iliskiden sonra regl gecikmesi

melisaa33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
6
0
34
öncelikle selam kızlar sürtünme yoluyla bi iliski yasadim korkudan ilk hafta kan testi verdim ilk hafta cikmadigini biliyorum fakat icim rahatlasın diye yaptim, <002 cikti değer levonorgestrel ertesi gün hapı da kullandım bugün regl olmam lazim fakat reglim gelmedi tedirginim kahverengi akintimda oldu bu neden olur

öncelikle selam kızlar sürtünme yoluyla bi iliski yasadim korkudan ilk hafta kan testi verdim ilk hafta cikmadigini biliyorum fakat icim rahatlasın diye yaptim, <002 cikti değer levonorgestrel ertesi gün hapı da kullandım bugün regl olmam lazim fakat reglim gelmedi tedirginim kahverengi akintimda oldu bu neden olur
merhaba bende aynı şeyi yaşadım üstümde çamaşır vardı boşalma olmadi ama bi temas oldu belki kaydiysa degdiyse diye korkuyorum reglim zaten cok duzenli değildir bu sefer de tam regl tarihimde sevdigim birinin ölümü haberini aldim ve gecesinde camur gibi gelmeye basladi sabah uyandigimda kan geliyordu az da olsa ama sonra yine çamur gibi oluypdu bazi zamanlar yine kan sonra yine camur gibi oluyordu regl agrimi da çektim ama ilk defa böyle bisey yasadigim icin cok korkuyorum suan bu durumun 6. gunu muhtemelen daha regle cevirmez sizce neden olur cok korkuyorum

X