ilk adimi kim atmali ki

Bence kim atıyorsa atsın farketmez.
Çok etkilendiysem ben ilk adımı atmaktan çekinmem ki eşimle de öyle birlikte olduk zaten, yani benim adımımla. Belki seni ilk başta farketmedi, tanıdıkça birbirinizi anlayacaksınız, o da senden etkilenecek belli olmaz.

ne güzel iste, keske kafamizda cok fazla kurmaktan vazgecebilsek

bidaha görüsme ihtimaliniz yokmu?
sende diyorum facebookdan bir mesaj atsan? :))
Normalde hrsap varda ben kullanmiyorum.facebook ama gecen bi isim dustu baska bi arkadasla alakali faceden mesaj attim emin degilim ama diger kutusuna dustugu icin gormemis olma ihtimali var(tabi gormuste cevap vermiyor olma ihtimalide olabilir) arkadaslik istegide kapali disariya

Gorme ihtimalimde kucuk ihtimalle var ama yine arkadaslar icinde olacagi icin resmi cercevede yani devamli gorusme ihtimalimiz olsa belki durumu izah eder aciklama yapabilirdim

Bence atmalısın ne var ki bunda ilk adımı sen atarsın belkide ilişkiyi düzenleyen taraf o olur bilemezsin bunu. Denemekte fayda var.

Normalde hrsap varda ben kullanmiyorum.facebook ama gecen bi isim dustu baska bi arkadasla alakali faceden mesaj attim emin degilim ama diger kutusuna dustugu icin gormemis olma ihtimali var(tabi gormuste cevap vermiyor olma ihtimalide olabilir) arkadaslik istegide kapali disariya

Gorme ihtimalimde kucuk ihtimalle var ama yine arkadaslar icinde olacagi icin resmi cercevede yani devamli gorusme ihtimalimiz olsa belki durumu izah eder aciklama yapabilirdim

söyle kendimden örnek vereyim, bazen cok basit seyleri gözümde okadar büyütüyorum ki imkansiz geliyor
bence muhakkak vardir bir yolu

benim bu konum gibi, yetiskin kadinsin degilmi, nolucak yaz gitsin
ama okadar büyütorum ki, ölcüp tartiyorum... imkansizlastiriyorum kisacasi

söyle kendimden örnek vereyim, bazen cok basit seyleri gözümde okadar büyütüyorum ki imkansiz geliyor
bence muhakkak vardir bir yolu

benim bu konum gibi, yetiskin kadinsin degilmi, nolucak yaz gitsin
ama okadar büyütorum ki, ölcüp tartiyorum... imkansizlastiriyorum kisacasi

Ya benimde numarasini isteyecegim bi iki kisi var ama cok samimi oldugum kisiler degil zaten laf cikar diye cekinip numarasini istememistim birde bu durum hic uygun olmaz

Zaten bu numarasinu isteyebilecegim kisiler bi ara ikimoz icin sakayla karisik evlilik falan yakistirmasi yapiyordular yoksa belkide isterdim bakalim Allah buyuk belki bi ihtimal tekrardan karsilasiriz

Ama siz sansinizi elinizin tersiyle itmeyin bence bi deneyin sansinixi ne kaybedeceksiniz ki hatta suan su dakka ekleyin bence

Ya benimde numarasini isteyecegim bi iki kisi var ama cok samimi oldugum kisiler degil zaten laf cikar diye cekinip numarasini istememistim birde bu durum hic uygun olmaz

Zaten bu numarasinu isteyebilecegim kisiler bi ara ikimoz icin sakayla karisik evlilik falan yakistirmasi yapiyordular yoksa belkide isterdim bakalim Allah buyuk belki bi ihtimal tekrardan karsilasiriz

Ama siz sansinizi elinizin tersiyle itmeyin bence bi deneyin sansinixi ne kaybedeceksiniz ki hatta suan su dakka ekleyin bence

yani disardan da yakistirma olmus ...
demek sende o kadar bos degilmissin ona karsi, yoksa bu kadar aklinda kalmazdi öyle degilmi
hayirlisi olsun diyelim, bi kafa yor bakalim belki bir yolu vardir..

birazdan arkadasimla bulusucam, isten cikmasini bekliyorum
durum degerlendirmesi yapicaz, ama büyük ihtimal yazarim biseyler herhalde

Ben o adımları keşke aymasaydım diyen biriyimşimdiki aklım ılsa o hataları yapmasaydım,üzülme lütfen

ama birde su var, hoslandigimi aciklamicam ki
ennn kötü cevap vermez. ki onuda hic sanmiyorum. kibar biri, mutlaka bir cevap verecektir ve cevabindan ondaki durumlari anlarim diye düsünüyorum

Bence o kadar hoşlanıyorsanız ekleyin ne olacak ki?
İnsanlar tanımadıklarını bile ekliyor. Dıdı sının dıdısı nı ekliyor sosyal medyadan.
Eklersiniz, beklersiniz bir müddet. Karşı taraftada birşeyler varsa mesaj falan atar kesinlikle zaten. Olursa olur olmazsa çay demleriz :-)büyütmeye gerek yok. Tabi gidip siz acilmayin ama eklemekte birşey yok. :) Hakkı'nızda hayırlısı neyse o olsun inşallah. :KK36:

yani disardan da yakistirma olmus ...
demek sende o kadar bos degilmissin ona karsi, yoksa bu kadar aklinda kalmazdi öyle degilmi
hayirlisi olsun diyelim, bi kafa yor bakalim belki bir yolu vardir..

birazdan arkadasimla bulusucam, isten cikmasini bekliyorum
durum degerlendirmesi yapicaz, ama büyük ihtimal yazarim biseyler herhalde
Gercekten cok sevdigim biriydi cok deger verdigim biriydi ama duygusal olarak hocbisey hissetmedim mantikende olumsuz bi durumdu

Sevip deger verdigim biri olduğu icin hem kirdigimdan dolayi aklimda kaldi hemde zaten normalde gorusmek isteyecegim biriydi ama kim ne dusunur diye giderken numarasini isteyemedim yani bende mevzu bu

Insallah senin mutlu haberlerini alirizda obunla cosariz

Bence o kadar hoşlanıyorsanız ekleyin ne olacak ki?
İnsanlar tanımadıklarını bile ekliyor. Dıdı sının dıdısı nı ekliyor sosyal medyadan.
Eklersiniz, beklersiniz bir müddet. Karşı taraftada birşeyler varsa mesaj falan atar kesinlikle zaten. Olursa olur olmazsa çay demleriz :-)büyütmeye gerek yok. Tabi gidip siz acilmayin ama eklemekte birşey yok. :) Hakkı'nızda hayırlısı neyse o olsun inşallah. :KK36:

demleriz dimi :halay:
dogru cok mantikli
tesekkür ederim, hayirlisi olsun :KK200:

Back
X