6 ağustos ama üstüne görmüş olabilirmiyim acaba dedimHe gebelikte olabilir canım tabikide en son adetin ne zamandı ?
Geçen ay hsg den sonra 12 14 16.günde ilişki demişti ve oldu düzenliHe gebelikte olabilir canım tabikide en son adetin ne zamandı ?
Hiç gebelik olmadığı için ve tam hesapladığıma göre geçen aya göre üstüne gördüysem tabi belirtiler bu dönemlerde olduHe gebelikte olabilir canım tabikide en son adetin ne zamandı ?
Valla bende hamile kaldığımda kup kuruydum kuzum hic islaklik yoktu :) bende çok heyecanlıyım yarin sabah tekrar test yapicam. Bende 1.5 yıllık evliyim 26 yaşındayım eşimse 34 yasında ikimizde çok istiyoruz hayirlisi bakalim. Valla en kısa sürede yap bir test ben senden daha heyecanlıyım senin için:)İnan varya stresten uykum yok ya ve kupkuruyum normalde adet olcağım zaman ıslak olurum :) 2 senelik evliyim kuzum 3 yılımıza girdik 2 hafta önce ve aynı gün benim Doğum günümdü o yüzden bu ay biraz daha fazla istiyorum:) ve test yapmayı düşünmüyorum kuzum bayram girdi zaten araya eğer gelmesse bayramda direk kan vercem zaten en son yaptığım test bilmediğim bi markaydı pek güvenmedim öylesine yapmıştım ama onda bile bariz ikinci çizgi silik var ya çok heyecanlıyım ya
Ben yaptim tatlim malesef negatif sanirsam bisey yokGünaydın kızlar. Nerelerdesiniz? Kimler test yapti?
KuZum yerlesme olunca ateş basıyor sonra normale dönüyorsun haberin olsun. Bunu yaşadım. İnşallah vardır :) test varsa yap ne kaybedersin ki?Gunaydin kizlar test yapmadim cunku atesim dusmeye baslamis bugun ama dun gece ruyamda bi bebek gordum benim mi bilmiyorum ama 2 kisi vardi onlardan sakliyordum bebegi bulup benden almasinlar diye eve geliyorlar bulmak icin ama ben bebegi bi oraya sakliyorum bi buraya sonra bulamayip gittiler
Bata daha var ama sıkma canını şimdiden sakinBen yaptim tatlim malesef negatif sanirsam bisey yok
Yok canim ben ates olcme teknigini kullaniyorum her sabah ates olcup tabloya giriyorum ve ateşin hic dusmemesi gerekiyorduKuZum yerlesme olunca ateş basıyor sonra normale dönüyorsun haberin olsun. Bunu yaşadım. İnşallah vardır :) test varsa yap ne kaybedersin ki?
:) kafayi yorma böyle şeylere yahu takma rahat ol. İnşallah vardır sırf ateşin düştü diye hamile değilsin anlamina gelmez. Bazı şeyler bazı kişiler için geçerlidirYok canim ben ates olcme teknigini kullaniyorum her sabah ates olcup tabloya giriyorum ve ateşin hic dusmemesi gerekiyordu
Umarim canim ruyamdaki bebekte cok tatliydi ya:) kafayi yorma böyle şeylere yahu takma rahat ol. İnşallah vardır sırf ateşin düştü diye hamile değilsin anlamina gelmez. Bazı şeyler bazı kişiler için geçerlidir
Ay canım benim ya :) rabbim nasip etsin en kisa zamanda inşallah. Göğüslerim sızlıyor,agriyor,kasiklarimda batmalar var bazen adet olacağım gibiUmarim canim ruyamdaki bebekte cok tatliydi ya
Benimde goguslerim aciyor ama benimkiler proglemli oldugu icin belirti saymiyorum bende de adet olacak gibi agri var bugunAy canım benim ya :) rabbim nasip etsin en kisa zamanda inşallah. Göğüslerim sızlıyor,agriyor,kasiklarimda batmalar var bazen adet olacağım gibibir uyuyup uyansam da test yapsam hemencicik :)
Ay hadi inşallah:) ben umutluyum çünkü önceden de bunu yaşadığım için biliyorum. Adet ağrısı oluyor adete 4-5 gün kala her an adet olacak gibi ama tabi ko hamileysen adet olmuyorsun :)Benimde goguslerim aciyor ama benimkiler proglemli oldugu icin belirti saymiyorum bende de adet olacak gibi agri var bugun
Umarim canim bu ay cok umitlenmiyorum uzulmeyeyim diyeAy hadi inşallah:) ben umutluyum çünkü önceden de bunu yaşadığım için biliyorum. Adet ağrısı oluyor adete 4-5 gün kala her an adet olacak gibi ama tabi ko hamileysen adet olmuyorsun :)
Attim artk kafamdan tatlim zaten yarin tatile cikacaz artk regli bekliyorumBata daha var ama sıkma canını şimdiden sakin
Adetin herzamanki gibi aynı mıydı canım ?Hiç gebelik olmadığı için ve tam hesapladığıma göre geçen aya göre üstüne gördüysem tabi belirtiler bu dönemlerde oldu
Kuzum sabah kalktım yani şimdi hiçbirşey gelmemiş ama belimle kasığım aynı adet ağrısı gibi ağrıyo olcam galibaValla bende hamile kaldığımda kup kuruydum kuzum hic islaklik yoktu :) bende çok heyecanlıyım yarin sabah tekrar test yapicam. Bende 1.5 yıllık evliyim 26 yaşındayım eşimse 34 yasında ikimizde çok istiyoruz hayirlisi bakalim. Valla en kısa sürede yap bir test ben senden daha heyecanlıyım senin için:)
Valla kuzum eğer adetin kahverengi veya pembesi geldiyse yani kırmızıya dönmediyse tabikide ihtimalin var6 ağustos ama üstüne görmüş olabilirmiyim acaba dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?