- Konu Sahibi meleksimam
- #4.521
ben çıkıyorum kızlar. gidip dinlenicem biraz. öpüldünüz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben trombositlerim yüksek hayatım. kanım çok pıhtılaşıyor.
asyaeren. gülümsün nerelerde toplantısı mı var yine. yarın gidicekti değilmi doktora.
iyi geceler cnm eşimin dedesi vefat etti daha yeni geldim eve
evet eşim yarın gidecekti doktora ama durum bole olunca haftaya salıya erteledik
ağladım ben....
iyi geceler cnm eşimin dedesi vefat etti daha yeni geldim eve
evet eşim yarın gidecekti doktora ama durum bole olunca haftaya salıya erteledik
anladım geçmiş olsun canım dinlenn kendıne ve yiğenimize iyi bak olur mu ? iyi akşamlar
günaydın bayanlar..............
günaydın tatlım. nasılsın. tekrar başınız sağolsun. iyimisin.
iyiyim cnm ya yorucuydu işte
eşim sabaha kadar sayıkladı yazık
yaşlıydı zaten ama annem yanı kv çok kötü oldu ona üzüldük
işte bugünde turşu gibiyiz
anlıyorum canım. allah sabır versin ne denir.
asyaeren doktora gitti bugün doktor biraz üzmüş onu. ne dedi bilmiyorum çok merak ettim. biraz sakinleşince girecek nete. inş. korkulacak bişey değildir.
öylemi sonunda gidebildi demek
ya merak ettim olmazsa ararım telden bi kendime geliyimde
valla yorgunluktan kırılıyorum
cnm ya üzülmesn
başka doktora gitsin
doktorlar bazen yanılabiliyor sonuçta
bak cnm sıkıldı
hiç sorma canım yaa. mesajını görünce bende hemen aramak istedim ama kendini bi toplasın diye bekliyorum.
Birde bu doktor dan başkasına gitmek istemedi kızcağız yaa.
dün ben ona başka doktora git demiştim. ama kendi doktorum şimdi bütün hikayeyi baştan almak istemiyorum dedi. çok güveniyor. bişeyde diyemedim o yüzden.
sen de bugün biraz toparlamaya çalış kendini tatlım. gidenin yeri dolmuyor malesef. alışıyor insan zamanla. ilk zamanlar tabiki zor olacak hepiniz için. özellikle k.v den ve eşin için. sen ayakta ol ki destek olabilesin.
ya olmazsa burdan biraz baskı yapalım da gitsin başka doktora sen bende iyi biliyoruz doktor doktor gezmek nedir
benim babamın kalp amleiyetını kimsa yapmadı doktor burnum dibindeymiş bilememişin
anlatsın hikayesini ne olcaka
menopoza giren kadına doğum yaptırdılar altın yumurta die kaç gün tv bağırdı bas bas
sinir oluyorum ya bazen doktorlarda valla
ben çok güvendiğim doktorlardan ne kazık yedim
ole tek doktorla kalmasın konuşalım olmassa el el den üstündür
siz telde mi konuştunuz cnm?
Sabah nette göremeyince mesaj attım. doktora gitti sanırım diye mutlu olmuştum.doktor sinirlerimi bozdu giremedim yazmış.
evet bencede senin dediğin gibi yapmalıyız. biz ikimizde tecrübeliyiz bu konuda. anlaştık gelsin de yazalım hemen. şimdi üstüne pek gitmek doğru olmaz diye düşünüyorum. bi sakinleşsin toparlasın azıcık. gelecektir o bize.