Ben dün oldum ama öyle bi akıntım yok bel ağrım var sadeceVardı baya ama beni göğüs ağrısı baya fark ettirdi ya. Hatta uçları sıcaktı baya bi
Aşılamayı dün mı yaptırdınızBen dün oldum ama öyle bi akıntım yok bel ağrım var sadece
EvetAşılamayı dün mı yaptırdınız
İnşallahhhhAyy hadi bakalım inşallah güzel haberlerinizi alırız
Canım tekrar merhaba . Aşılama sürecinde ganolf ve oviritle mi kullandın. Ben de verdiğim vitaminlerin biraz saha güçlü olanlarını araştırdım başladım önümüzdeki ay aşılama olacağım bilgi almak isterimThancos women , thancos Man , viganes, viciumD3 , vifolic bunları kullanmıştık biz yani benim doktorum genelde tedaviye başlamadan bu vitaminlere başlıyor. Bı eczacı tanıdığınız varsa hem kullanış şekillerini hem de içeriklerini öğrenebilirsiniz :)
EvetCanım tekrar merhaba . Aşılama sürecinde ganolf ve oviritle mi kullandın. Ben de verdiğim vitaminlerin biraz saha güçlü olanlarını araştırdım başladım önümüzdeki ay aşılama olacağım bilgi almak isterim
Hangi dozunu kullandın kaç gün kullandın canım
Adetin 2. Günü başladım 150 başladım 7 gün 150 vuruldum hergun son 3 gün de hergun 225 yaptımHangi dozunu kullandın kaç gün kullandın canım
Canım mesela ganolf 300-450-900 var bunlardan hangisi neye göre oluyor içeriği aynı mıAdetin 2. Günü başladım 150 başladım 7 gün 150 vuruldum hergun son 3 gün de hergun 225 yaptım
İçerik aynı diye biliyorumCanım mesela ganolf 300-450-900 var bunlardan hangisi neye göre oluyor içeriği aynı mı
Merhaba tuttumu sizinki acabaBurada kime sormuştunuz, etiket olmadığı için emin olamadım ama eğer bana sorduysanız ben dün oldum aşılamamı, umarım ilerleyen günlerde testim pozitif çıkar, diğer sorularınıza öyle cevap veririm
Sizin tedaviniz ne zaman başladı, süreç nasıl ilerliyor? Aşılama zamanınız belli mi?
Merhaba, maalesef hayır. Olumsuz iki aşılamanın ardından tüp bebek tedavisine geçtik biz.Merhaba tuttumu sizinki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?