ilk adimi kim atmali ki

iletişime geç geçme diyemem ama cidden hoşlandıysa bulur inşaAllah ne kadar zor olursa olsun.

abla diyebilirmisin dedin
benim gibi odunlar da varmis demek, icime su serpildi :)

disari karsi hep güclü olmanin yan etkileri
amaaaan nolucak diyemiyorum

hepimiz de mutlu oluruz insallah, cok amin

Hoşlanmam karşılıksızmış.O kadar utana sıkıla söyledim.Karşılık alamamak ağır oldu.Aman geldi geçti şükür.

halbuki ne kadar zor olmustur acilmak...
hayirlisi buymus

ama ben acikcasi, acilmayi daha dogrusu hoslandigimi söylemeyi düsünmedim

daha önceki konusmamizda ilgilendigim bir proje hakkinda konustuk
yakinlarda olursan ugra anlatirsin felan demisti
ne bilim is den girerim konuya diye düsünmüstüm

abla diyebilirmisin dedin
benim gibi odunlar da varmis demek, icime su serpildi :)

disari karsi hep güclü olmanin yan etkileri
amaaaan nolucak diyemiyorum

hepimiz de mutlu oluruz insallah, cok amin

Sorma ya benimki resmen okuzluk ama ben gidecektim benden sonra dedikodu cikar uzulur falan diye dusundum zaten kendisinevduygusal bisey hissetmiyirdum o zamanlar onun duygularindanda emin degildim

Abla diye hitap ederse daha rahat ederiz diye dusuuyordum insanlar ne der diye bazen konusmaya cekiniyordum çunkü

Simdi keske agzim kirilsaydida o lafi etmeseydim diyorum

Vedalasirkende cok mahzun gordum bilmiyorum benle alakasi varmiydi yokmuydu ama cok fena oturdu icime cikmiyor hic aklimdan

Nolur rica etsem dua edermisiniz tekrar konusup gorusme firsatimiz olsun hatami telafi edebileyim

Bence eğer ondada bişey olsa ınan o duygu yoğunlupu patlardı,açığa çıkardı,hoşlanda bıle belki onu tutan bır engel bar
Haklisini belki bi engel var ama ne kaybedecek ki ilk adimi atarsa

Ben defalarca gururum yuzunden pismanlik yadamis biriyim bugunku aklim olsa nolursa olsun o hatalari yapmazdim

Bence eğer ondada bişey olsa ınan o duygu yoğunlupu patlardı,açığa çıkardı,hoşlanda bıle belki onu tutan bır engel bar

bilmiyorum öyle düsünmedim
benim düsündügüm, ben ondan daha cok hoslandim ve hakkinda daha cok sey biliyorum
o benim en fazla dis görünüsümden etkilenmistir
ve sadece dis görünüsünden etkilendigin bir kadinin ne kadar pesine düsersin

O zaman projeden konuyu açın.Sohbet edin biraz.Eğer o da size karşı bir şey hissediyorsa muhakkak söyler.

Haaa ne guzel bi bahanenizde varmis sizin bence bu firsati tepmeyin

cok tatli ya
insallah bir sekilde karsilasirsiniz yine
cuma gecesi, belki kabul olur :)

evet var, yani baya biseyler konustuk
ben hoslantisini yanlis anlasam bile, aslinda isin icinden siyrilma ihtimalim cok yüksek :)
onun icin sadece arkadaslik istegi göndermeyi düsünmedim
Tamam arkadaslik istegini yollayin durumuda mesaj olarak atin

Seybdegin arkadas ekli olmayinca mesaj diger kutusuna dusuyormus gormeme ihtimaliniz olurvdiye ekledim deyin

evet var, yani baya biseyler konustuk
ben hoslantisini yanlis anlasam bile, aslinda isin icinden siyrilma ihtimalim cok yüksek :)
onun icin sadece arkadaslik istegi göndermeyi düsünmedim
Hiç durmayın.Bir adım atin. Projeden konuşun.Bir de beni düşünün. O hayalkırıklığına rağmen yikilmadim,ayaktayım.Vazgecmeyin.

cok tatli ya
insallah bir sekilde karsilasirsiniz yine
cuma gecesi, belki kabul olur :)
Inşallah ya
Bilseniz gunlerdir ne aklimdan ne kalbimden çıkmadı

Benim icin cok degerli biriydi keske dusmeseydim o hatayada gecti gitti

Sende gururunun kurbani olma bence

Bence kim atıyorsa atsın farketmez.
Çok etkilendiysem ben ilk adımı atmaktan çekinmem ki eşimle de öyle birlikte olduk zaten, yani benim adımımla. Belki seni ilk başta farketmedi, tanıdıkça birbirinizi anlayacaksınız, o da senden etkilenecek belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…