- 21 Mayıs 2025
- 96
- 17
- 3
- 32
- Konu Sahibi Mystery275
Anladım canım çok tatlısınn saolYazacağım canımmm, zaten yumurtan çokya 3. Gün içinde elinizde yedek kalsın 5. Güne gidenlerden transfer olursun zaten riske atmamak için dedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım çok tatlısınn saolYazacağım canımmm, zaten yumurtan çokya 3. Gün içinde elinizde yedek kalsın 5. Güne gidenlerden transfer olursun zaten riske atmamak için dedim![]()
Yok canım taze transfer yokmuş 3. Adette inşallahAnladım canım çok tatlısınn saolyazdım bakalım ne dicek doktor. Çarşambaya kadar inşallah 3-4 tane kalır
senin taze transfer mi olucak?
Anladım canımm. Ee aradılar mı ?Yok canım taze transfer yokmuş 3. Adette inşallah![]()
Aradılar canım benim 4 tanesini dondurmuşlar hücre sayıları kalitesi bizim istediğimiz gibi dedi, geri 3 taneyi de izliyoruz dedi çarşamba tekrar arayacaklarAnladım canımm. Ee aradılar mı ?
Aaa süper. Hadi bakalım çok sevindimAradılar canım benim 4 tanesini dondurmuşlar hücre sayıları kalitesi bizim istediğimiz gibi dedi, geri 3 taneyi de izliyoruz dedi çarşamba tekrar arayacaklar
Canım haber var mıAradılar canım benim 4 tanesini dondurmuşlar hücre sayıları kalitesi bizim istediğimiz gibi dedi, geri 3 taneyi de izliyoruz dedi çarşamba tekrar arayacaklar
Yok canım beni yarın arayacaklar, seni aradılar mıCanım haber var mı
Aaa doğru. Aradılar canım 8 tane ilerlemeye devam ediyormuş azalmamışYok canım beni yarın arayacaklar, seni aradılar mı
Yarın önemli artık. Kaliteli kalitesiz ayrılır çünkü. Kaç tane kalırsa artık. Kaliteli olsunlar da. Şöyle 3-4 tane kalsa harika olucakYok canım beni yarın arayacaklar, seni aradılar mı
Ayyy gerçekten çok sevindim inşallah kalırYarın önemli artık. Kaliteli kalitesiz ayrılır çünkü. Kaç tane kalırsa artık. Kaliteli olsunlar da. Şöyle 3-4 tane kalsa harika olucak![]()
E canım zaten senin 4 tanesi dondurulmamış mıydı? Diğer izlediklerinden de 1 ya da 2 si kalır geriye bence. Toplamda 5-6 olur işteAyyy gerçekten çok sevindim inşallah kalırbence benim en fazla 1 tane kalır 5. Gün için kalmayadabilir
Evet canım 4 tane donmuş varE canım zaten senin 4 tanesi dondurulmamış mıydı? Diğer izlediklerinden de 1 ya da 2 si kalır geriye bence. Toplamda 5-6 olur işte![]()
Evet canım aynen. Ama 3. Gün embriyosu mu daha iyi 5. Gün mü. Yani 5. Güne gelebilen daha iyidir mantık olarak demi, 5. Güne kadar gelebildiğine göre? Bilmediğimden soruyorum tatlımEvet canım 4 tane donmuş varbakalım kısmet 3. Gün embiriyosuyla hamile kalan çok insan var