İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ay yavrum ya şu an ne desem boş biliyorum kuzum üzüleceksin tabikide vicdanlı insanlarız biz ve o senin bedenindeydi senin yavrundu ama merak etme cennete bekliyo o seni kuzum sonuçta Allah tarafından olan bişey bu ne zaman ne olcağını bilemiyoruz ama topla kendini demekki ömrü o kadarmış o yüzden Allahtan isterken hep hayırlısını istemek çok önemli buda senin sınavınmış çok ağır bişey yaşamadım ama tahmin edebiliyorum acını rabbim sabır versin ve hayırlı zamanda yeniden annelik duygusunu yaşatsın sana canım

Çok çok teşekkür ederim. Her kelimene harfiyen katılıyorum çok doğru! Ben rabbimden hep hayırlısını istedim demek ki hayırlısı böyle olanıymış. Rabbim sana hayirlisi sağlıklı bir evlat nasip etsin

Aminnn kuzum Allahım nerde varsa isteyen gerçekten anne olmayı hakeden insanlara annelik duygusunu yaşatsın sanada hayırlısını versin kuzum inşallah :) aslında bu Zamanda kafamız rahat olcakki daha iyi olsun ama olmuyo işte belki yanlı dua ediyorum ama İnan bu sabahtan beri adet olmayayım diye yalvarıyorum resmen ve 12yi geçti burda saat hala hiçbirşey yok inşallah bebeğim benimledirde o yüzden gelmiyordur adetim :/ :)

Bugun yumurtlama günüm ama 3 4 gün önceden mide bulantısı bel ağrısı karnımda gaz sancısı başladı kabız oldum resmen karnımın içi acıyo ve kasık ağrım var sol tarafta hafif belli belirsiz bi şişlik var gibi kasığımda geçen ay hsg çektirdim ve 3 4 ay da bi kontrole gidiyorum kist felan yok dediler şuanki ağrılarım kist ağrısı felanmıdır acaba 3 4 ay gibi bi zamanda olusup ağrı yapar mı bi arkadaşım kısa zamanda yapmaz dedi ama bilmiyorum korktum birazcıkta

Valla canım yumurtlama döneminde çoğu kişinin böyle belirtileri oluyomuş benim ağrı dışında bi belirtim olmuyo he bendede kist var ama sertlik şişlik yok muhtemelen yumurtlama gününde olduğun için bunları yaşıyo olabilirsin

Gebelik olabilir mi acaba dedim çünkü çok hafif yapısıklık varmış ve açıldı dedi korunmuyoruz da üstüne görmüş olabilirmiyim acaba dedim

Kist ağrısı oluyor mu canım bide ağrı yapması için baya zaman geçmesi gerekiyo galiba

Kist ağrısı oluyor mu canım bide ağrı yapması için baya zaman geçmesi gerekiyo galiba
Benim genelde adet dönemimde oluyo ağrı canım acile gidip serum takıyolardı ağrı öyle geçiyordu ama günlük hayatımda öyle belli bi ağrım olmuyodu zaten şu an hala polikistik över var bendede ama dediğim gibi günlük yaşantımı etkilicek bi ağrım olmuyodu çoğu zaman hem sen hsg çekilmişsin doktorda yok dediğine göre için rahat etsin yumurtlama ağrısıdır o

İnşallah canım ya çok gerildim valla hsgde görülmez dediler yumurtalıktaysa dediler ço k etkilendim

Tam kasık çizgimde biraz şişlik gibi böyle

İnşallahhhh :) of nasıl heyecanlı ya. Ne zamandır istiyorsunuz? Ne kadarlık evlisin? Test yapmayi düşünüyor musun? Mümkünse önceki aldığın testin markasından farkli olsun

İnşallah canım ya çok gerildim valla hsgde görülmez dediler yumurtalıktaysa dediler ço k etkilendim
Olur mu ya hsgde herşey belli oluyo olsa görülürdü ki normal ultrasonda bile görülüyor canım yinede içine sinmiyosa bi doktora gider gösterirsin ama için rahat olsun kist öyle dışardan belli etmez kendini

İnşallahhhh :) of nasıl heyecanlı ya. Ne zamandır istiyorsunuz? Ne kadarlık evlisin? Test yapmayi düşünüyor musun? Mümkünse önceki aldığın testin markasından farkli olsun
İnan varya stresten uykum yok ya ve kupkuruyum normalde adet olcağım zaman ıslak olurum :) 2 senelik evliyim kuzum 3 yılımıza girdik 2 hafta önce ve aynı gün benim Doğum günümdü o yüzden bu ay biraz daha fazla istiyorum:) ve test yapmayı düşünmüyorum kuzum bayram girdi zaten araya eğer gelmesse bayramda direk kan vercem zaten en son yaptığım test bilmediğim bi markaydı pek güvenmedim öylesine yapmıştım ama onda bile bariz ikinci çizgi silik var ya çok heyecanlıyım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…