kızlar az önce dr geldik. detaylı usg yapıldı. bir bebişim 18 cm ve 240 gr diğeri 17 cm 230 gr...:sm_cool:
amin canım... adet olamamda bir neden yok sanırım stres yani kist falanda oluşmadı..d.kontrol hapı vermedi.ben sadece lucrin kullandım..sakın kendinizi sıkmayın stresi hayattan çıkarın. bakın ben 18 haftalık hamileyim ve evdeyim.raporluyumm.strese girdim ve düşük atlattım. sakın yumuşlarınıza güvensizlik yaratmayınmaşallah cnm neden adet olamadın bu arada doğum kontrol hapı kullanmadınmı cnm lucrinle beraber
kızlar az önce dr geldik. detaylı usg yapıldı. bir bebişim 18 cm ve 240 gr diğeri 17 cm 230 gr...:sm_cool:
LK TÜP BEBEKLE HAMİŞ KALANLAR - merkez sorun
hiram06 inş inş pko anatolya
bebiş istiyoruz : 18 hafta o şimdi ikizlerini bekliyor medicana beylikdüzü pko
- kardelen 86 :ilkinde tuttu ama devamı yok inş bidaki sefere
- dr günay : 9 haftalık
- azbyc
-nadya 81
-aysun 76
-nehir 7680
-burcum tf
-nevrosky
-egelii
-olmuyo
-ozlenozlem
-tuğbaa
-tulayza
-turser
-kinder
-angel 78 8 haftalık maşallah
-ayvis hadi inş pko ve erkek infertilitesi kadıköy şifa hast
- badem :tuttu ama düştü bebişler inş bida sımsıkı tutunacaklar
-myocean : .......erkek ve kadın infertilitesi (tüplerde sorun )
-lansor 17 : ilkinde tuttu fakat dış gebelik inş bidahakine
-mamboo : 10 hafta 2gün endometriosis ,hipotroidi
arkadaslarrrr bu lısteyı guncelleyelımmmmmmmmm
benim ilk denememdi yumurtalık rezervim azalmıştı, eşiminde sperm sayısı azdı bugün itibariyle 8 haftalık gebeyim. darısı tüm isteyenlere:Saruboceq:
maşallah bebişine ayvis inş hayırlı haberlerini bekliyorum listemiz uğurlu gelecek inş
insallah canım insallahhhhhhhhhhh tesekkur ederım hiramcım :)
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.detaylı usg 19.haftada mı yapılıyor?bir de ense kalınlığını nasıl ölçtürdün sorabilir miyim?ben bu haftasonu ense kalınlığına baktıracam.ikiz olduğundan kan testi yapılmıyormuş?senin de mi öyle oldu?
kadıköy şifadamısın? tedaviye başladınmı başlıcakmısın? engin bey süper bi insandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?