ılışkım 1 ay oldu ( yorumlayın )

sevdagnc19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
145
23
29
gunaydın millet:)
buraya ay ay ilişkım hakkında bılgı vericem sizden yorumlamanızı ıstıyorum.
kendısı ıle lise 1 de aynı sınıfdaydık.
suan 19 yasındayız cevresı olan bı tip. subat ayında konusmaya basladık sevgılı olduk ben ayrıldım bu yıne hergun yazdı . nısan ayında antalyaya temelli gitcegini ogrendım bu sureklı benden bı gıtme lafı beklıyodu ben gıtmez sandım git filan dedim cocuk cidden gitti tabi. sonra oraya gidince pişman oldum onunda barısmaya zaten niyeti vardı barıstık .
eskı sevgılısı bunu aldatmış kızlara guvenmiyo benide sorguluyo bazen bı yere gitsem yuz soru soruyodu bu durum azaldı bıraz. ilk cıktıgımızda cok kız fotolarını begeniyodu yok kardesim filan gibisinden bu durumda azaldı . kavgalarda azaldı suanlık bı sorun yok. kendısı sureklı ben aylık ılışkilerden sıkıldım senle ciddiyim filan diyo . ben cok kıskancım kıskanınca agzımdan cıkanı kulagım duymuyo buna bı cozum gerek . ciddi bişeyler olsun istiyorum artık.
suan kendısı antalyada temmuzda doncek .
bu ılışkıden adam olurmu ??

suan 19 yasındayız cevresı olan bı tip. subat ayında konusmaya basladık sevgılı olduk ben ayrıldım bu yıne hergun yazdı . nısan ayında antalyaya temelli gitcegini ogrendım bu sureklı benden bı gıtme lafı beklıyodu ben gıtmez sandım git filan dedim cocuk cidden gitti tabi. sonra oraya gidince pişman oldum onunda barısmaya zaten niyeti vardı barıstık .
eskı sevgılısı bunu aldatmış kızlara guvenmiyo benide sorguluyo bazen bı yere gitsem yuz soru soruyodu bu durum azaldı bıraz. ilk cıktıgımızda cok kız fotolarını begeniyodu yok kardesim filan gibisinden bu durumda azaldı . kavgalarda azaldı suanlık bı sorun yok. kendısı sureklı ben aylık ılışkilerden sıkıldım senle ciddiyim filan diyo . ben cok kıskancım kıskanınca agzımdan cıkanı kulagım duymuyo buna bı cozum gerek . ciddi bişeyler olsun istiyorum artık.
aylık burç yorumcusu ,ilişki yorumcusu mu belledin bizi kardeş:KK53::KK70:

iyi ama daha zaten çok yeni yani bu ilişkiden bir şey çıkar ya da çıkmaz diye kimse bir şey diyemez ki, zaman göstericek onu ve bu arada o ilişki çok çok iyi de olsa eğer kıskançlık durumunda ağzınızdan çıkanı kulağınız duymucaksa o ilişkiden çokta bir şey beklemeyin

yorumluyorum bu ilişkiden adam değil ,kardan adam olur gibi bir his var içerimde:KK53:

iyi ama daha zaten çok yeni yani bu ilişkiden bir şey çıkar ya da çıkmaz diye kimse bir şey diyemez ki, zaman göstericek onu ve bu arada o ilişki çok çok iyi de olsa eğer kıskançlık durumunda ağzınızdan çıkanı kulağınız duymucaksa o ilişkiden çokta bir şey beklemeyin[/QUOTE
tskler beklemem bende:KK70:

Ay ay yorumlamak ya da durum bildirmek derken?
Sevgilinden "çocuk" ,"bu" diye bahsetmen ve konu başlığın çok itici. Ayrılmayı,barışmayı,kıskanmayı vb. 1 ayın içine nasıl sığdırdınız onu da merak ettim.

Ne gülüp duruyorsun komik olan ne, saçma sapan bi konu açmışsın gene de insanlar yorumluyo gülmüyo da sen mi bizi kafaya alıyorsun

gözden uzak olan gönüldedn de ırak olur. çok dikkatli ol birsürü görüp duyuyoruz.farklı ilişkilerdeki olumsuz sonuçları

X