• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk denemede hamile kalanlar şok yaşadınız mı?

somebdy1

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2025
105
28
13
30
yani ilk ayda hamile kalırım düşüncesiyle değil de birkaç ayı hatta seneyi göze alarak denemeye başlayanlar var mı? Ne hissettiniz

Bekarken arkadaşım hep şey derdi hadi çocugum olmazsa yaşım var (32 yaşındaydı) bende saçmalama derdim çocuk yapmakta ne var bir erkek bir kadın fanfinfon bitti derdim, kız 2. ayda hamile kaldı ben 9 aydır deniyorum🤣

yani ilk ayda hamile kalırım düşüncesiyle değil de birkaç ayı hatta seneyi göze alarak denemeye başlayanlar var mı? Ne hissettiniz
ben bu konuya dahil olabilirim sanırım ilk ay olmazsa da 2. ay hamile kaldım. korunmayı bırakırken de şimdiden bırakayım da zor oluyormuş zaten 6 7 aya kadar olur ınsallah dıyordum. 2 . ayda hamile kaldım o kadar erken beklemedğim için şaşırmıştım ve sevınmıştım tabı. ama şimdi 2. istiyoruz 13 ay oldu hala olmuyor . kendi kendime nazar ettim :)

Biz hiç çocuk düşünmezken bir kaza oldu ve pat ilk çocuğuma tek seferle hamile kaldım. Yine ikinci gebeliğimde yumurtlama üzerinden 4 gün geçmişti bir şey olmaz artık değip korunmamıştık pat yine hamile. İkinci bebeğimi 17 haftalıkken kaybettim ama. Şuan aradan 5 yıl geçti yeni cesaretlendim şimdi de iki aydır deniyoruz olmuyor. Halbuki hemen hamile kalırım diye düşünmüştüm şimdide olmuyor. Sanırım stres bu durumlarda büyük etken

Biz hiç çocuk düşünmezken bir kaza oldu ve pat ilk çocuğuma tek seferle hamile kaldım. Yine ikinci gebeliğimde yumurtlama üzerinden 4 gün geçmişti bir şey olmaz artık değip korunmamıştık pat yine hamile. İkinci bebeğimi 17 haftalıkken kaybettim ama. Şuan aradan 5 yıl geçti yeni cesaretlendim şimdi de iki aydır deniyoruz olmuyor. Halbuki hemen hamile kalırım diye düşünmüştüm şimdide olmuyor. Sanırım stres bu durumlarda büyük etken
Yumurtlama üzerinden 4 gün geçince hala hamilelik ihtimali var mı? 24 saatte çatlıyor yumurta diye biliyorum

adet bitiminden 1 gün sonra bile hamile kalan gördüm ben hey yavrum hey😀😀😀😀
Yani yumurtlama günü o gün mü demek oluyor bu? Gerçekten şu konuları anlayamıyorum yeni denemeye başladık. O kişinin regl sonrası hemen yumurtlama olmuş demek mi bu? Sonuçta yumurtlama günü hamile kalınıyor sadece. Çok sordum ama kusura bakmayın merak ettiğim bir konu olunca

Yani yumurtlama günü o gün mü demek oluyor bu? Gerçekten şu konuları anlayamıyorum yeni denemeye başladık. O kişinin regl sonrası hemen yumurtlama olmuş demek mi bu? Sonuçta yumurtlama günü hamile kalınıyor sadece. Çok sordum ama kusura bakmayın merak ettiğim bir konu olunca
sorun yok canım , evet erken yumurtlamış yumurtlama testi al kendine onunla kontrol et tutmuyor çünkü bi gün bi günü

Back
X