İlk 12 Haftada antibiyotik kullanan var mıı?

gamze0207

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
13
3
40
Kızlar moralim çok bozuk. Hamileliğimin 6+2. haftasındayım. Bağdemciklerim şişti ve doktor antibiyotik verdi. İlk 12 haftada antibiyotik kullanan var mı?

hamilelikte kullanilabilen bir ilac vermistir korkma bebege zarar verecek birsey vermezler zaten.bende astim hastasiyim astim ilaci kullaniyorum hepte kullanmak zorundayim.

bende kullandım 7 haftalıkken kullanmazsan daha kötü olur dediler şimdi 12 haftalığım doktor bi sıkıntı yok dedi

Cnm telas yapma...
Ilk uc ayda 3 kutuya yakin antibiyotik kullandim...
Farenjitim var...
3_6 ay arasi gebelik rahat geçiyor
Kullandigimiz vitaminler ve guzel beslenmeyle bagisikliksistemini gucleniyor...
Son 3 ayin çerisindeyim
Ikinci zor donem başladı
Yine kullaniyorum antibiyotigi

Alttaki linkte gebelikte kullanılan ilaclar var
Druna guven
Enfeksiyon Hastalıklarından kurtulman icin ilac kullanman hem bebeginin gelisimi hem seni n icin gerekli cnm...

http://www.hamilelerkulubu.com/inde...-&catid=131:jin-op-dr-hakan-gurbuz&Itemid=191

Merhaba bende 19 haftalik hamileyim bugun doktorum amoxcillin 250 mg verdi icinde 15 tane var kullanan varmi bir sey olmaz degilmi

Kızlar Merhaba..Bende 17.haftanin icerisindeyim.Rabbim hepimize şifa ve kolaylıklar versin inşAllah.
Hamileligimin 5.haftasinda 1,5 hafta suresince Kbb enfeksiyonundan oturu agumentin 625 mg lik ve bazi pastil ve spreyler kullanmak zorunda kaldim.Cok sukur iyilestim ve bir sorun olmadi.
Simdi 3 gundur yine bir Kbb allerji+enfeksiyondan oturu ayni antibiyotigi ve birtakim baska sprey ilac daha kullaniyorum.bu sefer 5 gun dedi dr.um.
Sonucta annedeki enfeksiyon ve bakteriler bebege daha zararli oldugu icin bir sıkıntı olunca mecburen hamilelige uygun ilac kullaniyoruz.
Yanlız benim sahsima ait fikrim olarak eczacilardan alinan bilgilerle degil(ne icin ne ilac gerekir gibi) durum hamilelik oldugu icin mutlaka ilgili bolumun dr.larina muayne olupta tedavi olmaliyiz.
Allah hepimize saglikli,hayırli fogumlar nasib etsin.Sevgiyle Canlar..

X