İlk buluşma

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Kızlar yüzyüze görüşene kadar çok güzel sohbet ediyoduk sürekli konuşuyoduk mesaj atıyodu aramız çok iyiydi ilk kez buluştuk yüzyüze arkadaşça ama ben pek heyecan duyamadım:KK43:kadar yedik içtik gezdik herşeyi o ödedi ben olmaz falan dedim ama elimi cüzdanıma attırmadı şimdi ben bu cocugun mesajlarına falan cevap vermezsem kendimi çok kötü hissederim. Buluşmadan önce sürekli konuşuyoduk çünkü. Yani sanırım kafamda belli bir tip oluşturdum öyle olmayınca bişey hissedemiyorum bu kaç kez geldi başıma. Diyorum acaba böyle bi kalıp oluşturmuşum kafamda belki de doğru insanları kaçırıyorum bu yüzden. Bu yuzden yalnızım belki de. Kendime çok kızıyorum sadece tipi düşünüyosun belki seni çok mutlu edecek diyorum. Sizce ne yapmalıyım? Sizce şans vermeli miyim?

Edit:Kızlar fotoğrafını gördüm tabiki ama yüzyüze gibi olmuyor sonuçta

Son düzenleme:
Kızlar yüzyüze görüşene kadar çok güzel sohbet ediyoduk sürekli konuşuyoduk mesaj atıyodu aramız çok iyiydi ilk kez buluştuk yüzyüze arkadaşça ama ben pek elektrik alamadım :KK43: ama o benden çok hoşlandı anladım bidahaki sefere şuraya gideriz falan dedi hatta şu gün gidelim dedi bende tamam dedim ayıp olcak diye. Okadar yedik içtik gezdik herşeyi o ödedi ben olmaz falan dedim ama elimi cüzdanıma attırmadı şimdi ben bu cocugun mesajlarına falan cevap vermezsem kendimi çok kötü hissederim. Buluşmadan önce sürekli konuşuyoduk çünkü. Yani sanırım kafamda belli bir tip oluşturdum öyle olmayınca bişey hissedemiyorum bu kaç kez geldi başıma. Diyorum acaba böyle bi kalıp oluşturmuşum kafamda belki de doğru insanları kaçırıyorum bu yüzden. Bu yuzden yalnızım belki de. Kendime çok kızıyorum sadece tipi düşünüyosun belki seni çok mutlu edecek diyorum. Sizce ne yapmalıyım? Sizce şans vermeli miyim?
belki görüştükçe hoşuna gidecek hemen elektrik alamadım diye kestirip atma bence

Aynısını ben yaşadım :) ilk buluşmadan sonra görüşmeyi kestim çünkü onu beğenmediğimi sevmediğimi anladım. Ben aslında telefonda konuştuğum ve kafamda canlandırdığım kişiye aşık olmuşum. Ama gel gelelim ömrümüzün sonuna kadar telefondan konuşmicaz. . E haliyle sevmediğim bi insanla ilişkiyi sürdürmeye çalışmak hem ona hem kendime işkence. O yüzden bazen bencil ol kendini düşün ne şekilde mutlu olabiliceğini düşün öyle karar ver.

Ben de merak ettim nasıl hiç görmeden buluştunuz
ama zamanla etkilenebilirsiniz, biraz zamana bırakın bakalım olmadı mecburen söylersiniz o da anlayış gösterir.

yıllar yıllar öncesi bende kafamda bir karakter oluşturmuştum...
dolayısıyla hayatıma her girmek isteyene hep hayır dedim.
kimseyi tanımaya bile çalışmadım..

nişanlım o zamanlar çok şans istiyordu ama hiç içim ısınmıyordu ona,
aklımda hep başka bir şeyler oluşturmuşum..

bir zaman sonra ne oldu bilmem ama öyle bir aşık oldum ki,
tanıdıkça yaa evet işte zaten aradığım istediğim aklımdaki buydu demeye başladım..
çok şükür diyorum şimdi..

tabi aynı şeyleri yaşayacağınızın garantisi yok ama aklınızdaki kalıpları kenara bırakın derim...
kendinizi şartlamadan insanları tanıyın..
belki istediğiniz her şey ondadır zaten , kim bilebilir...
belki de değildir, bu da bir ihtimal...

sadece insanlara kendileri olabilmeleri için fırsat vermek, gerçek olmayan hayal ürünlerimiz için boşuna insanları kaçırmamak gerekiyor :KK48:

