• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk belirtiler...ilk dört beş günlük sürede, tüplerde bir embriyo varsa belirti olmaz mı? Gelin ilk günleri konuşalım...

Bilemedimmkiiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2025
52
10
3
Merhaba kızlar, biliyorum ilk gebelik belirtileri betahcg yükseldikten sonra başlıyor ama ilk beş altı gün hiç mi belirti olmaz acaba? Ne düşünüyorsunuz? Benim daha önce gebelik kayiplarim oldu hiç çocuğum yok, üçüncü gebeligimde, ovulasyondan üç dört gün sonra keskin ağri gibi tüplerden birinde belirgin sizlama hissettim... Var mı bunun gibi spesifik belirtileriniz... Yada hiç ama hiç belirti olmaz gebelik olmadığı dönemlerde olduğu gibi hiç bir farklılık hissedilmez mi?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, biliyorum ilk gebelik belirtileri betahcg yükseldikten sonra başlıyor ama ilk beş altı gün hiç mi belirti olmaz acaba? Ne düşünüyorsunuz? Benim daha önce gebelik kayiplarim oldu hiç çocuğum yok, üçüncü gebeligimde, ovulasyondan üç dört gün sonra keskin ağri gibi tüplerden birinde belirgin sizlama hissettim... Var mı bunun gibi spesifik belirtileriniz... Yada hiç ama hiç belirti olmaz gebelik olmadığı dönemlerde olduğu gibi hiç bir farklılık hissedilmez mi?
Adet günün ne zaman belirtilerin neler

oğluma hamileyken hic bir belirti olmadı geçen ay kimyasal yaşadım yumurtlamadan beri geçmeyen kasık ağrısı vardı migde bulantısı vardı 5gun kala silik cikti koyulasti zamanla

Benim 2 gün sonra başladı çatlamadan akıntı oluyordu normalde akıntısı olan biri değilim bu beni şüphelendirmişti her gün akıntım arttı süt gibi 4 ten sonra da solda hafif iğnelenmeler hissettim 7 gibi rahimde batmaya başladi 9 dpo da da baya belirdi ve test yaptım silik çizgi gördüm canım kişiden kişiye değişiyor yani daha bir çok belirtim oldu benim herkeste olmuyor ama

Sonra ki regle 9 gün var daha, çatlatma iğnesi kullandım... İğne HCG içerdiği için gebelik belirtileri zaten oluyor bu ay... Ama hiç batma tarzınd ağrı yok. Daha ağrı için erken belki bilemiyoruum.
Batma agrısı normal zamandada olabiliyor enfeksiyon durumda falan endişelenme biraz bekle bakalım Allahın izniyle kokayca hamile kalmanı diliyorum Rabbimden

Back
X