İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Valla bende hamile kaldığımda kup kuruydum kuzum hic islaklik yoktu :) bende çok heyecanlıyım yarin sabah tekrar test yapicam. Bende 1.5 yıllık evliyim 26 yaşındayım eşimse 34 yasında ikimizde çok istiyoruz hayirlisi bakalim. Valla en kısa sürede yap bir test ben senden daha heyecanlıyım senin için:)

Gunaydin kizlar test yapmadim cunku atesim dusmeye baslamis bugun ama dun gece ruyamda bi bebek gordum benim mi bilmiyorum ama 2 kisi vardi onlardan sakliyordum bebegi bulup benden almasinlar diye eve geliyorlar bulmak icin ama ben bebegi bi oraya sakliyorum bi buraya sonra bulamayip gittiler

KuZum yerlesme olunca ateş basıyor sonra normale dönüyorsun haberin olsun. Bunu yaşadım. İnşallah vardır :) test varsa yap ne kaybedersin ki?

KuZum yerlesme olunca ateş basıyor sonra normale dönüyorsun haberin olsun. Bunu yaşadım. İnşallah vardır :) test varsa yap ne kaybedersin ki?
Yok canim ben ates olcme teknigini kullaniyorum her sabah ates olcup tabloya giriyorum ve ateşin hic dusmemesi gerekiyordu

Yok canim ben ates olcme teknigini kullaniyorum her sabah ates olcup tabloya giriyorum ve ateşin hic dusmemesi gerekiyordu
:) kafayi yorma böyle şeylere yahu takma rahat ol. İnşallah vardır sırf ateşin düştü diye hamile değilsin anlamina gelmez. Bazı şeyler bazı kişiler için geçerlidir

Ay canım benim ya :) rabbim nasip etsin en kisa zamanda inşallah. Göğüslerim sızlıyor,agriyor,kasiklarimda batmalar var bazen adet olacağım gibi bir uyuyup uyansam da test yapsam hemencicik :)
Benimde goguslerim aciyor ama benimkiler proglemli oldugu icin belirti saymiyorum bende de adet olacak gibi agri var bugun

Benimde goguslerim aciyor ama benimkiler proglemli oldugu icin belirti saymiyorum bende de adet olacak gibi agri var bugun
Ay hadi inşallah:) ben umutluyum çünkü önceden de bunu yaşadığım için biliyorum. Adet ağrısı oluyor adete 4-5 gün kala her an adet olacak gibi ama tabi ko hamileysen adet olmuyorsun :)

Kuzum sabah kalktım yani şimdi hiçbirşey gelmemiş ama belimle kasığım aynı adet ağrısı gibi ağrıyo olcam galiba offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…