ilk 3 ayinda kanama geçirenler

minikkus_

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
14
4
34
Kizlar merhaba 8 haftalik hamileyim 2 kez kanama gecirdim cok siddetli degil. Dr problem olmadigini soyledi kese iyi bebis iyi kalbi atiyor ama ben korkuyorum progestan kullanıyorum sadece. Tecrübeli olan arkdslar bizimle paylasim yaparsa belki biraz rahatlamis.olurum

Kizlar merhaba 8 haftalik hamileyim 2 kez kanama gecirdim cok siddetli degil. Dr problem olmadigini soyledi kese iyi bebis iyi kalbi atiyor ama ben korkuyorum progestan kullanıyorum sadece. Tecrübeli olan arkdslar bizimle paylasim yaparsa belki biraz rahatlamis.olurum
ilk hamileliğimde bir ay nerdeyse sürekli lekelenme oldu. bazen kanama bazen de kahverengi renkte. ilk zamanlar her aya kaldığımda kanama oluyordu sonra kendimi biraz yorunca olmaya başladı sancım da çoktu. hatta doktorum tutunması pamuk ipliğine bağlı dedi. bir ara da kalp atışı yok alacağız dedi. 4. ayda tekrar kanamam oldu. çok şükür sonunda oğlum doğdu. ben de progestan kullandım sadece 4. ayda progestan iğne de vermişlerdi
dinlen, stres yapma. tuhaf birşey hissettiğinde doktorunu hemen ara. inşallah sorun olmaz.

X