İlk çocuğu olupta ikinci hamilelik olmayanlar aynı durumu yaşayanlar varmı acaba

kalp0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2025
23
7
1
19
2 yaşına girdi kızım kaç aydır hiç korunmuyorum ve bir türlü hamile kalamiyorum benimle aynı durumda olan varmı acaba bu ay ovulasyon testine başladım ondanda hiç bişi anlamadım ya hepsi silik çizgi yada hiç yokmuş gibi sonuç alıyordum bıraktım onu normalde geçen ay reglim Ekim 13 3 gün kaldı adetime sol kasığımda Ağrı batma var ve alt karın bölgede zonklama seklinde ara ara oluyor yani çok istiyorum hamile kalmayı ama olmuyor bilgi verebilir misiniz biraz hanımlar

Kimse yokmu

kuzum ilk gebelikten sonra korunduğumuz için yumurtalıklar tembelleşiyor demişti doktorum. Bu senin nasıl korunduğuna da bağlı. Bir kadın doğum uzmanına gittim bütün tahlillerimi yaptırdım ve hiçbir sorun olmadığını öğrendikten sonra denedim. Doktorumda 1 sene süre vermişti hatta hemen olmayabilir vs. diye ama 8 sene aradan sonra ilk aydan hamile kaldım.

Bugün erken gebelik testi yaptım negatifti daha 2 gün var reglime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…