Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diğer topicte cevap vermiştim canım. puregon kullandım. :)
merhaba arkadaşlar.hamile olan arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar diliyorum.bende ilk denememde hamile kalmıştım.eşim azospem.ikizlerim vardı,doğumdan 5 gün sonra ikisinide kaybettim hastane mikrobundan.2.ve 3.dondurulmuşlarlada hamilelik oluştu fakat düşük oluştu.
çok sağol canım bana hep ümit verdin inş ben çok inanıyorum sana ve bebişlerine dua ediyorum tatlım sende hamiş haberini alınca bizi unutma dua et kaydirigubbakcemile5canım bu konuda umutsizlik yok :) bu ılk denemede tutan ve hamışlerın sayfası :)))) burada moral buluyoruz ve kendımıze tesellı buluyoruz, kendı kendımıze dıyoruz kı: bak kac kısının ılk denemeden tutmus, benım neyım eksık....
tutmayanların allah yanında olsun tabıkı yok saymak dııl nıyetım, allah onlara sabır versın, ınsallah baska denemelerınde olur, hıramcım, sen de moralını yuksek tut, aşılama ve tup bebek cok farklı bırbırınden, goreceksın buradan hepımız hamış cıkıcaz,
benım tets gunume az kaldı kızlar,
bugun regl olacakmısım gıbı agrılarım var ama şiddetli diil, hafiften bacak gıguz bel ve karın agrıları, dun de vardı bastırıyordu agrı ve yok oluyordu... sabah da aynı sekılde agrılı ama cokmhafıf agrılı kalktım.. bakalım bu neyın belırtısı :)
cnm maşallah maşallahhihoyyyt inş bizimde olur seni takip ediyordum çok sevindim bide dıptısı onada üzüldüm cnm bize moral ver pkoyum bende yeni başlıycam yumoşlar çok inş bizimde olur benim aşılamam falan hiç tutmadı o yüzden biraz ümitsizim dua et nolurrrrrrrrrrr![]()
canım hiram... olumsuz düşünme aşılamada şans düşük biliyorsun. ben de 1 kez denedim tutmadı. çok üzülmüştüm. eşimde de sorun olduğu için tüp bebek şarttı bizim için. dıptısın test günü yarın. o çok erken davrandı test için. bence onun için üzülmek için erken, yarını beklemeliyiz. pco'luların tüp bebekte şansı çok yüksek, bunu unutma. eşinde bir problem var mıydı?
görüşürüz gamyoncuiremsu
artvinli arkadaşım çok üzüldüm ya... gerçekten. geçmiş olsun canım...![]()
canım allah sabır versın sana, goreceksın kı dıger denemelerınde allah yanında olacak... moral cok onemlı ve hıcbırsey SON dııldır...
kızlar bende ilk denememde hamile kaldım amerikan hastanesi bülent urman ve ekibi ile... benim tüplerim tıkalıydı eşimde bi sorun yoktu, hiç moralimi bozmadım ve pozitif düşündüm,şu an dünya tatlısı 2 aylık bir kızım var,allah olmayanlarada versin,inşallah hepiniz en kısa zamanda annelik duygusunu tadarsınız
iLK TÜP BEBEKLE HAMİŞ KALANLAR - merkez sorun
hiram06 inş inş pko anatolya
bebiş istiyoruz : 18 hafta o şimdi ikizlerini bekliyor medicana beylikdüzü pko
- kardelen 86 :ilkinde tuttu ama devamı yok inş bidaki sefere
- dr günay : 9 haftalık
- azbyc
-nadya 81
-aysun 76
-nehir 7680
-burcum tf
-nevrosky
-egelii
-olmuyo
-ozlenozlem
-tuğbaa
-tulayza
-turser
-kinder
-angel 78 8 haftalık maşallah
-ayvis hadi inş pko ve erkek infertilitesi kadıköy şifa hast
- badem :tuttu ama düştü bebişler inş bida sımsıkı tutunacaklar
-myocean : .......erkek ve kadın infertilitesi (tüplerde sorun )
-lansor 17 : ilkinde tuttu fakat dış gebelik inş bidahakine
-mamboo : 10 hafta 2gün endometriosis ,hipotroidi
-realistt: erkek ve kadın infertilitesi 8 haftalık hamişşş
-thirdeyes: . 7. haftalik üçüzlere hamile. Beylikdüzü medicana Aysun Hanım ve Selman Beyin
-galatea79: su anda ıkı aylık bır kızı var :) tuplerı tıkalıydı, amerikan hastanesi bülent urman ve ekibi