Kızlar merhaba. Yasim 21.Saçlarım platin sarısı şuan. 6 senedir aynı renk ama zamanla kopmaya başlıyor. Saçlar seyrek kalıyor. Sürekli dip boyaları lastiklesmis ve hamur gibi saçlar falan filan derken yeter dedim. Saçları beline kadar olan parlak saçlara heveslenir oldum. 3 gün önce dip boyası yaptım ama buna rağmen siyahlar çıktı baya. Zaten bundan bıktığım için renk değiştirmeye ve sağlıklı saçlar için saçlarımı uzatmaya karar verdim. Kendimi bildim bileli saçlarım göğsümün altına inmedi. Dipten uzadığı halde uçlar yıpranmış olduğu için uzatamadım. En son ilkokuldayken belimdeydi herhalde. Bu sefer belime kadar uzatmak istiyorum. Ama dipten yani sağlıklı boyanmamış olan saçlarımı uzatmak ve uzadıkça sarıları kesmek istiyorum. Belime gelmesi 2 seneyi geçer mi?
Şimdi turp ve soğan suyuna başladım. Ayrıca hergün lavanta çayı içiyorum bide keciboynuzu pekmezi yiyorum. Ispanak, ceviz, badem, pirinç pilavı,kivi, muz, süt ürünleri yiyorum hep. Sizlere buradan bilgi yazmak istedim. Diplerimin fotosunu çekip atacağım. Boydan çekmeme gerek yok çünkü elime makas aldıkça sarıları kesiyorum. Sinamekiyi önceden denemiştim açıkçası faydasını görmedim. Başka ne gibi şeyler yapabilirim ?? Bilgisi olan yazabilir mi ?
Şimdi turp ve soğan suyuna başladım. Ayrıca hergün lavanta çayı içiyorum bide keciboynuzu pekmezi yiyorum. Ispanak, ceviz, badem, pirinç pilavı,kivi, muz, süt ürünleri yiyorum hep. Sizlere buradan bilgi yazmak istedim. Diplerimin fotosunu çekip atacağım. Boydan çekmeme gerek yok çünkü elime makas aldıkça sarıları kesiyorum. Sinamekiyi önceden denemiştim açıkçası faydasını görmedim. Başka ne gibi şeyler yapabilirim ?? Bilgisi olan yazabilir mi ?