İlk buluşmada hesabı ödemeyen erkek

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Yanlış anlaşılmasın paragöz bi insan falan değilim.Hatta bu zamana kadar görüştüğüm erkeklerle de buluşmalarımda hemen cüzdanıma elimi attım onlar izin vermediler ödememe ama diğer buluşmalarda ben ısmarladım filan.Dün bi cocukla buluştum. İkimizde öğrenciyiz. Kahve içtik işte hesabı ödeyecegiz 6 lira bişey bi kahve,ben cıkardım cüzdanımı kasada adam ikimizinde kahvesinin fiyatını söyledi bekledim bi atak gelmedi bundan ben ikimizinkinide öderim desem ses etmeyecekti galiba. ben de verdim parayı kendi içtiğim şeyi söyledim kasadaki adam ayrı ayrı mı olcak dedi çocuk evet ayrı olcak dedi. Yani tamam öğrenciyiz bisey demiyorum zaten o ödeyim deseydi de izin vermezdim gerek yok teşekkürler diyip öderdim ben kimseye muhtaç degilim çok şükür ama nezaketen yalandan sorulur ya çok bozuldum ne biliyim. Hani parası yoktur dicem de buluşalım diyen oydu zorla çagırmadımki sonucta. Bide ilk buluşma yani. Samimiyet artınca zaten bi gün erkek öder diğer gün kadın. Haksız mıyım?

Kim davet ediyorsa o ödemeli.çok buyuk hata yapmış. Hoşlandın mı peki çocuktan,yaşlar kaç ileriye dogru bi ışık var mı?

Bence de ilk buluşmada erkek ödemeli yani biz de erkek arkadaşımla ortak ödüyoruz ama kasada öyle bir tuhaf olmuş.

Ben de anlamadım bozuldum biraz zaten

kesinlikle haklısın, en sevmediğim erkek tipi.. nezaketen de olsa sorması gerekiyordu :KK76:

Aynen hani benden önce davranıp parayı falan uzatsaydı zaten engel olurdum hiçbişi yapmamasına sinir oldum zaten ödetmezdim

Kim davet ediyorsa o ödemeli.çok buyuk hata yapmış. Hoşlandın mı peki çocuktan,yaşlar kaç ileriye dogru bi ışık var mı?
Aslında söyle oldu o gezcem ama haftasonu kimle giserim bilmiyorum falan dedi bende belki sana eslik ederim demiştim 3 gün önce iste ertesi gun o dedi ama napıyoruz yarın falan diye o çaüırdı yani.21 yasındayız

Keske yok abi hesaplar benden deseydin. Yerin dibine soksaydin onu oracikta :p

Keske yok abi hesaplar benden deseydin. Yerin dibine soksaydin onu oracikta :p

Sen bu çocukla ilerleme bence.
O bir nezakettir, ilk buluşmada dikkat edilmesi gereken bişeydir.

Ahahaha valla aklıma geldide biraz çekimser bi çocuk iyice gururunu kırmıyım dedim :KK70: he minibüse bindik sonra onu ödedi ama ödemeden önce de "ben öderim sorun degil" dedi bide..keske onu da ödetmeaeydim diyorum şimdi sorun değil ne ya

X