ilişkiye giremiyorum yardım edin..

mocici

evli..mutlu..inşallah<3
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
699
463
30
1 yıldır evliyim cinsel ilişkiye giremiyorum lütfen acil yardım edin :KK43:

jinekoloji ye gitmk istiyrm egzersiz de yaptım ama uzun süreli yapmadm cnm acıyo her seferinde bıraktım

hiç bişey için geç değildir ertelemeyin lütfen ve utanılcak bişi yok gidin kontrolunuzu yaptırın yoksa hep böyle bu sıkıntı ile yaşamak zorunda kalırsınız...

psikolojim de bozuldu iyice ya kendimi kötü hissediyrm artk umarım doktor bu işi halleder ya :KK43:

Merhaba bende vajinusmustum kendi çabalarımla burdaki yorumları okuyarak egzersizleri yaparak yendim. Önemli olan beyne gönderîlen komutları ters çevirmek. Eşinize canınız yansada acıyor demeyin kesinlikle ve acıyı aklınızdan çıkartın canım acımıyor kendimi eşime teslim ediyorum die komutlar gönderin beyninize

her seferinde böyle diyerek başlıyrm ama iş oraya gelince beynim duruyo korku aklıma geliyo sonra geri kaçıyrm ya olmuyo işte :KK43:

her seferinde böyle diyerek başlıyrm ama iş oraya gelince beynim duruyo korku aklıma geliyo sonra geri kaçıyrm ya olmuyo işte :KK43:
Canım senin canın yandığı için korku oluşmuş bi hastalık degil vajinan dardır oyüzden canın acıyodur doktora git kayganlaştırıcı jel tarzında bişey hemen sorunun hallolur boşuna beklemişin eşinede yazık onuda üzme bence hemen git doktora çekinecek bişey yok

parmak egzersizi yaptık bi süre sonra canım yanınca bıraktık aparat mı yapsam bilmiyrm kafam karıştı ya

eger sorunun dewam ediyorsa ki umarim etmiyordur.sana yardimci olmak isterim.sakin ozel doktorlara gidip 4-5 bin kaptirma.

Son düzenleme:
Merhaba bu vajina aparati ne oluyor

merh
emla krem var ben onun sayesinde ilişkiye girdim vajinada uyuşukluk oluyo sonra istesende kendini kasamıyorsun

Tesekkur ederim arkadaşlar çok şükür bitti 1.5 ay oldu biteli destek için tesekkur ederim:)

X