- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Hahahah hemde nasıl!Hem delirdik hem pislestik ahahhaaha
Yaaa testin varsa yapsana bende merak ettimKIZlaarrr saat 12yi geçti ve adete dair bi belirti yok Allahım heyecandan ölücem ya nolur sabah uyandığımda kırmızıları görmeyeyim diye dua ediyorum:) canımmm daha vaktin var sıkma kendini bu kadarKurumus-Maskara inşallah bebiş vardır
Testim yok kuzum hepsini yaptım bitirdim sabırsızlıktan :) ama zaten yarın ve salı günü olmassam ki (inşallah olmam) hamile olduğumu anlarım ilaç kullandığım için bu kadar net konuşuyorum bende meraktan çatlıcam ama beklemem lazım :/Yaaa testin varsa yapsana bende merak ettim
Ya bide sol kasığım çekiyo sanki gerinemiyorum yani belim çok ağrıyo ve sabahları kalktığımda midem çalkalanıyor sanki uzun bi süre bişey yiyemiyorum göğüslerimdeki hassasiyet ise zaman zaman oluyo özellikle yürürken sızlıyoYaaa testin varsa yapsana bende merak ettim
Ne ilaci kullandinTestim yok kuzum hepsini yaptım bitirdim sabırsızlıktan :) ama zaten yarın ve salı günü olmassam ki (inşallah olmam) hamile olduğumu anlarım ilaç kullandığım için bu kadar net konuşuyorum bende meraktan çatlıcam ama beklemem lazım :/
Duphaston kullanıyorum tatlım bu 3. Ayımdı doktorum hem adet göreyim diye hemde bebek olursa tutsun diye verdiNe ilaci kullandin
Bu ilaç sayesinde çok şükür 3 ayda yada 4 ayda bir gördüğüm adeti 28 güne indirdimNe ilaci kullandin
Ay kuzum valla sanki var sende bebis bendeki belirtler de aynı 1-2 kez midem ağzıma geldi dün adet agrisi yokluyor arada :). Bide kızlar bisey soylicem ben hamileysem burda paylaşır miyim bilmiyorum çünkü 1. Hamileliğim de biliyorsunuz bebeğim 11 haftalikken kalbi durmuş ve burdaki arkadaşlar ben yokken nazar degdi buraya bir sürü insan giriyor hepsi okuyor yazdıklarımızı dediler o günden beri aklimdan çıkmıyor bunlarYa bide sol kasığım çekiyo sanki gerinemiyorum yani belim çok ağrıyo ve sabahları kalktığımda midem çalkalanıyor sanki uzun bi süre bişey yiyemiyorum göğüslerimdeki hassasiyet ise zaman zaman oluyo özellikle yürürken sızlıyo
Bende inofolic combi kullandim bu ay doktor vermedi aslinda pcolular kullaniyo ama hem folik asit hem de yumurta kalitesini artiran bi ilac o yuzden kendim alip ictimBu ilaç sayesinde çok şükür 3 ayda yada 4 ayda bir gördüğüm adeti 28 güne indirdim
Sen bilirsin canim oyle dusunuyosan yazma tabiAy kuzum valla sanki var sende bebis bendeki belirtler de aynı 1-2 kez midem ağzıma geldi dün adet agrisi yokluyor arada :). Bide kızlar bisey soylicem ben hamileysem burda paylaşır miyim bilmiyorum çünkü 1. Hamileliğim de biliyorsunuz bebeğim 11 haftalikken kalbi durmuş ve burdaki arkadaşlar ben yokken nazar degdi buraya bir sürü insan giriyor hepsi okuyor yazdıklarımızı dediler o günden beri aklimdan çıkmıyor bunlaraynı anda çokta üzüldüm keşke daha erken söyleselerdi amaaa herşey kader kısmet demek ki hayırlısı böyleymiş Naberr Sevsev12 diger kızlar
İnşallah kuzum öyle görünüyor inşalah öyledir :) yaa kuzum nazara inanırım tabikide sende haklısın ama ben olursa 3 ay kimseye söylemeyi düşünmüyorum eşimle kararımız bu seninde kararına saygı duyarız tabikide istersen söylemeyebilirsinAy kuzum valla sanki var sende bebis bendeki belirtler de aynı 1-2 kez midem ağzıma geldi dün adet agrisi yokluyor arada :). Bide kızlar bisey soylicem ben hamileysem burda paylaşır miyim bilmiyorum çünkü 1. Hamileliğim de biliyorsunuz bebeğim 11 haftalikken kalbi durmuş ve burdaki arkadaşlar ben yokken nazar degdi buraya bir sürü insan giriyor hepsi okuyor yazdıklarımızı dediler o günden beri aklimdan çıkmıyor bunlaraynı anda çokta üzüldüm keşke daha erken söyleselerdi amaaa herşey kader kısmet demek ki hayırlısı böyleymiş Naberr Sevsev12 diger kızlar
