- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.441
güllümsüncüm sende çıkıyorsun sanırım. bende çıkayıım ozaman, kalan işleri yapayım yarına kalmasın :)
öptümm..
burdaki herkese iyi akşamlar..
ya nerdesiniz cumartesi mesainize geç kaldınız bayanlarrrr
gamze gönderdin mi kızımı :)))
aynısından isterim gördün biliyosun teyzesi
Günaydın hayatımm :))
bugün c.tesi. benim için en yoğun, gamze için en sakin bir gün :)) Gamze tatil değilmi bugün? Yatıyordur bence
galiba dün geceden sonra kalkamamış olabilir
bekledim hiç biriniz gelmediniz kendimi terk edilmiş hissettim
kıyamam sannaa :)) yok canım. sabah yan komşumlada bir kahve içtim lak lak yaptık. herkese zaman ayırmaya çalışıyorum napim :)
Güllümsün rüyamda altın saçlı çocuğumu gördüm. erenim olmuş benim :) 6-7 yaşlarındaydı.
hay maşallah altın yumurtlarsan altın gibi çocuğun olur dedim sana
demi
inş. bu ay olur cnm
sen tam gaz çalışmlara devam ara verme
Gamze sms attı şimdi, annesiyle pazara gitmiş tavuk görmüş, tavuğa gülmüş annesinden fırça yemiş. tavuğa gülüyor diye :)))
yer tabi kadın ne bilsin muhabetti
allah gamze ben ne deyim sana ya
süper ya sabah sabah kaynamış baksana gene ne diyim
ben ona
Tauk muhabbeti içine işledi gamzenin
dün de yemek yerken aklıma geldi nasıl gülüyorum.. eşim baktı bana boş boş.. anlattım böyle böyle diye ama anlam veremedi..
okuması lazım anlaması için :)
onlar okusada bizim muhabetler çok sarmıyo cnm onları
dün benim koca saat 12 de geldi mesaiye kaldı bende ütü yaptım çok sıkıcıydı
güllümsüm rüyamda eşimi terk ettiğimi gördüm. hayır olsun inşallahh..
yatak odasındayız eşimle uyanıyorum bi bakıyom kv.de de var yanımıda oturuyor. sonra birden odaya kp.de giriyor.
ben yarı çıplak şoka giriyorum. bi çıkıyorum oda dışına meğer bizim ev değilmiş, kv. evine yerleşmişiz.
hiçbişey konuşmadan yarı çıplak çantamı alıp çıkıyorum, tek kelime etmeden terk ediyorum.
Allah Allah...
kizlr 2 aylik evliyim deli gibi cocuk istiyorumama biz daha iliskiye bile giremedik ilk denedigimizde pe..basi girmisti, ben tabi hepsini aldigimi dusundum cunku acayip yandi sanki icime aci bisey atmislar gibi yandi, sonra bi baktim daha yarisi bile degil
sonraki seferler denedik yine basini aldim ama bu sefer agri yoktu sadece basincvardi...ama ilerletemedim hic sanki ilerletince yine yanacakmis gibi dusundugumden korkuyorum hep. lütfen siz söyleyin beni cesaretlendirinkonunuzu da mesgul ettim kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?