- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
- 118
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.861
nekadar zaman kullandın hapı? bende hapla korundum. 6 yıl kadar yasmin içtim.. valla yasmin beni pek bi güzelleştirmişti bırakınca cildim eskiye durumuna döndü.
aaaaa
bebek sahibi olmak daha güzel bi şeydir kesin
hem sen çok güzel bi anne olacaksın
hakılısın negatif çıkınca boşa beklemiyorsun ama böyle ihtimal çıkınca kötü işte.. bende erken baktırdım benim için iyi oldu aslında boşuna beklemeyecem.
ama pozitifi alınca çok ağır olyor bende bekleyecem erken baktırmayacam artık. en azından adteim bir-iki gün geçsin
inşallah hayatım, inşallah hepimiz güzel anneler olacaz. annelik güzel zaten..
vay ya seni beni rüyanda gebe görsene ne olur
hatta burdaki hepimizi gör sırayla
kendini unutma sakın
valla elimde değil. bana öyle mağlum olur. ben duyarım, görürüm. eşim benden bişey saklayamaz. zaten.. bişey dönemez benden habersiz. yakalarım anında.
öğrendi artık. yalan söyleyemiyor bana
böyle aniden biri içime okuyor sanki..
ya yarın 17 ekim sen daha adet olmadın demi
varmı bi belirti falan belki geç döllenme olacak
ne güzel işte herifide korkutmuşsun
iyidir iyidir
valla böyle adet ağrılarım var biraz ama umutlu değilim 22.günde test yaptım çatlama olmamıştı o günden sonrada olmaz zaten.. dimi?
mrb canım. cumartesi sabah ameliyat olucak bebiş. ankarada
bilmiyorum ki cnm ya içerde olan bi şey olunca insan bole karasız oluyo
umarım olmuştu umarım adetini 10 gün geçer altın oğlun gelir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ole mi cnm hacettepede mi
olacak nerde ????
tabi ya güzel olmazmı candan canandan doğan can
ne güzel işte herifide korkutmuşsun
iyidir iyidir
ole mi cnm hacettepede mi
olacak nerde ????
hacettepede çocuk ortopedist varmış o yapıcak ama özel hastanede yapıcakmış hayatım. bende mi gelsem acaba diye düşünüyorum
bir kaç şeye şahit olunca korktu :)
seneler önce birgün ben evdeyim, ütü yapıyorum. birden içime bir daraltı geldi. hemen eşimi aratım. ozaman evli de değildik.
telefonuma cevap vermedi . defalarca arka arkaya aradım cevap vermedi. ben hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım.
yarım saat sonra aradı. yağmurda fren yapınca araba kaymış tepelerde bir yerdeymiş, yokuş aşayı gitmiş. Allah korumuş ki bir kayaya çarparak durmuş.
aradığımda aslında o an aşağı doğru sürükleniyormuş.
Allah bağışladı...
bir kaç şeye şahit olunca korktu :)
seneler önce birgün ben evdeyim, ütü yapıyorum. birden içime bir daraltı geldi. hemen eşimi aratım. ozaman evli de değildik.
telefonuma cevap vermedi . defalarca arka arkaya aradım cevap vermedi. ben hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım.
yarım saat sonra aradı. yağmurda fren yapınca araba kaymış tepelerde bir yerdeymiş, yokuş aşayı gitmiş. Allah korumuş ki bir kayaya çarparak durmuş.
aradığımda aslında o an aşağı doğru sürükleniyormuş.
Allah bağışladı...
hmmm acaba hangi hastanede yapacak ki onuda öğrensen ya
gel desteğin iyi gelecekse onlara neden olmasın
bizimde var öyle bir hikayemiz. daha nişanlanmamıştık. ben bir gece rüyamda eşimin yüksek bir yerden düştüğünü gördüm. eşim o sırada bir otel inşaatında şantiye şefiydi. ertesi gün anlattım noolur dikkatli ol kötü gördüm seni diye. aynı gün akşam üstü otelin en üst katına çıkıyor ve aklına benim rüya geliyor çatıdan bir adım atıyor ve çatı rüzgardan fırlayıp uçuyor. bir adımla kurtarmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?