- 1 Şubat 2015
- 3.751
- 9.722
- 358
- Konu Sahibi lavieenrose_
-
Kiz bu zamana kadar ne bekledinaksama eklicem, iftardan sonra
sehir disindaymis is icin, ne kadar takip eder facebooku bilemiyorum tabi
Allah iyiligini versin kizaynen öyle :))
yunan kendisi
Kiz bu zamana kadar ne bekledin
Bak dedigim gibi yap ekledikten hemen sonra su konusacaginiz mevzuyla alakali mesaj yolla mesaji direk yollarsan diger kutusuna dusecegi icin gormeme ihtimali oldugu icin ekledim dersin
Allah iyiligini versin kizelinin yunaninda ne buldun ırkcilik edecegimden degilde
Bunun kultur farki var din farki var ayak uydurabiliemisin ki
ipeqbojuqu kos kiz kos bak lmnt ninkine benzer konu var burada
Hemde damat yabanci damat bu konu ilerler demedi deme locada yerinizi kapalim
dur kiz yarama tuz basma
daha önce konu acmistim, hoslandigim bey yunan diye
ama öyle cok fazla vukuatlar olmadi :)
insallah burdada olay cikmaz:)
Kiz ne bileyim mesela cocuk olur biri musluman olsun oburu hristiyan olsun der (sahsen ben kocaminda musluman olmasi taraftariyim) evde ikilikler falan cikar
Mesela benzer bi kac konuya burda senk gelmistim tabi yinede hakkinda hayirlisi
Burda bi ara benzer bi konu acilmisti ögretmen arkadastan hoslanmak diye dizi gibi ilerliyoduda sonu husran okdu insallah senin sonun iyi olur
ipeqbojuqu @mangolubira mapustan cikar cikmaz buraya kosun
ay olmadı dımı o ,ben de takıp edıyordum ..hepinizi de ordan bılıyordum:)
ben de ılk adımı atarım ..atmadım ama atabılınecek bırsey bence:)
aman ne heyecanlar ne heyacanlar :)) size de abone oldum takipteyim
Yok o mevzu olmadi artik burdan hayirli haberler bekliyoruzay olmadı dımı o ,ben de takıp edıyordum ..hepinizi de ordan bılıyordum:)
ben de ılk adımı atarım ..atmadım ama atabılınecek bırsey bence:)
evet cok haklisin
ama elimde olan bir sey degil, yoksa benim icin bir opsiyon bile degildi
yani aklimin ucundan dahi gecmeyen biseydi YUNAN birine kapilacagim
amin hayirlisi olsun insallah
Yok o mevzu olmadi artik burdan hayirli haberler bekliyoruz
Bende normalde kaderde varsa zaten olur ilk adimi atip erkeklerin egosunu sisirmwyelim taraftariydimda artik simdi arrik gurur diye diye yaslandigimizi fark ettim batsin yere gururu diyorum
bende ıletısıme gecmemenden yanayım ama burda yap dıyen de var yapma dıyende kendını dınle bence ne yapmak ıstıyosan onu yap ben bu ısler ılk adımı erkek atar dıye soylemıyorum sadece sen ıletısıme gecme ısın rengı cok baska olur dıye bunun kararını sen vermelısın cunku herkesın gorusu farklı olur
Canim bana anlayacagim dilden bunu aciklarmisin lutfenKiz bu zamana kadar ne bekledin
Bak dedigim gibi yap ekledikten hemen sonra su konusacaginiz mevzuyla alakali mesaj yolla mesaji direk yollarsan diger kutusuna dusecegi icin gormeme ihtimali oldugu icin ekledim dersin
Kiz bos ver ecnebilerde rezil oldum yollu falan dusuncesi olmaz rahat insanlar onlar valla ben olsam hic dudunmeden eklemistimben acikcasi isin renginde degilim, ikimizde yas olarak olgun insanlariz
yani bana yazdi, bu kiz yollu diye düsünecek bir insan degil
daha dogrusu o görünümü birakmadi
Bari bulmusken yabanciyi alman damat bulaydin ya bize bol bol cikolata neyin yollardiyabanci damat getircem size kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?