- 7 Haziran 2015
- 1.238
- 1.659
- 63
- Konu Sahibi lavieenrose_
-
Ben ilk adımı attım yine ayağım kaydı.
Haaa gormeme ihtimali var mi ben birine mesaj attimda umursamadi herhalde diye dusundumArkadaş listesinde ekli olmayan kişilerin mesajları diğer kutusuna düşüyor görmeyebilir yani
Bende 30un kıyısindayim eski is yerinde bi arkadas cok ilgi alaka gosterdi cekindim diye uzak durdum
Baska bi arkadas belli etmeye calisti gibi geldi( gercekten birsey hissetmiyordum ) ama cok deger verdigim sonradan gorusmek istedigim biriydi laf soz olacak kalbi kirilacakndiye okuzluk edip bana abla diyebilirsin dedim (nederler diye numarasini bile istemedim vedalasorken)
Hep alalem neder diye omrumuzu heder ettik bosver arkadasim elalwm ne derse desin sen at adimini olmasada bisey ilerde dizini dovmezsin insallah mutlu olur mutlulugunuda burda paylasirsin
Hoşlanmam karşılıksızmış.O kadar utana sıkıla söyledim.Karşılık alamamak ağır oldu.Aman geldi geçti şükür.ama ilk adimi attin diye mi kaydi
Hoşlanmam karşılıksızmış.O kadar utana sıkıla söyledim.Karşılık alamamak ağır oldu.Aman geldi geçti şükür.
abla diyebilirmisin dedin
benim gibi odunlar da varmis demek, icime su serpildi :)
disari karsi hep güclü olmanin yan etkileri
amaaaan nolucak diyemiyorum
hepimiz de mutlu oluruz insallah, cok amin
Haklisini belki bi engel var ama ne kaybedecek ki ilk adimi atarsaBence eğer ondada bişey olsa ınan o duygu yoğunlupu patlardı,açığa çıkardı,hoşlanda bıle belki onu tutan bır engel bar
Bence eğer ondada bişey olsa ınan o duygu yoğunlupu patlardı,açığa çıkardı,hoşlanda bıle belki onu tutan bır engel bar
O zaman projeden konuyu açın.Sohbet edin biraz.Eğer o da size karşı bir şey hissediyorsa muhakkak söyler.halbuki ne kadar zor olmustur acilmak...
hayirlisi buymus
ama ben acikcasi, acilmayi daha dogrusu hoslandigimi söylemeyi düsünmedim
daha önceki konusmamizda ilgilendigim bir proje hakkinda konustuk
yakinlarda olursan ugra anlatirsin felan demisti
ne bilim is den girerim konuya diye düsünmüstüm
halbuki ne kadar zor olmustur acilmak...
hayirlisi buymus
ama ben acikcasi, acilmayi daha dogrusu hoslandigimi söylemeyi düsünmedim
daha önceki konusmamizda ilgilendigim bir proje hakkinda konustuk
yakinlarda olursan ugra anlatirsin felan demisti
ne bilim is den girerim konuya diye düsünmüstüm
Sorma ya benimki resmen okuzluk ama ben gidecektim benden sonra dedikodu cikar uzulur falan diye dusundum zaten kendisinevduygusal bisey hissetmiyirdum o zamanlar onun duygularindanda emin degildim
Abla diye hitap ederse daha rahat ederiz diye dusuuyordum insanlar ne der diye bazen konusmaya cekiniyordum çunkü
Simdi keske agzim kirilsaydida o lafi etmeseydim diyorum
Vedalasirkende cok mahzun gordum bilmiyorum benle alakasi varmiydi yokmuydu ama cok fena oturdu icime cikmiyor hic aklimdan
Nolur rica etsem dua edermisiniz tekrar konusup gorusme firsatimiz olsun hatami telafi edebileyim
Haaa ne guzel bi bahanenizde varmis sizin bence bu firsati tepmeyin
Tamam arkadaslik istegini yollayin durumuda mesaj olarak atinevet var, yani baya biseyler konustuk
ben hoslantisini yanlis anlasam bile, aslinda isin icinden siyrilma ihtimalim cok yüksek :)
onun icin sadece arkadaslik istegi göndermeyi düsünmedim
Hiç durmayın.Bir adım atin. Projeden konuşun.Bir de beni düşünün. O hayalkırıklığına rağmen yikilmadim,ayaktayım.Vazgecmeyin.evet var, yani baya biseyler konustuk
ben hoslantisini yanlis anlasam bile, aslinda isin icinden siyrilma ihtimalim cok yüksek :)
onun icin sadece arkadaslik istegi göndermeyi düsünmedim
Inşallah yacok tatli ya
insallah bir sekilde karsilasirsiniz yine
cuma gecesi, belki kabul olur :)
Inşallah ya
Bilseniz gunlerdir ne aklimdan ne kalbimden çıkmadı
Benim icin cok degerli biriydi keske dusmeseydim o hatayada gecti gitti
Sende gururunun kurbani olma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?