bir tane erken gebelik testim var canım onu da pazara kadar bekleyeyim en iyisi diyorum dua et canım son günler zor geçiyorO zaman birşey çıkmaması iyi olmuş cunku çatlatma iğnesi yuzunden bazen hatalı pozitif verebiliyor. Yarın sabah ilk idrarla bir de erken gebelik testi dene istersen :) ben bile çok merak ettim seni düşünemiyorum. İnşallah hayırlısı ile nasip olur
bir tane erken gebelik testim var canım onu da pazara kadar bekleyeyim en iyisi diyorum dua et canım son günler zor geçiyor
ALLAH RAZI OLSUN canım inşallah kardeşinin de hayurlarla sağlıcakla evladı olur sevinir en kısa zamanda amin..Beklemek ateşten gömlek bilirim canım sabrın sonu selamet inşallah :) inan öz kardeşim kadar dua ediyorum sana.. bu ara kardeşim de tedavi oluyor ona dua ederken hep seni de katıyorum :)
ALLAH RAZI OLSUN canım inşallah kardeşinin de hayurlarla sağlıcakla evladı olur sevinir en kısa zamanda amin..
hakkını helal et çok ağladım çok dualar ettim inan şimdi böyle çok dua bile edemiyorum sanki oluruna bıraktım gibi bir tuhafım bebek eşyalarına kıyafetlerine bakıyorum hayaller kuruyorum ne bileyim 4 sene sonra aşılama nasip oldu hepsi kısmet hep önüne bir şeyler engel olmuştu aşılamanın şimdi kısmet oldu şimdi belki de bebeğim geldiğ diyorum olmazsa da çok ağlayıp üzüleceğim ama ikinci aşılamayı da 3 ay içinde düşüneceğim nasip olursa inşallah ikinci aşılamaya kalmaz beklemek zor pazar günü gelsin istiyorum bakalım
ay canım o kundaklar battaniyeler ayakkabılar falan canım ya baktıkça ne kadar içim gidiyorRabbim hasretini vuslata çevirsin inşallah hayırla sağlıkla canım. Hele bı olsun asıl macera o zaman baslayacak inşallah. O 4 yılı unutacaksin gidecek :)
ay canım o kundaklar battaniyeler ayakkabılar falan canım ya baktıkça ne kadar içim gidiyor
ay inşallah canım benimRabbim ağız tadıyla yaşatsın inşallah canım. En guzellerini alırsın inşallah minnosa.
yrın yada cumartesi kan verirsen çıkar diye düşünüyorum öneml olan çatlama iğnesinin 11 12 gün geçmiş olmasıpazar canım gebelik testi yapacağım pazartesi kan bugün yaptım normal gebelik testi ama bir şey çıkmadı gerçi çok erken diye de düşünüyorum 10. gün
bilmiyorum canım cumartesi mi yaptırsam o zaman...yrın yada cumartesi kan verirsen çıkar diye düşünüyorum öneml olan çatlama iğnesinin 11 12 gün geçmiş olması
cumartesi yaptır direk kanda baktır beni biliyorsun idrarda çıkmadıbilmiyorum canım cumartesi mi yaptırsam o zaman...
bugün çatlatma iğnesinin 12. günü
bilmiyorum canım doktor da 15. gün yaptır diyince bekleyeceğim heraldecumartesi yaptır direk kanda baktır beni biliyorsun idrarda çıkmadı
Gunaydin canim. Üzme kendini zor olsada. Daha zamani var demekki. Biliyorum kolay degil. Sadece burda yazmak insana kolay gelir. Umudunu kaybetme.Günaydın kızlar benim 2.asilamam da tutmadı adet oldum doktora gitcem öğleden sonra
Öyle zamanı var demekki saolasin canım pco var bndeGunaydin canim. Üzme kendini zor olsada. Daha zamani var demekki. Biliyorum kolay degil. Sadece burda yazmak insana kolay gelir. Umudunu kaybetme.
Bisey sorcam sizin sorununuz neydi
Hayirli olsun. Amin inşallah en kisa zamandaBen de başladım iğne vurmaya.gonal f 75 ile başladım.8.gunde daha gelişen yumurta yoktu.bugun 9. Gün 150 vuracağım ve 150ile devam edeceğim.sali günü gideceğim inşaallah her şey yolunda gider. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Anladim canim insallah hersey istedigin gibi olur. Içini ferah tut stresten uzak dur nasil olcak bilmiyorum amaÖyle zamanı var demekki saolasin canım pco var bnde
çok üzüldüm canım bugün kaçıncı gündü aşılamanın yeniden aşılamamı düşünüyorsun vazgeçme benim yakın arkadaşım 3. aşılamada buldu bebeklerini ikizleri var şimdi bir erkek bir kız onun için ben de aşılamayı 3 kez deniyeceğim olumsuz olursaGünaydın kızlar benim 2.asilamam da tutmadı adet oldum doktora gitcem öğleden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?