- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
merhaba,bu insana guven duyup bulusmaya karar vermeniz normal fakat evde insanin koyacagi sinir cok da islemez.mumkun mu tanidiginiz bi bayan bi de erkek arkadasinizi da bu bulusmaya dahil etmek?guzel bi sofra kurarsiniz, tabu filan oynarsiniz,okey cevirirsiniz,havadan sudan muhabbet edersinizzaten sevgili de degilmissiniz henuz..
simdiden size askim sevgilim diyen biri biraz beklentiyle gelebilir karsiniza,siz istediginiz kadar makyajsiz esofmanli filan cikin karsina bunun pek de ise yarayacagini zannetmiyorum.en iyisi bikac arkadasi da dahil etmek bulusmaniza..boylece hem daha rahat davranirsiniz hemde arkadaslarinizin yaninda oldugunuz icin dogal davranabilirsiniz
Tabi..zaten karşımdaki arkadaş evli,bebeği var.Onlar da gelir rica etsem..Bunu düşünmemiştim hiç..
ilk buluşma evde olurmu hemde internetten tanıştığınız biriyle :44::44: hadi ilişkiniz ciddi boyutta olur neyse derim nasıl bi yerde yaşıyosunuz hiç mi bi yer yok dışarda öğrenciniz veliniz görse ne olur onlara ne ama evinize bi erkeği aldığını biri görürse pek hoş karşılanmaz çok çabuk bağlanıp güvenmeyin derim
Gerçekten bi yer yok..Park köşesinde bankta oturacak yaşı da çoktan geçtik diye düşünüyorum..

valla bu görüş bana daha mantıklı geldi, bi yerden nolcak dıyorum ama biyerden de neler görüyoruz haberlerde dıkkatlı olmak lazım. bende sevgilimle nette tanıştık sayılır ( bi ortak arkadaş vardı o kadar) Allah nasıp ederse düğünümüze az kaldı nişanlıyız:):) güzel şeylerde doğabiliyor ama yinede haberler de gördüklerimizi unutmamak lazım. Karşı komşun da eşlik etsin size ilk gün, yakın arkadaşım demişsin![]()
Evet ondan rica edebilirim ama bu sefer de demez mi arkadaşların niye geldi diye??