Hayır fotograf gördüm ama yüzyüze farklı yani :)
doğru hemen kestırıp atma ama bıdahakı buluşmada hesabı odemesıne ızın verme bu kibarlıktan zıyade bır taktık bence senı borçlandırıyo kendıne bı nevı bı hesap ödüyo sen mahcup oluyosun o yuzden ben kımseye hesap ödetmedım eşime de nısanlıyken sevgılıyken odetmedım

Kızlar yüzyüze görüşene kadar çok güzel sohbet ediyoduk sürekli konuşuyoduk mesaj atıyodu aramız çok iyiydi ilk kez buluştuk yüzyüze arkadaşça ama ben pek elektrik alamadım :KK43: ama o benden çok hoşlandı anladım bidahaki sefere şuraya gideriz falan dedi hatta şu gün gidelim dedi bende tamam dedim ayıp olcak diye. Okadar yedik içtik gezdik herşeyi o ödedi ben olmaz falan dedim ama elimi cüzdanıma attırmadı şimdi ben bu cocugun mesajlarına falan cevap vermezsem kendimi çok kötü hissederim. Buluşmadan önce sürekli konuşuyoduk çünkü. Yani sanırım kafamda belli bir tip oluşturdum öyle olmayınca bişey hissedemiyorum bu kaç kez geldi başıma. Diyorum acaba böyle bi kalıp oluşturmuşum kafamda belki de doğru insanları kaçırıyorum bu yüzden. Bu yuzden yalnızım belki de. Kendime çok kızıyorum sadece tipi düşünüyosun belki seni çok mutlu edecek diyorum. Sizce ne yapmalıyım? Sizce şans vermeli miyim?

Edit:Kızlar fotoğrafını gördüm tabiki ama yüzyüze gibi olmuyor sonuçta

internet üzerinden mi tanıştınız? nasıl güvendin bilmiyorum. bir şey hissetmediysen de zorlama bence.

yalnızlıktan sıkıldım demişsin. kaç yaşındasın? ne kadar süredir yalnızsın? merak ettim.

bu devirde insanlara güvenmek zor. bence güvenmemelisin.

yargılamak değil amacım asla yanlış anlama ama kendi düşüncemi söyledim.

Begenmediysen gec bence.

Sekerim arkadas ortaminda ya da is ortaminda tanistigin kimse yok mu? Ismarlama gitmektense fiziksel begendigin biriyle denemek bence daha saglikli. Belki de daha cok sosyallesmelisin, o konuda nasilsin? (klise oldu ama sormak zorundaydim:))) )

yıllar yıllar öncesi bende kafamda bir karakter oluşturmuştum...
dolayısıyla hayatıma her girmek isteyene hep hayır dedim.
kimseyi tanımaya bile çalışmadım..

nişanlım o zamanlar çok şans istiyordu ama hiç içim ısınmıyordu ona,
aklımda hep başka bir şeyler oluşturmuşum..

bir zaman sonra ne oldu bilmem ama öyle bir aşık oldum ki,
tanıdıkça yaa evet işte zaten aradığım istediğim aklımdaki buydu demeye başladım..
çok şükür diyorum şimdi..

tabi aynı şeyleri yaşayacağınızın garantisi yok ama aklınızdaki kalıpları kenara bırakın derim...
kendinizi şartlamadan insanları tanıyın..
belki istediğiniz her şey ondadır zaten , kim bilebilir...
belki de değildir, bu da bir ihtimal...

sadece insanlara kendileri olabilmeleri için fırsat vermek, gerçek olmayan hayal ürünlerimiz için boşuna insanları kaçırmamak gerekiyor :KK48:
Ben de öyle hem karakter hem tip olarak yakışıklılık vs.. kaç kişiye böyle ısınamadım diyip görüşmeyi kestim ama yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum. Bir kaç kez daha görüşeceğim fikrim değişmezse görüşmem herhald e

Begenmediysen gec bence.

Sekerim arkadas ortaminda ya da is ortaminda tanistigin kimse yok mu? Ismarlama gitmektense fiziksel begendigin biriyle denemek bence daha saglikli. Belki de daha cok sosyallesmelisin, o konuda nasilsin? (klise oldu ama sormak zorundaydim:))) )

Çok fazla arkadaşım var ama arkadaş grubum yok, öyle karşıma aday çıkmıyor:KK48: çıkanların da sevgilisi var :KK48:

X