iliskiden zevk alamiyorum yardim lutfen :(

aynstayninkizi

İhlamurlar cicek actigi zaman..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
15
2
Arkadaslar merhaba. Ben vajinismustum cok sukur atlattim ama simdide yasadigim iliskiden zevk alamiyorum. Yardim edin lutfen. Nisanlima soylemekten cekiniyorum ayriliriz diye korkuyorum. Onu cok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum :KK43:

O seni kaybetmesin. Sen neden kaybetme korkusu yaşıyorsun ki! Ilişkiden zevk alip almaman partnerinden kaynaklı. Hem biraz daha zaman ver kendine. Kolay birşey degil atlattigin.

Arkadaslar merhaba. Ben vajinismustum cok sukur atlattim ama simdide yasadigim iliskiden zevk alamiyorum. Yardim edin lutfen. Nisanlima soylemekten cekiniyorum ayriliriz diye korkuyorum. Onu cok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum :KK43:

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Vajinismus değildim ama ilki çok zor ve kanamalı oldu. 2 ay oldu bazen ufacık kanama oluyor hala. Acaba bu yüzden farkında olmadan sürekli korku mu yaşıyorum diye düşünüyorum? Açık konuşacağım ama eşim vajinamın dar olduğunu ve kendisinin zevk aldığını söylüyor. Penis boyutunda da bir sıkıntı yok hani ondan desem. Ama o anlarda kendimi ağlayacak gibi hissediyorum çünkü neredeyse his yok. Yok mu bunun bir çözümü?

ben daha atlatamadım vajinismusum eşimle yakınlaşmaktan korkar oldum sonu yine aynı olacak diye. hiç zevk almıyorum aklıma acıdan başka birşey gelmiyor zevk almadığımdan ıslaklık gidiyor daha çok acı çekiyorum eşimde bırakıyor. umutlanıyorum olacak bu sefer diye yine aynı değişen bişey yokkkkk. siz nasıl atlattınız

bızım bır akrabada böyle rahatsızdı neyse evlendı ama bu durumu evlendıgı kısıye dıyemedı..

ve bes sene boyunca ılıskıye gıremedı esıde sırf onu sevdıgı ve bu hastalığını yüzüne vurmak veya mıllete duyurmamak ıcın kimseye demedı..

ama baktıkı duzelmıyor cocukda olsun ıstıyor ama ılıskıde olmayınca boşandılar..

canım bende ilk zamanlar pek birşey anlamıyordum. Zamanla düzeliyor merak etme. Birazda akışına bırak kafana takma hep kafamıza taktığımızdan oluyor

Merhaba oncelikle nacizane bir kac tavsiyem olacak zevk alamamanin en buyuk sebebi cinsel birlesmeyi gorev olarak gormen emin olabilirsin bu genelde bas sebep..esim istiyor bende utu gibi camasir,yemek gibi kadinlik gorevim diye benden sogumasin diye yapiyorum diyor bircok kadin..
2.sorun eslerle acik acik beklentilerimizi istek arzumuzu bizi yonlendirmesini istemeye utaniyor turk kadini ve bitsede gitsek tarzinda davraninca emin ol hic yapma daha iyi diye dunuyor erkek..
3.hemen tak fisi bitir isi olunca zevk almaman dogal onsevisme sart sana kucuk opucuklerle sevkatli sarilmasi senin kasilmani engelleyecektir
4 kendine guven en en en onemli noktalardan biri sonucta cinsellik sadece erkegi mutlu etmek icin yapilmamali ve karsindaki insani en cok mutlu eden senin duydugun zevktir
5 konusarak cozulmeyecek sorun yok yeterki kendini iyi ifade et ve bir evliligin mutlu bir evlilik olmasinin %80 i kesinlikle iyi cinsellik yasamaktan geciyor unutma

Bu arada bununla ilgili internetten arama ve arastirma yaparak farkli seyler ogrenebilirsin emin ol sadece karsindaki insani degil kendinide daha iyi hissedeceksin

bende sen gbiydim yeneli 2 ay oldu su son 2 ilişkiden beri zevk alıyorum kadın oldumu anladım resmen :) biraz ara verin 1 hafta daha fazla belki sontra deneyin özleyin birbirinizi ilişki pehrizi yapin kısacası kendini kasma korma acıcak diye acımıyo emin ol bende sen gbiydim bi kere olmuş olan artık ölmedik dmi :) dahada bişey olmaz artık kasma sal gitsin :))

X