ilk defa yapcam ama zayıflıcam...

huzur_gibisi_yok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
1.317
856
gece gece karar verdim kesinlikle zayıflıcam hamilelik doğum yok emziriyorum dedim bahaneler üretip durdum kendime 55 kiloyla evlenmiştim 75 kiloyum 55e inemem sanırım ama 65e incem kesinlikle yaza kadar gün ve gun yazcam ne yediğimi burayada yazarımki kendimi frenleyebileyim yazınca anlıyosunki dünyayı yiyosun aslında hadi bakalım hakkımda hayırlısı hergun 1 saatte yuruyuş yapsam alır cocuğu cıkarım havalar ısınmaya başlıcak cıkıp yuruyebiliriz vazgeçmicem bıktım kilolardan artık çünkü

gece gece karar verdim kesinlikle zayıflıcam hamilelik doğum yok emziriyorum dedim bahaneler üretip durdum kendime 55 kiloyla evlenmiştim 75 kiloyum 55e inemem sanırım ama 65e incem kesinlikle yaza kadar gün ve gun yazcam ne yediğimi burayada yazarımki kendimi frenleyebileyim yazınca anlıyosunki dünyayı yiyosun aslında hadi bakalım hakkımda hayırlısı hergun 1 saatte yuruyuş yapsam alır cocuğu cıkarım havalar ısınmaya başlıcak cıkıp yuruyebiliriz vazgeçmicem bıktım kilolardan artık çünkü

Hayirli olsun canım; )

Sabah klasik haşlama yumurtayla başladım normaldede yerim ama yanında dunyayı yerdim sabah kızarmış ekmek üstü margarinsiz olmazdı 4-5 dilim ekmek yerdim bugunse peynir domates ve 2 dilim ekmek yedim çayı şekersiz içmen avantaj oldu şimdilik iyi başladım

öğlen mercimek çorbası 1 dilim ekmek küçük bi kasebyoğurt yedim biraz öncede meyve suyu içtim şimdilik açlık yok bi kaç gun zorlanmam ama 1 hafta sonra nasıl olur bilmiyorum ama benki sigarayı bıraktım bu işide başarırım

Gelelim akşam yemeğine benim için en zorlayıcı olacsk olan akşamyemeği ve sonrası fırın tavuk patates ve mercimek çorbası içtim bol yoğurt yanında ekmek yemedim iyiydi ama eşim karşımda dun yaptığım cupcakelerden yiyor bana da uzatıyo ilk gunun gunahı olmasın çayla yedim bi tane :-)

öğlen geçiştiriyorum bugun mısır gevreği yedim sütle ama iyiym açlık yok şmdilik akşam napsam diye düşünüyorum ızgara köfte guzel olabilir sanırım dunden kalan corbamda var tamamdır akşam yemeğinide buldum ama geceleri meyve yiyorum iyimi yapıyorum bilmiyorum akşam yemeğinden sonra çay yanında yediklerim zaten kilo aldırdı alışmışım boş duramıyorum akşamları dudak tiryakiliği resmen can sıkıntısına tıkmısım bişeyler hep ağzıma

X