Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk aşılaması tutanlar bana yardım etsın.sağ kasıgımda agrı,göğüslerde hassasıyet, karında şişme var.çok yerde okudum ilki tutmuyo dıyenler çok.kafam çok karısık. :-(
malesef canım tutmadı.2 kere yaptırdım olmadı.tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.ama önce baska bi doktora daha görünsemmı bılemıyom kafam çok karışık.ama inş seninki tutar.Benim de aşılamam dün oldu , sen ne yaptın merak ettim inşallah tutmuştur... ama bu tutmasa bile inşallah 2. De 3.de tutar gönlümüzü ferah tutmaya çalışalım . Allah her şeyin hayırlısını versin canım
malesef canım tutmadı.2 kere yaptırdım olmadı.tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.ama önce baska bi doktora daha görünsemmı bılemıyom kafam çok karışık.ama inş seninki tutar.
bende önce adet düzensizliği nedeni ile gittim ilaçlar iğneler kullandım hormonlar adet falan düzene girdi ama genede olmuyo.tüplerim tıkalıydı ameliyat ta oldum gene olmadı.nedensiz infertilite diyo doktorum.ama tüp bebekten önce bi başka doktora daha görünsemmı onu düşünüyorum.sakın umutsuzluga kapılma sende.Allah yardım eder inş hepimize.Canım inşallah... Senin sıkıntın ne ben de polikistik over var... ben de çok umutlu değilim ama inşallah Allah büyüktür hepimize yardım edecektir
Ben de çok fazla yumurta var ama çatlamıyor... bakalım nolacak...Allah hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip etsin... ben de 3 kere aşılamadan sonuç alamazsam tüp bebek deneyeceğiz Allahın izniyle minik minik yavru kartallarımız olacak... Güzel haberlerini bekliyorum... mutlaka haber ver canım :)bende önce adet düzensizliği nedeni ile gittim ilaçlar iğneler kullandım hormonlar adet falan düzene girdi ama genede olmuyo.tüplerim tıkalıydı ameliyat ta oldum gene olmadı.nedensiz infertilite diyo doktorum.ama tüp bebekten önce bi başka doktora daha görünsemmı onu düşünüyorum.sakın umutsuzluga kapılma sende.Allah yardım eder inş hepimize.
inş canım.Allahın izniyniyle olucak.sakın sende ümitsizliğe kapılma hep moralini yüksek tutmaya çalış. bende bi doktora daha görüneyim oda aynı şeyleri derse tüp bebek yaptırırım bidaki ay.sende güzel bi haber alırsan mutlaka haber ver ki moral olalım birbirimize.Ben de çok fazla yumurta var ama çatlamıyor... bakalım nolacak...Allah hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip etsin... ben de 3 kere aşılamadan sonuç alamazsam tüp bebek deneyeceğiz Allahın izniyle minik minik yavru kartallarımız olacak... Güzel haberlerini bekliyorum... mutlaka haber ver canım :)
inş canım.Allahın izniyniyle olucak.sakın sende ümitsizliğe kapılma hep moralini yüksek tutmaya çalış. bende bi doktora daha görüneyim oda aynı şeyleri derse tüp bebek yaptırırım bidaki ay.sende güzel bi haber alırsan mutlaka haber ver ki moral olalım birbirimize.
Merhabalar. ilk aşılamamın tuttuğunu dün öğrendim ve hamileyimmm. Aşılamadan 10 gün sonra, hastanede çalıştığım için erken tahlil yapıp sonuç alma şansım oldu. 3 haftalık hamileyim. Bende öyle göğüs şişmesi, akıntı tarzı belirtiler olmadı. Sadece başım dönüyor ve kokular konusunda çok hassasım, uykusuzluk, iştahsızlık, feci kasık ağrısı var. Bizim sorunumuz spermlerin yavaşlılığından kaynaklıydı. herkese allahım yardımcı olsun.
TEŞEKKÜR EDERİM AŞILAMADAN SONRA 10. GÜN 33.37 ÇIKTI.Gözün aydın canım kaç çıktı beta-hcg iki gün sonra bir daha yaptır :)
TEŞEKKÜR EDERİM AŞILAMADAN SONRA 10. GÜN 33.37 ÇIKTI.
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Sen ne kadarlık hamilesin. yarın doktor kontrolüm var bakalım minik noktam ne alemde.Ben de eski sağlık personeliyim... yarın tekrar ver istersen , ben de yarın vereceğim inşallah giderek artar ve kesesi daha sonrada kalp atışı görülür annesi hadi hayırlı olsun diyelim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... bence şimdilik her şey belli olana kadar kimseye söyleme :)
Canim benim pek belli değil... Kese ve kalp atışını Allah`in izniyle gormeden pek gebeyim diyemeyecegim... Allah kimseyi hayal kirikligina ugratmasin
hepimiz için hayırlı olan neyse o olsun. ben bugün tahlil yaptırdım. 437 çıktı. salı günü tekrar muayene olucam kese görünecek o gün. değere göre çoğul gebeliğe eğilim var :)
Bügün 15. Gün Çarşamba ultrasonda görülür dedi doktorumCanim bugun asilamanin kacinci günü...