Evet biliyorum o ilacı bendede pko var ama doktorum bana vermedi o ilaçtan çünkü benim rahatsızlığım çok ağır değilmiş yani zaten sadece sol yumurtalığımda var sağ temiz çok şükür ama sen keşke doktorun vermeden kullanmasaydın belki sana bi yan etkisi falan olur bilemessinBende inofolic combi kullandim bu ay doktor vermedi aslinda pcolular kullaniyo ama hem folik asit hem de yumurta kalitesini artiran bi ilac o yuzden kendim alip ictim
Sen bilirsin canim oyle dusunuyosan yazma tabi
Bende pco yok canim ben kendim kullandim ilac degil zaten ustunde de yaziyor bir de ebeyim ben arastirdim o ilaci bayaEvet biliyorum o ilacı bendede pko var ama doktorum bana vermedi o ilaçtan çünkü benim rahatsızlığım çok ağır değilmiş yani zaten sadece sol yumurtalığımda var sağ temiz çok şükür ama sen keşke doktorun vermeden kullanmasaydın belki sana bi yan etkisi falan olur bilemessin
Bende Eger tekrar hamile kalirsam esimLe kimseye söylememeyi düşünüyoruz ilk 3 ay çünkü herkese söyledik ve açıklama yapmak insanlara çok yıpratıcıİnşallah kuzum öyle görünüyor inşalah öyledir :) yaa kuzum nazara inanırım tabikide sende haklısın ama ben olursa 3 ay kimseye söylemeyi düşünmüyorum eşimle kararımız bu seninde kararına saygı duyarız tabikide istersen söylemeyebilirsin
He tamam o zaman kuzum tabikide sen daha iyi bilirsin inşallah iyi gelir o ilaç :) ve madem bişey sorayım sana :) bu inofolic tam olarak ne görevi görüyo ve benim kullandığım duphaston hakkında bi bilgin varmı ?Bende pco yok canim ben kendim kullandim ilac degil zaten ustunde de yaziyor bir de ebeyim ben arastirdim o ilaci baya
İnofolic te hem folik asit var hemde inotizol ismi sanirim bi madde var yumurta kalitesini artiriyo ben onun icin ictim zaten senin ilaca bakmadim hic canim onu bilemiyorimHe tamam o zaman kuzum tabikide sen daha iyi bilirsin inşallah iyi gelir o ilaç :) ve madem bişey sorayım sana :) bu inofolic tam olarak ne görevi görüyo ve benim kullandığım duphaston hakkında bi bilgin varmı ?
Aynen öyle kuzum en doğrusu tabikide verende alanda Rabbim ama bilemiyoruz işte en azından sağlıklı oldukları duyalım kalp atışlarını duyalım öyle söyleriz daha doğru olur yani ben böyle düşünüyorum.. çünkü benim abimin eşi haziranda hamile olduğunu öğrendi kan değeri çok düşüktü ama tabi o heyecanla bütün aileye söylediler iki gün sonra düşük yaptı yani bi tuhaf oldu şimdi onlarda olursa uzun süre kimseye söylememeyi düşünüyorlarBende Eger tekrar hamile kalirsam esimLe kimseye söylememeyi düşünüyoruz ilk 3 ay çünkü herkese söyledik ve açıklama yapmak insanlara çok yıpratıcıNaberr
Hmm anladım kuzum iyiymiş o zaman hadi inşallah iyi gelir sana ne zamandır istiyodun sen bebek ?İnofolic te hem folik asit var hemde inotizol ismi sanirim bi madde var yumurta kalitesini artiriyo ben onun icin ictim zaten senin ilaca bakmadim hic canim onu bilemiyorim
8 ay oldu canim bide benim goguslerimde kistler var onlarin gecmesi icin onerdi doktorHmm anladım kuzum iyiymiş o zaman hadi inşallah iyi gelir sana ne zamandır istiyodun sen bebek ?
Yani bide benimki erken değildi benim de kan değerim dusuktu bir kac defa kanamam oldu ama sonradan herşey yoluna girdi bebegin kalp atisi normaldi normal büyüyordu taki 11. Haftada kalp atışı durana kadar 12. Haftada 2li teste gittiğimde öğrendim ama öncesinden bisey oldugunu hissetmiştim zaten kurtaj randevume 2 gün kala düşürdüm yavrumu tam oluşmuş küçücük bir bebektiAynen öyle kuzum en doğrusu tabikide verende alanda Rabbim ama bilemiyoruz işte en azından sağlıklı oldukları duyalım kalp atışlarını duyalım öyle söyleriz daha doğru olur yani ben böyle düşünüyorum.. çünkü benim abimin eşi haziranda hamile olduğunu öğrendi kan değeri çok düşüktü ama tabi o heyecanla bütün aileye söylediler iki gün sonra düşük yaptı yani bi tuhaf oldu şimdi onlarda olursa uzun süre kimseye söylememeyi düşünüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?