• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

canlarım çok saolun gerçek dosttan gerçek dostlarım
birgün kayboldum hemen merak etmişsiniz iyi niyetiniz ve samimiyetiniz için hepinizi kucak dolu öpüyorum

anladım geçmiş olsun canım dinlenn kendıne ve yiğenimize iyi bak olur mu ? iyi akşamlar

sağol hayatım. ama düşüncesi beni çok yıpratıyor. rahat olmaya çok gayret ediyorum ama içim çok yanıyor bişey olacak diye. bir kaç gündür çok ağrım var. ne olur bilemiyorum. bu nedenle takvimi şimdi değil doktorum herşey yolunda dediği zaman büyük bir zevkle yapıcam. allah bana kısmet ederse

iyiyim cnm ya yorucuydu işte
eşim sabaha kadar sayıkladı yazık
yaşlıydı zaten ama annem yanı kv çok kötü oldu ona üzüldük
işte bugünde turşu gibiyiz

anlıyorum canım. allah sabır versin ne denir.

asyaeren doktora gitti bugün doktor biraz üzmüş onu. ne dedi bilmiyorum çok merak ettim. biraz sakinleşince girecek nete. inş. korkulacak bişey değildir.

anlıyorum canım. allah sabır versin ne denir.

asyaeren doktora gitti bugün doktor biraz üzmüş onu. ne dedi bilmiyorum çok merak ettim. biraz sakinleşince girecek nete. inş. korkulacak bişey değildir.

öylemi sonunda gidebildi demek
ya merak ettim olmazsa ararım telden bi kendime geliyimde
valla yorgunluktan kırılıyorum
cnm ya üzülmesn
başka doktora gitsin
doktorlar bazen yanılabiliyor sonuçta
bak cnm sıkıldı

öylemi sonunda gidebildi demek
ya merak ettim olmazsa ararım telden bi kendime geliyimde
valla yorgunluktan kırılıyorum
cnm ya üzülmesn
başka doktora gitsin
doktorlar bazen yanılabiliyor sonuçta
bak cnm sıkıldı

hiç sorma canım yaa. mesajını görünce bende hemen aramak istedim ama kendini bi toplasın diye bekliyorum.
Birde bu doktor dan başkasına gitmek istemedi kızcağız yaa.
dün ben ona başka doktora git demiştim. ama kendi doktorum şimdi bütün hikayeyi baştan almak istemiyorum dedi. çok güveniyor. bişeyde diyemedim o yüzden.
sen de bugün biraz toparlamaya çalış kendini tatlım. gidenin yeri dolmuyor malesef. alışıyor insan zamanla. ilk zamanlar tabiki zor olacak hepiniz için. özellikle k.v den ve eşin için. sen ayakta ol ki destek olabilesin.

hiç sorma canım yaa. mesajını görünce bende hemen aramak istedim ama kendini bi toplasın diye bekliyorum.
Birde bu doktor dan başkasına gitmek istemedi kızcağız yaa.
dün ben ona başka doktora git demiştim. ama kendi doktorum şimdi bütün hikayeyi baştan almak istemiyorum dedi. çok güveniyor. bişeyde diyemedim o yüzden.
sen de bugün biraz toparlamaya çalış kendini tatlım. gidenin yeri dolmuyor malesef. alışıyor insan zamanla. ilk zamanlar tabiki zor olacak hepiniz için. özellikle k.v den ve eşin için. sen ayakta ol ki destek olabilesin.

ya olmazsa burdan biraz baskı yapalım da gitsin başka doktora sen bende iyi biliyoruz doktor doktor gezmek nedir
benim babamın kalp amleiyetını kimsa yapmadı doktor burnum dibindeymiş bilememişin
anlatsın hikayesini ne olcaka
menopoza giren kadına doğum yaptırdılar altın yumurta die kaç gün tv bağırdı bas bas
sinir oluyorum ya bazen doktorlarda valla
ben çok güvendiğim doktorlardan ne kazık yedim
ole tek doktorla kalmasın konuşalım olmassa el el den üstündür
siz telde mi konuştunuz cnm?

ya olmazsa burdan biraz baskı yapalım da gitsin başka doktora sen bende iyi biliyoruz doktor doktor gezmek nedir
benim babamın kalp amleiyetını kimsa yapmadı doktor burnum dibindeymiş bilememişin
anlatsın hikayesini ne olcaka
menopoza giren kadına doğum yaptırdılar altın yumurta die kaç gün tv bağırdı bas bas
sinir oluyorum ya bazen doktorlarda valla
ben çok güvendiğim doktorlardan ne kazık yedim
ole tek doktorla kalmasın konuşalım olmassa el el den üstündür
siz telde mi konuştunuz cnm?

Sabah nette göremeyince mesaj attım. doktora gitti sanırım diye mutlu olmuştum.doktor sinirlerimi bozdu giremedim yazmış.
evet bencede senin dediğin gibi yapmalıyız. biz ikimizde tecrübeliyiz bu konuda. anlaştık gelsin de yazalım hemen. şimdi üstüne pek gitmek doğru olmaz diye düşünüyorum. bi sakinleşsin toparlasın azıcık. gelecektir o bize.

Sabah nette göremeyince mesaj attım. doktora gitti sanırım diye mutlu olmuştum.doktor sinirlerimi bozdu giremedim yazmış.
evet bencede senin dediğin gibi yapmalıyız. biz ikimizde tecrübeliyiz bu konuda. anlaştık gelsin de yazalım hemen. şimdi üstüne pek gitmek doğru olmaz diye düşünüyorum. bi sakinleşsin toparlasın azıcık. gelecektir o bize.

aynen ole zaten bende oğlene kadar gelmezse aramayı düşünüyorum
ole indirmesin gemileri hemen
cnm bi kahvaltı yapıyam bizim ablalarla
oluyorum açlıktan birazda kendime gelirim hem

Günaydın kızlar :) size bi sorum olacak cevaplarsanız cok mutlu olurum. Benim adetime 8 gün var dün geceden beri sol tarafıma böyle sancı girip hemen geciyo kısa kısa sancılar. gece uyuyamadım. hala daha devam ediyo aralıklı aralıklı.. Hamilelik belirtisi olarak buna benzer seyler yazmıs arkadaslar.. Acaba sizde buna benzer seyler yasadınız mı? beni cevapsız bırakmazsanız cok sevirim..

Günaydın kızlar..
Ya evet doktor canımı sıktı. merakla gittim hemen ama beni kontrol etmeye gerek görmedi. aksilikler yüzünden adetin 5. gününe ilaç başlayacaktık başlayamadık. Doktorda şimdi niye geldinki benim kontrolle 5. günü ilaç vermem lazım şimdi veremem deyip durdu. ama ben biraz gelişme varmı diye kontrole geldiğimi anlatamadım....
Çalşıyoruz bebek için ama belkide yumurtalıklarımda hala tık yok boşuna bekliyorum... hayır doktor iyi bir doktor ama ben kendimi derdimi anlatamıyorum dinlemeden pat diye cevap veriyor çok yoruyor beni.
Başka doktor araştıracam. ama artık bu ay gitmeyecem. ne oluyorsa oluyor. 17 ekimde hastalanmazsam ne ala, hastalanırsamda direk 4. gün gidecem hap için başka doktora

Back
X