada nickimi degistirdim
Hr kz ben bilmiyorum var gecen ayda cardi ama olmadi bakalim insallah bu ay olurCanım agri nasil psikolojik olabilir bilmiyorum o kasik agrisi varsa vardır. Benimde var kac gündür
Iyiyim canim benim de 4 gun falan var galiba bu ay yumurta kalitesini artiran bi ilac ictim sanirim yumurtlamayi one cekti o yuzden adette erken gelecek hic test yapmadim daha bende belirti var mi yok mu bilmiyorum ara ara karnim agriyo ama gaz sıkışması gibi adet gelecek gibi degisikKuzummmmm nasılsın? Niye girmiyorsun hiç?
Beklicem sabırla bakalım rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimize :) bu arada bata 7 gün var
E canım madem hamilelik istiyorsun 2 günde 1 muhakkak iliski olmali ki garantiye alasınIyiyim canim benim de 4 gun falan var galiba bu ay yumurta kalitesini artiran bi ilac ictim sanirim yumurtlamayi one cekti o yuzden adette erken gelecek hic test yapmadim daha bende belirti var mi yok mu bilmiyorum ara ara karnim agriyo ama gaz sıkışması gibi adet gelecek gibi degisik
Iliski zamani gecti zaten canim yumurtlama donemim simdi bekleme asamasindayim 4 gun falan kaldi galibaE canım madem hamilelik istiyorsun 2 günde 1 muhakkak iliski olmali ki garantiye alasın
Biliyorum geçtiğini canım. :) test yapsanaIliski zamani gecti zaten canim yumurtlama donemim simdi bekleme asamasindayim 4 gun falan kaldi galiba
Canim daha 4 gun var ya da 6 emin olamiyorum negatif cikarsa diye korkuyorumBiliyorum geçtiğini canım. :) test yapsana
Sen bilirsin tabi canımCanim daha 4 gun var ya da 6 emin olamiyorum negatif cikarsa diye korkuyorum
24unde ya da 26sinda adet olacam galiba yanlis bilmiyosam bide kaset test var bende erken cikan testlerden degilSen bilirsin tabi canım
Canım adetten 5-6 gün önce de çıkar silikte olsa :) seni gaza getirim de sabah yap24unde ya da 26sinda adet olacam galiba yanlis bilmiyosam bide kaset test var bende erken cikan testlerden degil
Canım adetten 5-6 gün önce de çıkar silikte olsa :) seni gaza getirim de sabah yap
Dbir de annemlerdeyim burdayim 1 hafta o yuzden de yapamiyom
Ayyy gaza getirme ahahahha sabaha kadar tutabilirsem yaparım bakalim dun gece 2 kere kalktim asiri sıkışmış olarakDyap yap yap yap yap yap yap yap yap ama sabah yap
İdrarda bulanıklık var mi? Aklına yemekler gelince canın cekiyor mu? Kasikta agrilar? Belde agrilar? Amaa kesinlikle belirti olcak diye bisey de yokAyyy gaza getirme ahahahha sabaha kadar tutabilirsem yaparım bakalim dun gece 2 kere kalktim asiri sıkışmış olarak
Idrar bulanik nasil oluyor :) yemek cok asiri cekmiyor ama bugün kahve cekti canim Starbucks a gittim. Gaz sıkışması agrisi gibi bi agri varİdrarda bulanıklık var mi? Aklına yemekler gelince canın cekiyor mu? Kasikta agrilar? Belde agrilar? Amaa kesinlikle belirti olcak diye bisey de yok
Bulanık iste nasıl desem,sifonu çekmeden önce bir bak göreceksin ki net değil :) o gaz sıkışması bende de varIdrar bulanik nasil oluyor :) yemek cok asiri cekmiyor ama bugün kahve cekti canim Starbucks a gittim. Gaz sıkışması agrisi gibi bi agri var
Az once baktim klozetin dibini goruyodum nettiBulanık iste nasıl desem,sifonu çekmeden önce bir bak göreceksin ki net değil :) o gaz sıkışması bende de var
Az once baktim klozetin dibini goruyodum nettibir bardak cay icmistim
Hem delirdik hem pislestik ahahhaahaallahım ya her şeye de hamilelik belirtisini yüklüyoruz delirdik iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?