• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkşden sonra kanama

betbet85

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
110
-4
16
40
Adet olmama 5 gün var .ilişkiden sonra 1 damla kan vardı iç camasırında daha da olmadı .neden olabilir acaba.en son dogumdan sonra 3 yıl once smaer testi yaptırdım negatif zıkmıstı.

Rahim ağzı yarasından oluyodu bende ilişki sonrası. Muayene olmalısınız. Smear da tekrarlansın.

Adet olmama 5 gün var .ilişkiden sonra 1 damla kan vardı iç camasırında daha da olmadı .neden olabilir acaba.en son dogumdan sonra 3 yıl once smaer testi yaptırdım negatif zıkmıstı.

Bir damla kandan birşey olmaz.
Sürekşi olursa ozaman doktora git.

Uzun zamandır ilişkiniz olmuyor muydu acaba? Biz uzun süreli ilişki yaşamayınca ilk 1-2 ilişkimde kanamam oluyor

Yeterince ıslanmadıysanız tahriş olmuş olabilir, sürekli olmuyorsa ben olsam çok telaş yapmam

Yeterince ıslanmadıysanız tahriş olmuş olabilir, sürekli olmuyorsa ben olsam çok telaş yapmam
Dün hemen gttim panikten kadın doguma.baktı ultrasonla ve elle baktı oraya kist yok yumurtalıklar temiz.smear testi yaptı gitmisken.birde oraya bakarken fırca ile ucu da kan oldu korkulacak birsey yok dedi ama panikledim ole .tahrıs olmustur dedi

Dün hemen gttim panikten kadın doguma.baktı ultrasonla ve elle baktı oraya kist yok yumurtalıklar temiz.smear testi yaptı gitmisken.birde oraya bakarken fırca ile ucu da kan oldu korkulacak birsey yok dedi ama panikledim ole .tahrıs olmustur dedi
Ay ben kendimi panik biri sanıyodum da hiç değilmişim ya aslında 🤭 bende de ara ara oluyor ama olduğu zamanların ortak noktası ıslaklığın az olduğu ilişkiler oluyor diye hiç önemsememiştim, iyi olmuş kontrol ettirmişsiniz

Hemde nasıl paniğim😀hemen kosarım doktoraa.oraya bakarken de kanamanın gelmesi de normaldir sanırım.cok hassaslazmıs orası

Hemde nasıl paniğim😀hemen kosarım doktoraa.oraya bakarken de kanamanın gelmesi de normaldir sanırım.cok hassaslazmıs orası
İyi yapmışsınız bende hemen giderim 🥲 ben adet olurken bir sabah ped pihti doluydu hemen gittim polip ve myom vardi bebeğim olmuyordu alindi bebek oldu.

İyi yapmışsınız bende hemen giderim 🥲 ben adet olurken bir sabah ped pihti doluydu hemen gittim polip ve myom vardi bebeğim olmuyordu alindi bebek oldu.
Gecmşs olsun ozman sizede.ben cok panigimdir hep.dün gittim işte doktor orayı muayene wderken fırcannın ucunda bile kanı görğnce .hic aklına kötu birsey getirme enfeksşyona baglı olabilşr dedi ama aglıcaktım

Rahim ağzı yarasından oluyodu bende ilişki sonrası. Muayene olmalısınız. Smear da tekrarlansın.
Dün gittim.smear twsti yaptı.yara yok kist yok hersey iyi cıktı.akıntım cok varmıs enfeksiyonsan olmus ılabilşr dedi.cunkü ıaraya bakarken bile fırca var dı elinde ucu kan olmustu.onu görünce korktum ama

Back
X