Ilk çocuğunu düşünenler...

nekadar zaman kullandın hapı? bende hapla korundum. 6 yıl kadar yasmin içtim.. valla yasmin beni pek bi güzelleştirmişti bırakınca cildim eskiye durumuna döndü.

bende yaklaşık 1 yıl yasmin kullandım kullandıgım süre içerisinde yan etki gormedım desem yeridir adtler cok duzenlı ve kısa agrıda olmuordu akıntı da yok cildim konusunda emin değilim pek farketmedim ama bırakınca sivilce basmıstı ilk adetim acayıp agrılı ve uzun sürdü

ya yarın 17 ekim sen daha adet olmadın demi
varmı bi belirti falan belki geç döllenme olacak

vay ya seni beni rüyanda gebe görsene ne olur
hatta burdaki hepimizi gör sırayla
kendini unutma sakın

valla elimde değil. bana öyle mağlum olur. ben duyarım, görürüm. eşim benden bişey saklayamaz. zaten.. bişey dönemez benden habersiz. yakalarım anında.
öğrendi artık. yalan söyleyemiyor bana

böyle aniden biri içime okuyor sanki..

ne güzel işte herifide korkutmuşsun
iyidir iyidir

valla böyle adet ağrılarım var biraz ama umutlu değilim 22.günde test yaptım çatlama olmamıştı o günden sonrada olmaz zaten.. dimi?

bilmiyorum ki cnm ya içerde olan bi şey olunca insan bole karasız oluyo
umarım olmuştu umarım adetini 10 gün geçer altın oğlun gelir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ne güzel işte herifide korkutmuşsun
iyidir iyidir

bir kaç şeye şahit olunca korktu :)
seneler önce birgün ben evdeyim, ütü yapıyorum. birden içime bir daraltı geldi. hemen eşimi aratım. ozaman evli de değildik.
telefonuma cevap vermedi . defalarca arka arkaya aradım cevap vermedi. ben hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım.
yarım saat sonra aradı. yağmurda fren yapınca araba kaymış tepelerde bir yerdeymiş, yokuş aşayı gitmiş. Allah korumuş ki bir kayaya çarparak durmuş.
aradığımda aslında o an aşağı doğru sürükleniyormuş.
Allah bağışladı...

vay ya asya sen beni şimdi hem şaşırtıyosun hemde kokutuyosun hislerin ne kadarda kuvvetliymiş senin

bizimde var öyle bir hikayemiz. daha nişanlanmamıştık. ben bir gece rüyamda eşimin yüksek bir yerden düştüğünü gördüm. eşim o sırada bir otel inşaatında şantiye şefiydi. ertesi gün anlattım noolur dikkatli ol kötü gördüm seni diye. aynı gün akşam üstü otelin en üst katına çıkıyor ve aklına benim rüya geliyor çatıdan bir adım atıyor ve çatı rüzgardan fırlayıp uçuyor. bir adımla kurtarmıştı

siz ikinizin doğaüstü güçleri olduğunu düşünüyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…